Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iBluetooth od iSpazio.net

• Zamknięty Temat jest zamknięty
651 odpowiedzi w tym temacie

#51 iPhone 25

iPhone 25
  • 1 030 postów
  • SkądKielce

Napisano 26 stycznia 2009 - 21:41

strona już działa ale nic nie rozumiem co tam piszę nie w naszym języku albo chociaz English

#52 ebtc

ebtc
  • 24 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 23:32

Czy ta aplikacja jest już w cydii ?

#53 maxi33

maxi33
  • 911 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 stycznia 2009 - 23:37

nie ,nie ma i ciekawe czy w ogóle bedzie... <_<

#54 adacho2326

adacho2326
  • 7 postów

Napisano 27 stycznia 2009 - 02:50

badzmy dobrej mysli ;)

#55 szwaglu

szwaglu
  • 95 postów
  • SkądRzeszów

Napisano 27 stycznia 2009 - 06:49

Poki co dalej nie ma. ;<

#56 CodeZero

CodeZero
  • 211 postów

Napisano 27 stycznia 2009 - 09:16

strona już działa ale nic nie rozumiem co tam piszę nie w naszym języku albo chociaz English

Chłopcy dell'iPhoneBluetooth Project, opublikował artykuł, który jest w sytuacji, tłumacząc, że pracują all'OBEX (Push obiektu transferu) dla SweetTooth, że będą wymieniać wszelkie pliki między iPhone i innych urządzeń Bluetooth . Są one również w port szeregowy API, które pozwalają mu łączyć się z urządzeń GPS, udostępniać połączenie internetowe (trzymanie zwierząt na uwięzi) oraz gier wieloosobowych. Wszyscy deweloperzy zainteresowani w tym ostatnim możliwość może przyłączyć się do "API Developer Program", która właśnie otworzyła swoje drzwi, i że bez płacenia 99 dolarów opłata będzie zbierać pomysły i deweloperów do tworzenia gier przez bluetooth .

Wszystkie zainteresowane strony mogą wysłać prywatną wiadomość do MattMac, a Schmave lub cscho0415 pamiętając pisać jako przedmiot "API Dev projektu aplikacji."

Według zespołu, okazję do wymiany plików muzycznych za pośrednictwem A2DP było trudne, ale z niewielką hack iTunes do bazy danych, udało się wprowadzić go w życie. SweetTooth otrzymała 55.000 pobrania w Cydia i następna wersja (2.0) ukaże się wkrótce (ale jeszcze nie wiem dokładnej daty). Wniosek jest kompletny do 70%, otrzymane pliki są zapisywane w katalogu / var / root / MyBluetoothDownloads i robią trochę wolniej Medevil ponieważ chcemy stworzyć prosty i bardzo funkcjonalny.

Na MeDevil także otworzyła nawias (dość duży), gdzie jest oskarżony o kradzież kodu i różne szaty. To było w porównaniu do Zibri, i to z pewnością ze względu na swoje wideo w artykule o wszystkich tych nowych rzeczy są o przybycie w SweetTooth. Nie wiem co myśleć, MeDevil zawsze wysyłane nas wszystkich przed nimi, więc jest to dziwne, by sądzić, że ma coś skradzione, że pozostałe nie zostały jeszcze wykonane. Ze swej strony będziemy nadal monitorować zarówno projekty i nie zawsze obiektywny.

Wczoraj wreszcie byłem kontaktować cscho0415, który zaproponował, aby wyjaśnić wszystko w ich rywalizacji, a także obiecał wyłączności na ich wniosek. Spróbuj, aby wysłuchać jego przyczyn i sprawdzić, czy są one stały.

W skrócie wygląda to tak, że autorzy SweetTooth oskarżają autorów iBluetooth o kradzież kodu.
Jednak takowa kradzież nie mogła nastąpić, gdyż projekt iBluetooth jest bardziej rozwinięty (jak widać na filmie) niż projekt SweetTooth.

#57 goly

goly
  • 658 postów
  • Skądhell

Napisano 27 stycznia 2009 - 09:43

czyli teraz będą się sądzić rok a my czekać :P

#58 Teq

Teq
  • 667 postów

Napisano 27 stycznia 2009 - 10:30

ee tam, tak jak pisalem, nic tak nie pobudza jak konkurencja. Teraz zrobia wszystko co w ich mocy zeby przyspieszyc prace, a dla nas to moze sie skonczyc tylko tym ze szybciej dostaniemy funkcjonalny pakiet :D

#59 ebtc

ebtc
  • 24 postów

Napisano 27 stycznia 2009 - 18:39

Na forum iSpazio piszą że wydanie tego programu to kwestia miesiąca.

il progetto è a buon punto ma di preciso ancora non si sa nulla...auspicabilmente spero anche io entro un mese massimo..

