powiedzcie mi czy tu gdzies jest jakis haczyk?!? oferta 110 dla biznesu jest wypasna...jest duzo lepsza niz oferta dla klienta indywidualnego (juz nie mowiac o erze). Moze czegos w tym wszystkim nie dotyczalem? Jesli to wszystko prawda to zaraz sie z ery przenosze...
ps. czy ktos wie jak wyglada zerwanie umowy z era (ile kosztuje, ile to trwa) i przeniesienie numeru?
Ja wybrałem tą samą opcje. Dla mnie jest najlepsza bo w plusie mam teraz Biznes 100 wiec stawka taka sama a orange mam wiecej minut, net, hot spoty i tanie rozmowy na stacjonarne.
Jedyne na co sie naciąłem to wypowiedz pani z obslugi klienta (kilka postow wyzej).
Ale podejzewam ze wynika to z braku wiedzy obslugi. 22 musi sie okazac ze wszystko jest w cenie.
Teraz trzeba się zarejestrowac na stronie orange.pl i 22 dokonać internetowego zakupu iPhona.
Wszysko płatne przy odbiorze kurierowi.
Co do przeniesienia numeru to z tego co wiem trzeba sie pomęczyć:
Należy odebrać od swojego obecnego operatora "formularz P1", udać się z nim do orange gdzie wydadzą "formularz T2" z którym ponownie trzeba powrócic do poprzedniego operatora.
Poki co nie wiem jak pogodzic ta procedure z zakupem iP w promocyjnej cenie na stronie orange.pl