Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[KONSOLE] Rozmowy ogólne, gry, porady...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
724 odpowiedzi w tym temacie

#601 Pat Radomski

Pat Radomski
  • 701 postów
  • SkądKalisz

Napisano 05 stycznia 2013 - 23:42

Ja już nie jestem w stanie pisać sensownie, idę spać więc, a Was przepraszam za zamieszanie. a oto sprostowanie: wszystko tak jak napisał kolega Artur, tylko PS3 już mam. Pozdrawiam Dobrej nocy

#602 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 10 stycznia 2013 - 22:49

Kupiłem kilka gierek na PS3. Far Cry 3, Max Payne 3, Red dead Redemption. I ta ostatnia bardzo mi się podoba, w weekend troszkę pogram i zobaczymy. Far Cry i MP jeszcze nie włączałem, wolę pojedynczo poprzechodzić :)

#603 dm76

dm76
  • 2 445 postów

Napisano 10 stycznia 2013 - 23:19

Późno ten RDR... :) Ale na nim się nie zawiedziesz... fabuła jest świetna, cała gra i świat - niesamowity - najwyższe standardy RockStara... dodatek halloweenowy też daje radę FarCry3 - denna fabuła, ale świat tak samo genialnie oddany i jeszcze większa wolność MP najsłabszy będzie w tej trójcy

#604 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 10 stycznia 2013 - 23:24

Wszystko kupowane używane, nawet jak kupi się szajs odsprzeda się w podobnej cenie. Co do RDR od początku mi się podoba, boli brak języka Polskiego ponieważ nie jestem aż na tyle biegły w tym języku aby rozumieć wszystko :(

#605 JendrkeR

JendrkeR
  • 127 postów

Napisano 10 stycznia 2013 - 23:27

Ja bym stawiał Maxa na pierwszym miejscu... ale to już zależy co bardziej preferuje: zamkniętą rozgrywkę czy RPGowy świat... Pozdrawiam.

#606 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 15 stycznia 2013 - 00:04

Pykam sobie w RDR i gra jest świetna, polecam tym bardziej że kosztuje 50zł używana :)

#607 koyoot

koyoot
  • 2 235 postów
  • SkądKoło, PL

Napisano 21 stycznia 2013 - 13:43

Znamy specyfikację Playstation 4 i nowego Xboksa - TechTrendy.pl

A nie mowilem...?

#608 dm76

dm76
  • 2 445 postów

Napisano 21 stycznia 2013 - 13:57

Pierdoły... nikt nie zna żadnych specyfikacji znanych... tydzień temu był news, że konsole będą miały procki zupełnie innych firm...

#609 effe

effe
  • 6 547 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 21 stycznia 2013 - 14:02

Nowy Xbox ponoć ma mieć wbudowanego kinecta, ciekaw jestem jak to będzie wyglądało.

#610 maciekdzieciol

maciekdzieciol
  • 1 436 postów
  • SkądWarsaw, Poland

Napisano 21 stycznia 2013 - 14:04

Nowy Xbox ponoć ma mieć wbudowanego kinecta, ciekaw jestem jak to będzie wyglądało.

To będzie trzeba chyba xboxa na telewizorze postawić :P

#611 feuerfest

feuerfest
  • 3 417 postów
  • SkądMonachium, DE

Napisano 21 stycznia 2013 - 14:17

Byloby to troche glupie, podnosic cene urzadzenia mimo, ze kupa ludzi kinecta nie chce. Chyba ze bedzie wersja "z" i "bez".

#612 sheep.

sheep.
  • 559 postów
  • SkądŁódź

Napisano 21 stycznia 2013 - 18:28

Byloby to troche glupie, podnosic cene urzadzenia mimo, ze kupa ludzi kinecta nie chce. Chyba ze bedzie wersja "z" i "bez".

Zapewne i tak będzie.

#613 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 21 stycznia 2013 - 18:48

No to czekam i kupuje jak tylko pojawi sie w sklepach. Oczywiście playstation ;)

#614 effe

effe
  • 6 547 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 21 stycznia 2013 - 19:02

Ja jestem ciekaw nowego xboxa. Jakoś kinect do mnie bardziej przemawia. Zwłaszcza gry fitness gdzie nie trzeba nic trzymać.

#615 angelares

angelares
  • 912 postów
  • Skądona taka blada?

Napisano 22 stycznia 2013 - 11:45

Kinect jest świetny. Move ma jedną przewagę w FPS'ach, że można sobe giwerę zbudować. W pozostałych zastosowaniach kinect jest lepszy. Ale mam pytanie po Szanownych Panów - czy PS3 da się obecnie "złamać"?

#616 damiannowiak

damiannowiak
  • 3 postów

Napisano 22 stycznia 2013 - 13:54

Wg mnie do niektórych gier lepszy Move, np. tenis, ping pong czy łucznictwo, generalnie tam, gdzie w realu też się coś trzyma. A Kinect lepiej oddaje efekt przy grach, gdzie angażuje się całe ciało, np. tańce. Osobiście mam Move i jestem bardzo zadowolony.