Tłumaczenie by Googlarka:

projekt jest na dobrej drodze, ale jeszcze dokładnie nie wie nic ... hopefully Mam również nadzieję, maksymalnie w ciągu jednego miesiąca ..

#60 Lita

Lita
  • 651 postów

Napisano 27 stycznia 2009 - 18:59

o rany... jak już ujrzało to światło dzienne to miesiąc wydaje się wiecznością ;)

#61 TTymek

TTymek
  • 556 postów
  • SkądWrocław/Kępno

Napisano 27 stycznia 2009 - 23:23

Ja mówię że w ciągu tygodnia będzie ;-)

#62 velchinaski

velchinaski
  • 329 postów
  • SkądNowa Alexnadrya

Napisano 27 stycznia 2009 - 23:42

No to chyba bluesn0w polaczylo sily i teraz stało sie z tego ibluetooth ;) no czekac na rezultaty i mamy juz i simlocka zdjetego i bluetootha :)

#63 ebtc

ebtc
  • 24 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 00:09

Jakieś nowości z placu boju ? ;)

#64 SQ08

SQ08
  • 262 postów
  • SkądGermany

Napisano 01 lutego 2009 - 03:01

Nic nowego w tej sprawie się nie wydrzyło...iBluetooth twierdzi, że ma już własciwie wszystko skonczone i niedlugło wyda ten program i ma byc dostepny w Cydii i według iBluetooth będzie możliwe wysyłanie plików i transfer AD2P, może to tylko taka odpowiedź na film... Zobaczymy jak się sprawa dalej potoczy, na pewno do końca lutego będzie wszystko jasne. Na pewno ułatwi to wielu uzytkownika iP zycie, no i nikt sie nie bedzie ze mnie smial i wydalem tyle kasy na telefon wlasciwie bez Bluetooth :)

#65 metalic69

metalic69
  • 522 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 18:07

AD2P jest możliwe...mamy bt 2.0 więc hardwarowo jest możliwe ;) gorzej z programem...do A2DP trzeba byłoby się "wpiąć" w dziwięk i jakimś demonem przekierowywać i wysyłać na bt...obciążało by iP i jechało baterię...

#66 woszek

woszek
  • 9 postów
  • SkądBrzozowica Duża

Napisano 05 lutego 2009 - 12:25

Wiadomo jest coś więcej na ten temat?? Pozdro:)

#67 marcinoxxx

marcinoxxx
  • 4 postów

Napisano 05 lutego 2009 - 22:42

Hej. Oj przydal by sie ib :) pozdr

#68 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 06 lutego 2009 - 15:35

Jak będzie wiadomo to poinformujemy o tym - nie martwcie się. Dalsze nabijanie postów wypowiedziami w takim stylu będą nagradzane ostrzeżeniami.

#69 vader_cool

vader_cool
  • 70 postów

Napisano 09 lutego 2009 - 17:38

L’applicazione per trasferire i file via Bluetooth ? quasi pronta | iSpazio - Il Blog sull'iPhone pi? letto in Italia e nel Mondo - iphone, iphone 3g, ipod, ipod touch, ipod touch 2g, apple, ispazio, repository, source, installer, cydia, gioc

można zagłosować we wniosku o przesyłanie kontaktów przez bluetooth. Jeśli zagłosujmy na nie to aplikacja zostanie wydana szybciej ja juz zaglosowalem: P

#70 Teq

Teq
  • 667 postów

Napisano 09 lutego 2009 - 22:42

zwisaja mi kontakty, ja chce pliki i a2dp :)

#71 Adi21

Adi21
  • 367 postów
  • SkądCzechowice-Dziedzice

Napisano 09 lutego 2009 - 22:44

Ja tam wole poczekać a dostać jeden dobry produkt który będzie oczywiście aktualizowany ale na zasadzie małych zmian niż większych poprawek.

#72 Todii

Todii
  • 41 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 12 lutego 2009 - 18:35

E tam ja wole jakby zostalo szybko wydane, a potem mogli by sobie robic jakies dodatki jak np wysylanie kontaktow a nie takie gadanie.

#73 imbackingame

imbackingame
  • 640 postów

Napisano 12 lutego 2009 - 19:45

tez fakt, ze malo opcji to zaden powod by opozniac release. Jesli cokolwiek da sie robi powinni wydac i zupdatowac potem.

#74 Smartek

Smartek
  • 114 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 22:38

"Probabily, i'll release it before the end of the next week.", więc już niedługo, Panowie :-).

#75 woszek

woszek
  • 9 postów
  • SkądBrzozowica Duża

Napisano 17 lutego 2009 - 00:12

Czekamy czekamy cały czas i się niecierpliwimy :D:D pozdro :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych