Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

www.telkom24.pl Iphone unlocked - co myślicie?

• Please log in to reply
465 replies to this topic

#401 puchat3k

puchat3k
  • 47 posts

Posted 06 August 2008 - 16:15

no ja swojego mam (nie z telkomu). jesli ktos chce to moge polecic kolesia z allegro cena 2300. 16gb z simlockiem

#402 el_slawomire

el_slawomire
  • 56 posts

Posted 06 August 2008 - 17:18

no ja swojego mam (nie z telkomu). jesli ktos chce to moge polecic kolesia z allegro cena 2300. 16gb z simlockiem

Rzeczywiście niesamowita okazja ;).

#403 puchat3k

puchat3k
  • 47 posts

Posted 06 August 2008 - 17:19

a czy ja mowilem ze to ma byc jakas okazja? ;)

#404 gERmAn

gERmAn
  • 470 posts
  • SkądKraków

Posted 06 August 2008 - 17:40

no a co niby drogo? zobacz czlowieku po ile chodza na allegro 16gb...!

#405 puchat3k

puchat3k
  • 47 posts

Posted 06 August 2008 - 17:47

no a co niby drogo?
zobacz czlowieku po ile chodza na allegro 16gb...!

moim zdaniem to w tej chwili normalna, rynkowa cena. na ebay'u potrafia za jeszcze wiecej chodzic (w normalnych aukcjach).
a firmowo odblokowane z wloch jeszcze wiecej.

wiec tez nie kumam o co kaman.

#406 Suave

Suave

• 2204 posts

Posted 06 August 2008 - 17:57

No jak się wszyscy napalili na sprzęt za 1300 zł z teleczegoś tam, to cena rynkowa ich przeraża.

#407 goly

goly
  • 658 posts
  • Skądhell

Posted 06 August 2008 - 19:03

teraz nie opłaca się kupować wiadomo że 22 sierpnia zobaczymy u 2 operatorów, wiec radzę poczekać a płacąc 2,3k to przegięcie, nawet u tych operatorów będzie prawdopodobnie lepsza oferta warto poczekać te 2 tyg, chociaż oferta pewnie będzie znana wcześniej p.s. no a jutro kolo z naszego sklepu ma nas oświecić co tam z naszymi zakupami

#408 Bekas

Bekas
  • 548 posts
  • SkądWarszawa

Posted 06 August 2008 - 19:04

Nie liczyl bym na to ze w orange albo erze bedzie lepsza oferta niz 2.3k:p

#409 puchat3k

puchat3k
  • 47 posts

Posted 06 August 2008 - 19:51

we Włoszech tel na kartę kosztuje 569 ojro, portugalia 599.. duzo drozej od tego nie może być. chociaż znając ere to pewnie sypną ze 3 tysie bez aktywacji, wystarczy zerknąć na ich obecne ceny telefonów bez abo. nie wiem skąd oni je biorą. :-) w każdym razie sadze, ze większym problemem będzie dostępność telefonów albo kolejki w salonach. jedyne wyrzuty sumienia jakie mam są związane z tym, ze będę musiał się wozić z tymi wszystkim pwnage tool itd i nie będę mógł na bieżąco aktualizować firmware. (chociaż tak czy owak nie mógłbym tego robić bo i tak na unlock trzeba czekać) a przydałoby już załadować nowy firmware bo ładowanie muzyki trwa mega długo... szacun za cierpliwość (albo za zdrowy rozsądek :D) dla tych co wciąż czekają.