#617 koyoot

koyoot
  • 2 235 postów
  • SkądKoło, PL

Napisano 22 stycznia 2013 - 14:38

Durango czyli Xbox 720: Nowe przecieki odnośnie specyfikacji / CD-Action - Xbox 720

No to tak w kwestii wczorajszych dywagacji ;)

Zabawne jest to, ze jesli te informacje sie potwierdza bedzie to oznaczac, ze nowe konsole beda PC'tami. Dla developerow - ideal. Brak koniecznosci portowania gier.

Inna kwestia pozostaje to, dlaczego zarowno MS jak i Sony beda budowac PC i sprzedawac jako konsole. Obie konsole nie beda sie roznic specyfikacja. A wtedy jakie mialoby znaczenie to jaka konsole wybierzemy?

Jesli te spekulacje sie potwierdza i obie konsole beda miec te same bebechy, to szczytem chamstwa byloby tworzenie exclusivow dla ktorejkolwiek platformy.

To oznacza jeszcze jedno. Gry z poprzednich generacji konsol nie beda dzialac na nowych.

#618 Stanley Marsh

Stanley Marsh
  • 1 355 postów
  • SkądSouth Park, CO

Napisano 22 stycznia 2013 - 15:31

Te wszystkie wbudowane kamerki w Tv, konsole etc zaczynają mnie już wkurzać. Niedługo bedą zaglądać do waszych łóżek za ich pomocą. Wystarczy wspomnieć o opisywanej funkcji wypożyczalnia filmu, gdzie kamerka Kinnect stwierdzi ile osób go ogląda i w zależności od tego skasuje ci kartę kredytową. Zakleisz- nie ogladasz filmu. Były takie pomysły. Sam czytałem. Niedługo będzie trzeba czekać zanim takie rzeczy staną sie normą,za przyzwoleniem głupich kupujących.

#619 koyoot

koyoot
  • 2 235 postów
  • SkądKoło, PL

Napisano 23 stycznia 2013 - 17:14

Xbox: Kolejna garść plotek o następcy X360. Watch Dogs w 60 klatkach na sekundę? / CD-Action - Xbox 720

Kolejna porcja konsolowych newsow.

#620 feuerfest

feuerfest
  • 3 417 postów
  • SkądMonachium, DE

Napisano 23 stycznia 2013 - 17:17

Kinect jest super do gier takich jak Dance Central albo Nike Training. Jestem wielkim fanem Kinecta, chcialbym zobaczyc jakas jego implementacje w FPS, chociaz robienie odruchowych "unikow" cialem byloby spoko. Albo sterowanie postacia za pomoca wychylen tulowia :D

#621 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 23 stycznia 2013 - 17:43

Te kamery itp to jedno gówienko dla dzieci, jeżeli chce ktoś sie poruszać to trzeba iść do klubu i ćwiczyć. Szkoda czasu na takie pierdoly, przez to ludzie dziczeją i siedzą w domu :) Jestem tego przeciwnikiem w szczególności jeżeli ktoś gra godzinami. Chwile grałem w boks przez te kamerę i śmiechu warte.

#622 koyoot

koyoot
  • 2 235 postów
  • SkądKoło, PL

Napisano 24 stycznia 2013 - 10:34

PlayStation 4/Orbis: Kolejne plotki. Specyfikacja techniczna i nowy pad / CD-Action - PlayStation 4

Kolejna porcja przeciekow ;).

#623 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 24 stycznia 2013 - 12:10

Dużo tych plotek i "przecieków". Zobaczymy ile w tym prawdy, teraz Sony lepiej trzyma w tajemnicy swoje produkty od Apple.

#624 koyoot

koyoot
  • 2 235 postów
  • SkądKoło, PL

Napisano 24 stycznia 2013 - 13:07

Z kazdym dniem tych plotek bedzie wiecej. Im blizej premiery zwlaszcza. Obecnie w gruncie rzeczy nie wiemy nic o wygladzie konsol i padow oraz o ukladach graficznych. Cala reszta juz sie gdzies zdazyla pojawic.

#625 dm76

dm76
  • 2 445 postów

Napisano 24 stycznia 2013 - 13:21

Same konsole nie są zbyt ciekawe, wiadomo, że kiedyś będą, wiadomo, że będą mocne jak w miare mocny PC teraz... maniacy kupią krótko po premierze i finał... Istotny jest fakt: z jakimi grami wystartuje każda konsola, jakie exlusivy zapewnią fimy i czy ta gra bedzie wyglądać tak, że wszystkim znowu opadnie szczęka, czy po prostu konsole zrównają się z dzisiejszym wyglądem i możliwościami PCtowych FarCry3, Battlefield3, Crysis itd - i żadnego efektu wow nie będzie...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych