Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, ale tego typu luki w systemie występujące już od nocy z czwartku na piątek wskazują albo na celowe działanie pomarańczy, albo na ich kompletną nieudolność i amatorstwo.
Może najpierw muszą sprzedać kilka tysięcy nowych numerów, a dopiero wtedy zajmą się utrzymywaniem starych klientów...
No ale nieźle nie??? Bardzo mnie zawiedli - rachunki zawsze chcą, nie małe - ale co tam... Jak zwykle tak jak i inne sieci - stałych, z dużym stażem klientów firmowych mają gdzieś - no ale jak żul z blacharą wejdzie do sklepu i kupi iP na lewe dokumenty i znika bez śladu później to jest coool - bo sprzedali kolejną aktywację - a koleś i tak rachunków nie bedzie płacić - a kto to pokryje? Taki "kretyn" jak ja, który za dużo straci jak zerwie umowę...
Mam nadzieję - chociaż to pewnie łudzenie się - że chociaż mnie przeproszą i jak najszybciej postarają się nie stracić 11 aktywacji firmowych... Poprostu dziwię się.
Ile można zabiegać o to, że chce się pozostać w sieci, płacić większe rachunki???
Prostę: Ale ja chcę, macie moją kasę! - Orange na to: Chmmm przykro to nie możliwe, ble, ble, ble...