#410 alfagta

alfagta
  • 1635 posts
  • SkądKatowice

Posted 06 August 2008 - 20:04

we Włoszech tel na kartę kosztuje 569 ojro, portugalia 599.. duzo drozej od tego nie może być. chociaż znając ere to pewnie sypną ze 3 tysie bez aktywacji, wystarczy zerknąć na ich obecne ceny telefonów bez abo. nie wiem skąd oni je biorą. :-)

w każdym razie sadze, ze większym problemem będzie dostępność telefonów albo kolejki w salonach.

jedyne wyrzuty sumienia jakie mam są związane z tym, ze będę musiał się wozić z tymi wszystkim pwnage tool itd i nie będę mógł na bieżąco aktualizować firmware. (chociaż tak czy owak nie mógłbym tego robić bo i tak na unlock trzeba czekać)

a przydałoby już załadować nowy firmware bo ładowanie muzyki trwa mega długo...

szacun za cierpliwość (albo za zdrowy rozsądek :D) dla tych co wciąż czekają.

Z tego co narazie wiadomo to zgrywanie muzy z kompa na iPhone'a szybsze nie będzie... Apple wogóle nad tym nie pracuje. Według mnie jest szybko. Od kilku lat jest tak samo, ok 1-1,5s na standardowy plik MP3. Co innego to backup, który w 2.0.1 jest podobno znacznie szybszy...
Chyba, że iPhone 3G faktycznie wolniej ładuje dane... Powiedz może coś więcej...

Sorry za OT:)

#411 puchat3k

puchat3k
  • 47 posts

Posted 06 August 2008 - 21:51

a tak wracajac do tematu telkomu to wlasnie dostalem odpowiedz na moja rezygnacje. jeszcze ktos tam zyje i funkcjonuje :-)

#412 ice200

ice200
  • 20 posts

Posted 06 August 2008 - 22:11

Jestem. A można wiedzieć jaką otrzymałeś odpowiedź na rezygnację??? Ja też chyba zrezygnuję, chociaż podobno jutro ma być wysyłka. Ale już w to nie wierzę. Wpłaciłeś kasę na konto ??

#413 puchat3k

puchat3k
  • 47 posts

Posted 06 August 2008 - 22:29

Witamy!

Potwierdzamy, zamówienie zostało anulowane.
Przepraszamy za niedogodności.

---------------

Witam
W zwiazku z przedluzajacymi sie problemami z dostawa zamowionego towaru jestem zmuszony poinformowac Panstwa, ze rezygnuje z mojego zamowienia (nr *). Bardzo mi przykro w zwiazku z zainstniala sytuacja i mam nadzieje, ze nastepnym razem uda sie Panstwu spelnic obietnice dawane Panstwa klientom. Czego sobie i Panstwu zycze. Pozdrawiam

#414 Kulis

Kulis
  • 7 posts
  • SkądGdynia

Posted 07 August 2008 - 11:09

Gadałem z kolesiem dzisiaj to powiedział, że będzie jutro wiedział co i jak. To już staje się żałosne. Dzisiaj anuluje swoje zamówienie, bo więcej wydam na rozmowy z tym kolesiem niż to jest warte.

#415 ice200

ice200
  • 20 posts

Posted 07 August 2008 - 11:24

No prosze, a ponoć już dzisiaj miała być wysyłka Iphonów. Taka przynajmniej była ostatnia wiadomość. Pan przeciągnął tylko o 2 dni i nadal jest to samo. Ciekawe, czy uda mi się odzyskać kasę.

#416 Zuki

Zuki
  • 434 posts
  • SkądPrzeworsk

Posted 07 August 2008 - 11:27

szczerze? nigdy sie ich nie doczekamy z tego "telCHŁAMU"...

#417 gluepl

gluepl
  • 138 posts

Posted 07 August 2008 - 11:29

No prosze, a ponoć już dzisiaj miała być wysyłka Iphonów. Taka przynajmniej była ostatnia wiadomość. Pan przeciągnął tylko o 2 dni i nadal jest to samo. Ciekawe, czy uda mi się odzyskać kasę.

Sorry, ale jak tak będziesz się zastanawiać to nigdy nie odzyskasz kasy - dzwoń codziennie co godzinę z info czy udało się zrobić przelew jak nie to pogroź oddaniem sprawy do sądu.

Ja właśnie anulowałem swoje "zamówienie" chyba im to na rękę bo odpowiedzieli po dosłownie godzinie.

#418 GreaTskY

GreaTskY
  • 3303 posts
  • Skądtowni?

Posted 07 August 2008 - 12:06

Sorry, ale jak tak będziesz się zastanawiać to nigdy nie odzyskasz kasy - dzwoń codziennie co godzinę z info czy udało się zrobić przelew jak nie to pogroź oddaniem sprawy do sądu.

Ja właśnie anulowałem swoje "zamówienie" chyba im to na rękę bo odpowiedzieli po dosłownie godzinie.

Ciekawe czy im też tak będzie na rękę anulować zamówienia osobom które już wpłaciły kasę i domagają się zwrotu.

#419 gluepl

gluepl
  • 138 posts

Posted 07 August 2008 - 12:22

Ciekawe czy im też tak będzie na rękę anulować zamówienia osobom które już wpłaciły kasę i domagają się zwrotu.

i po raz kolejny, kolego to Twoja kasa nie bądź ciekaw tylko działaj!

#420 GreaTskY

GreaTskY
  • 3303 posts
  • Skądtowni?

Posted 07 August 2008 - 12:24

i po raz kolejny, kolego to Twoja kasa nie bądź ciekaw tylko działaj!

Akurat ja im nie wpłacałem.

#421 TheHX

TheHX
  • 1550 posts
  • SkądWrocław

Posted 07 August 2008 - 12:36

to jest to, o czym wiemy od samego początku - darmowe środki obrotowe wyciągnięte jak od małych dzieci za obietnicę cukiereczka. Oczywiście - pewnie kasę zwrócą, żeby nie było dymu - w świetle prawa wszystko niby ok - zamówienie, zaliczka i brak towaru - zwrot. Tylko nikt nie zwraca uwagi na to, że wpłacając Telkomowi24 kasę zasila środki obrotowe, które generują kolejną kasę. A to jest jakby nie patrzeć oszustwo. Moim zdaniem cwaniaki w tym Telkomie...wiedzą jak zakombinować kasę bez pożyczania w banku i zastawiania się w lombardach..Mogą mnie pozywać, ale taka jest prawda. Ja też zaoferuję Wam dziś 500 ajfonów w cenie (żeby nie było, że lewizna ) powiedzmy po 1699 zł za 8GB bez simlocka. Wpłata na konto....( tutaj numer) dostawa za 27 dni...I lecę do banku z kaską. Zawsze na flaszkę zarobię...Ale oddam i mam taki zamia, a wtedy nikt nie powie, że to było wyłudzenie....Po prostu nie wyszło, przepraszam za niedogodności, cześć i czapka ....

#422 Suave

Suave

• 2204 posts

Posted 07 August 2008 - 13:25

Pewnie, tylko że z 500 iP po 1400zł ile zarobisz? 700tys, z odsetek w dwadzieścia parę dni to marny grosz jest. No chyba, że to studenci na wakacje dorabiają.

#423 TheHX

TheHX
  • 1550 posts
  • SkądWrocław

Posted 07 August 2008 - 13:31

Podnoszę do 50 000 sztuk po 1899 zł. Tylko poważne oferty....:):) A propos - ten sam temat, co z TechMarket..Tylko tam zdaje się chcieli zrobić sobie tylko darmową reklamę

#424 ice200

ice200
  • 20 posts

Posted 08 August 2008 - 10:08

No i jak...... nic nowego. Sprawy maja się po staremu. Nikt pewnie nie dostał swojego wymarzonego IPhona od "miłego Pana"

#425 Zuki

Zuki
  • 434 posts
  • SkądPrzeworsk

Posted 08 August 2008 - 10:26

No i jak...... nic nowego. Sprawy maja się po staremu. Nikt pewnie nie dostał swojego wymarzonego IPhona od "miłego Pana"

dokladnie tak jak piszesz... i nikt nie dostanie :!:

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users