I co z tego ze Xbox jest aktualnie najbardziej awaryjna konsola , nie liczac Nintendo , ktore zawsze technologicznie jest w tyle wiec tym samym ich konsole sa bezawaryjne.
PSX pierwsze modele mialy awaryjne lasery i zasilacz byl za blisko , wypuscili bodajze 7 konsol , ostatnia SCPH 9002 , najlepsza byla w srodku z 7 na przodzie.
Ps2 tutaj w dniu premiery wrocilo troche konsol i jeszcze bylo glosno o kartach pamieci , sporo tego wrocilo do sony.
Byl w Japoni jeszcze taki kombajn PSX czyli PS2 z dyskiem twardym , tutaj byly problemy z dyskiej no i czytnikiem.
PS3 wiekszosc myslala ze sie wrescie sony udalo po tylu latach , ale YLOD nie jest juz niczym kosmicznym ani odleglym.
Jak sie pojawilo PSP , to byly klopoty z klapka od umd , ale aktualnie to cierpi na brak gier .
MS stac na dawanie 3 letniej gwarancji w ogole ich serwis to inna bajka. Idz ktos z Ps2 do serwisu i wiecej srania w banie niz ta naprawa warta. Jak siadze Xbox , telefon na infolinie ,kolo przyjezdza po konsole i po 2 tyg najczesciej mamy nowa - najczesciej wymieniaja juz na nowa i trwa to mniej , okolo tygodnia , ale maja 2 tyg.Sony by w zyciu czegos takiego nie zrobilo dla swoich klientow.
Taki watek sie zawsze pojawial , pojawil i bedzie pojawial tu czy na innym forum.Wojna konsol

Tak samo jak co lepsze MAC czy Windows.
Moim zdaniem sony bylo spoko jak sie pojawilo ze swoja 1 konsola , najlepiej sie przy niej bawilem.Ps2 juz mnie draznilo , bo duzo gier to hity z PSX i w zasadzie PS2 pojechalo na sukcesie PSX co widzialem nie tylko ja , bo widac obecna sprzedaz konsol.
PS3 jest mocne na papierze , ale maja problemy z robieniem gier na to , co widac golym okiem .Konsola 3 rok na rynku a nadal nie ma gier dla ktorej sie stoi przed TV robi oczy

MUSZE JA KUPIC. Gier only ps3 wartych uwagi jest 5 -kazdy tutaj moze podac inna liczbe , dla mnie tych gier jest 5 .Bedzie GOD of War 3 , Bedzie Ostatni straznik , ale to wszystko bedzie.X ma tych gier wiecej , MS zadbal o przedluzenie gwarancji i kazdy kto kupi konsole ma gdzies na 3 lata co sie stanie z jego sprzetem.
Net jest platny 120zl na 13 miesiecy , ale oferuje wiecej niz psnetwork.Live jest jedna z najlepszych uslug grania on line. Chodzi szybko , nie wczytuje mi listy gierek ktore moge pobrac , w Psnetwork za kazdym razem czekam zanim wczytas mi co moge sobie pobrac.
System zdobywania i szukania roznych bzdetow jest lepszy w Xboxie. Achievement jest lepiej rozwiazane niz Trofea w sony.
Mialem wszystkie 3 na chacie (wii) i dorzucam sie do listy sprzedazy konsol , wiec na 1 miejscu Xbox , drugie miejsce i jako druga konsola jest fajna wii , a na 3 Ps3 , ktore i tak aktualnie posiadam lacznie z X360.
P.S
Cena 50 zl za demko GT5 jest cena z 2 reki , oficjalna cena to 119zl i taka jest nawet w PsStore