Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iTunes się nie uruchamia & nie włącza mi się itunes... dlaczego?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
104 odpowiedzi w tym temacie

#51 EpureLight

EpureLight
  • 149 postów
  • SkądBolesławiec

Napisano 09 listopada 2008 - 10:31

iTunes Nie działa A więc tak, po raintalce windowsa itunes sie nie włącza. Zainstalowałem go, i gdy chcę go włączyć, to nic sie nie dzieje. Proces itunes.exe, itunesHelper.exe i ipodServeice.exe sa aktywne a menedżerze zadań a mimo to, itunes sie nie pojawia... Mam Windowsa Professional SP3, co może być nie tak ? Pierwszy raz mi się takie coś dzieje... Pozdrawiam

#52 radeksoftdj

radeksoftdj
  • 563 postów
  • SkądKrzeczowice

Napisano 09 listopada 2008 - 10:52

A która to wersja itunes? Może najnowsza rozwiąże problem (v.8.01)

#53 Iro

Iro
  • 6 955 postów

Napisano 09 listopada 2008 - 11:17

W SP3 niestety MS coś namieszał i trochę wody upłynie, zanim się producenci programów dostosują. Tak jak kolega wyżej proponuje spróbować najnowszą wersję.

#54 misiekgruby

misiekgruby
  • 3 212 postów
  • SkądKraków

Napisano 09 listopada 2008 - 11:41

jeżeli itunes nie zaskoczy za pierwszym razem to uruchom menadżer zadań i zamknij proces iTunes.exe i spróbuj ponownie.

#55 lolly21pl

lolly21pl
  • 2 postów

Napisano 11 listopada 2008 - 15:30

nie wlacza mi sie itunes itunes dzialal bez problemow bardzo dlugo,jakis tydzien temu nie moglam go otworzyc, pokazuje mi sie ze sie konfiguruje za kazdym razm i resetuje kompa, zainstalowalam od nowa i dziala tylko przez moment i znow sie konfiguruje i tak caly czas. Mam windows vista, ale wczesniej nie mialam problemu z itunes w tym systemie. co sie dzieje?jak go znow uruchomic?

#56 ev4ngeli0n

ev4ngeli0n
  • 2 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 19:21

hmm

Ja mam taki sam problem tzn podobny mi itunes działało, teraz się w ogóle nie włancza. Fireware mi nie blokuje bo nic nie zmieniałem a działoło wcześniej. Na rozwiązanie tego problemu można polecić Reinstal systemu (bo reinstalacja iTunes nie nie daje) ale nikt nie będzie się w to bawił więc jest jeszcze jeden sposób [url=http://www.plikus.pl/zobacz_plik-iPhone_PC_Suite-132927.html]iPhone PC Suite[/url]

#57 logico8869

logico8869
  • 79 postów
  • SkądMollet Del Valles

Napisano 21 listopada 2008 - 22:15

Ja bym skopiował bibliotekę i wywalił iTunesa z komputera włącznie z rejestrem. Po czym zainstalował jeszcze raz. Jak to nie pomoże to zainstalował od początku system (no może najpierw jakiś antywirus) a jak to nie pomoże to kupiłbym wreszcie kmputer z którym nie ma tylu problemów (czyt. Mac). Pozdrawiam. Daniel

#58 ev4ngeli0n

ev4ngeli0n
  • 2 postów

Napisano 21 listopada 2008 - 22:21

Naprawde polecam uzywać opcji szukaj [url]http://www.myapple.pl/ipod-itunes/60489-nie-w-cza-mi-si-itunes-dlaczego.html[/url]
Daniel dobra rada kup komputer nieźle

---- Dodano 22-11-2008 o godzinie 00:24 ----
Ja bym ściągnął program [url=http://www.plikus.pl/zobacz_plik-iPhone_PC_Suite-132927.html]iPhone PC Suite[/url] nie trzeba sie tyle bawić ( Mi na Xp śmiga)

#59 Przemek5780

Przemek5780
  • 4 postów

Napisano 04 stycznia 2009 - 22:26

Itunes się nie uruchamia. Witam Jak w temacie,mam problem z itunes.Po instalacji ktora przebiegla bez problemu,po kliknieciu na ikone pokazuje sie klepsydra i dalej nic.Mam windows xp i wczesniej nie mialem takiego problemu.Wszystko dzialalo dobrze. Czytalem posty innych uzytkownikow i zaden sposob nie pomaga. Prosze o pomoc gdyz nie moge nic na ipodzie zrobic oprocz naladowania :wink: Pozdrawiam

#60 bartel

bartel
  • 1 050 postów

Napisano 04 stycznia 2009 - 22:33

Usun dokladnie, razem z czyszczeniem rejestru i sprobuj jeszcze raz. Jak sie nie uda to zacznij od poczatku, tylko wybierz nizsza wersje iTunes.

#61 jaguar754

jaguar754
  • 136 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 stycznia 2009 - 22:33

Nie uruchamia sie bo (ciach)

#62 Przemek5780

Przemek5780
  • 4 postów

Napisano 05 stycznia 2009 - 06:47

Jaki darmowy program do czyszczenia rejestru polecacie?

#63 ferrari

ferrari
  • 818 postów

Napisano 10 kwietnia 2009 - 17:26

Wiem dlaczego tak się dzieje ;) Musisz zawsze odłączać iPhona kiedy iTunes działa ! a nie po tym jak już go wyłaczysz... Miałem ten sam problem

#64 Conradez

Conradez
  • 197 postów
  • SkądKraków

Napisano 15 kwietnia 2009 - 20:14

ja mam również podobny problem, posiadam XP SP3 najnowszy iTunes jest pobrany, zainstalowany poprawnie lecz po kliknięciu w ikonke itunes'a absolutnie nic się nie dzieje

wie ktoś jaka może być tego przyczyna?

Wiem dlaczego tak się dzieje ;) Musisz zawsze odłączać iPhona kiedy iTunes działa ! a nie po tym jak już go wyłaczysz... Miałem ten sam problem

ale co ma to do rzeczy czy jest podpięty czy nie?

#65 corey90

corey90
  • 94 postów
  • Skądsię biorą dzieci?

Napisano 12 maja 2009 - 20:57

itunes nie włącza się Witam! kolega kupił sobie ipoda i chciał zainstalować iTunes, zainstalował ale gdy włącza mu sie po jednej sekundzie znika. Co może być tak? reinstalka nie działa

#66 Roberto

Roberto
  • 13 752 postów
  • SkądWrocław

Napisano 12 maja 2009 - 21:04

jaki system itp.?

#67 Witos

Witos
  • 4 400 postów

Napisano 12 maja 2009 - 21:26

System - win. , OS X ma iTunes od razu na pokładzie. Jeśli reinstalka nie działa to może należy wyczyścić rejestry ze wszystkiego co ma w nazwie iTunes. Nie wiem. Proponuję popytać na forum windows'a. Tam są ludziska wiedzący prawie wszystko o tym systemie.

#68 Roberto

Roberto
  • 13 752 postów
  • SkądWrocław

Napisano 12 maja 2009 - 21:47

ale windowsów jest sporo ;) XP, Vista, RC7 który to ostatnio wszyscy maniakalnie testują i na każdym mogą być inne przyczyny problemów szczególnie na 7 tak jak bym powiedział: Linuks - dystrybucji multum i połap się teraz która

#69 corey90

corey90
  • 94 postów
  • Skądsię biorą dzieci?

Napisano 13 maja 2009 - 07:43

no własnie, on sobie testuje windows 7 i mogą być problemy ;/ no szkoda

#70 Roberto

Roberto
  • 13 752 postów
  • SkądWrocław

Napisano 13 maja 2009 - 09:38

tada wymagania iTunes mówią wszystko w tym wypadku ;)

#71 kucyk

kucyk
  • 1 918 postów

Napisano 13 maja 2009 - 10:36

no własnie, on sobie testuje windows 7 i mogą być problemy ;/ no szkoda

niech sprobuje uruchomic w zgodnosci z trybem np xp

#72 Mikan

Mikan
  • 14 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 13 lutego 2010 - 23:12

Problem z uruchomieniem itunes i synchronizacją

Mam najnowszą wersję itunes. Ale program ten nie chce się uruchomić. Przy włączaniu pojawia się komunikat:

itunes cannot run because some of its required files are missing. Please reinstall.

I nic więcej się nie dzieje. Nie włącza się. Po zreinstalowaniu tak samo. Zdeinstalowałam itunes i quick time, potem znowu zainstalowałam, nic. Itunes osobno od quicktime- też nie. Starsza wersja itunes, też nie- na tym etapie stanęłam. Wciąż ten sam komunikat. Przy ósmej reinstalce itunes wprawdzie uruchomił się, po to tylko by wystąpił błąd synchrnizacji. Efekt: cała muzyka i wideo usunięte, zero działającego itunes. Jestem w rozpaczy

Co się dzieje?! Jak włączyć itunes? Mam windows xp, ipoda touch 32 gb. Wersja systemu na ipodzie: 3.1.1. Przy okazji- kiedy raz ten itunes się włączył chciałam ściągnąć nową wersję oprogramowania- wystąpił błąd ściągania.

Pomocy! Nie wiem już co robić.

#73 corey90

corey90
  • 94 postów
  • Skądsię biorą dzieci?

Napisano 20 lutego 2010 - 16:20

mam ten sam problem...

#74 Mikan

Mikan
  • 14 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 20 kwietnia 2010 - 21:27

Musiałam od nowa postawić cały system, żeby itunes odpalił. ;<

#75 sakul

sakul
  • 44 postów
  • SkądOpole

Napisano 12 czerwca 2010 - 17:51

Duzy problem z iTunes na windows 7 32bit Czesc. Panowie mam duzy problem z iTunes , mianowicie iTunes nie chce sie uruchomic wywala blad brak corevideotools.dll I coreudiotools.dll odinstalowywalem I instalowalem jeszcze razz I nic nadal nie dziala.nie Wiem co moge jescze zrobic prosze o pomoc Ps. Sorry zla brak pl znakow pisze z ipad a .

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych