Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Już jesteśmy MyApple v3

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
292 odpowiedzi w tym temacie

#26 dick.advocaat

dick.advocaat
  • 93 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 11 lipca 2008 - 02:29

oj daje rade, daje RADE! :) gratulacje Panowie, świetnie się spisaliście!

#27 seziel

seziel
  • 84 postów

Napisano 11 lipca 2008 - 02:34

Jestem pod wrażeniem. Zastanawiałem się co będzie za kurtyną i wszedłem na stronkę dokładnie o północy, ale powitał mnie bluescreen - trochę się wtedy zawiodłem, ale warto było czekać bo nowa strona wygląda bardzo dobrze. Życzę dalszych sukcesów w prowadzeniu strony i forum i wytrwałości w tym co robicie. I dzięki, że udało Wam się zgromadzić w jednym miejscu tylu fanów Apple'a ;)

#28 vjbeng

vjbeng
  • 768 postów
  • SkądBobry Podchalańskie

Napisano 11 lipca 2008 - 02:44

Strona wygląda fajnie... tylko nie do końca mi jeszcze działa... pisałem o tym, że nie chce mnie zalogować, ale mimo to jestem zalogowany, niestety moje ustawienie stron nie zapamiętuje się... i tylko tam z resztą proszony jestem o zalogowanie... no i widzę, że belki się pojawiły stare(jestem czujny, Grupa Pro itd) ... mam nadzieję, że moje sprawozdanie pomoże wam w dopieszczeniu nowego MyApple :D pozdrawiam i powodzenia Stronka jest Super !!!!

#29 tomasz

tomasz

• 10 988 postów

Napisano 11 lipca 2008 - 02:45

Cały czas pracujemy.
Aha, jak ktoś ma problemy podobne do vjbeng to proszę przeczyścić ciasteczka (cookies) w przeglądarce.

#30 seziel

seziel
  • 84 postów

Napisano 11 lipca 2008 - 02:46

Szkoda, że reklam Google'a nie da się przestawić gdzieś na dół... :roll:

#31 apple_maniac

apple_maniac
  • 10 postów
  • SkądZamość

Napisano 11 lipca 2008 - 02:52

Super, Gratulacje :-)

#32 Gringo997

Gringo997
  • 779 postów
  • Skądnieznana

Napisano 11 lipca 2008 - 02:58

bardzo sie ciesze ze zmieniliscie silnik i wszystko bedzie bardziej "makowe" (czyt, zrobione z glowa). tak trzymac:)!!!

#33 Skipper

Skipper
  • 267 postów

Napisano 11 lipca 2008 - 04:51

a u mnie dalej zle dziala... i to nie wina servera iz nie jest jak w NK tylko za kazdym razem jak wejde na strone glowna kaze mi sie logowac na sever...

Dołączona grafika

#34 cimonj

cimonj
  • 593 postów
  • SkądHorsham, UK

Napisano 11 lipca 2008 - 05:00

a u mnie dalej zle dziala... i to nie wina servera iz nie jest jak w NK tylko za kazdym razem jak wejde na strone glowna kaze mi sie logowac na sever...

..u mnie to samo...

Code pisal ze to "wina" cookies.. troszku jasniej? dzieki..

STRONA WYGLADA TERAZ NAPRAWDE PRO.

#35 kropkacompl

kropkacompl
  • 187 postów
  • SkądSieradz

Napisano 11 lipca 2008 - 05:33

No proszę "Jabłkowy posmak" i zrobiło się czysto i przejrzysto. Pogratulować i czapeczki z głów. Niedociągnięcia i problemy to coś czego raczej nie da się uniknąć, ale z naszą pomocą na pewno znajdziecie wszystkie ;) Pozdrawiam P.s. Naprawdę duży + bo teraz wygląda to bardzo profesjonalnie.

#36 skubielec

skubielec
  • 104 postów
  • SkądChoszczno

Napisano 11 lipca 2008 - 05:48

Stronka w nowych szatach jest faktycznie bardziej przyjazna i funkcjonalna, BRAWO !!! Ps. A ja myslałem, że po odliczeniu czasu, kurtyna opadnie i MyApple.pl wystartuje ze sprzedażą iPhone 3G :) (zbyt fantazyjne założenie) :P

#37 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 11 lipca 2008 - 05:49

super super super wszystko fajnie wyglada i tak przyjemnie bialo sie zrobilo :)

#38 MacDada

MacDada

MyApple Team

• 7 238 postów
  • Skąd3city

Napisano 11 lipca 2008 - 05:50

1.) Po pierwsze oczywiście gratulacje - zmiany rzeczywiście były potrzebne i wiele z nich mi się podoba, choć mam kilka uwag... 2.) Już kilka minut po północy dopadło mnie kilka osób z pytaniem, czemu ich ukochane forum nie działa ;-) Przydałby się jakiś konkretny komunikat na czas aktualizacji, zwłaszcza, że nie wiedziałem na ile mogę się wygadać przed nimi ;) 3.) Strona z newsami działa wyśmienicie, choć wydaje mi się, że zestaw trzech najnowszych trochę za szybko się zmienia. Są to jednak szczegóły do dopracowania. Jest MEGA lepiej niż wcześniej, zwłaszcza, że kliknięcie na "czytaj dalej" nie powoduje natychmiastowego przejścia do forum, a wyświetlenie strony z całym artykułem. 4.) Niestety, szata graficzna forum jest OKROPNA. Bez koloru, bez życia. Szarości, szarości, jeszcze raz szarości. Gdyby nie avatary użytkowników pomyślałbym, że jest coś nie tak z moim monitorem... Już nie wspomnę o tym, że od razu design skojarzył mi się z forum konkurencyjnym.... :shock:

#39 AVALON

AVALON
  • 465 postów
  • SkądUK

Napisano 11 lipca 2008 - 05:52

Gratuluje serwis stał się jeszcze bardziej dojrzały. Ponoć najtrudniejsze jest pierwsze 18 lat, a potem jest już z górki ;-)

#40 bbbborys

bbbborys
  • 539 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 11 lipca 2008 - 06:07

Na glownej stronie po lewej sa wyswietlane na przemian 3 ostatnie newsy. Maja one niestety rozna rozdzielczosc (wysokosc) przez co reszta pod nimi co jakis czas skacze. Sprobojcie to poprawic... Ekran logowania pojawia sie tez u mnie. To pewnie kwestia czasu....

#41 Cottage

Cottage
  • 739 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 11 lipca 2008 - 06:12

Cały czas pracujemy.
Aha, jak ktoś ma problemy podobne do vjbeng to proszę przeczyścić ciasteczka (cookies) w przeglądarce.

To nie jest kwestia Cookies,wyczyściłem efekt pozostał taki sam- niestety :(.

#42 easymike

easymike
  • 328 postów

Napisano 11 lipca 2008 - 06:22

Dobrze, że jest personalizacja bo wygląda jak śmietnik.

#43 syrakuz

syrakuz

Dr

• 1 073 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 11 lipca 2008 - 06:31

strona startowa jest jest za bardzo skoczna... tzn za duzo ruchomych elementow, za szybko sie zmieniają... nie wiadomo co jest reklama,... A teraz gratulacje za na prawde ladny wyglad strony... :)

#44 Gość_brodek_*

Gość_brodek_*

Napisano 11 lipca 2008 - 06:36

Gratuluje........ oragniczenia vBullietin byly koszmarne... PHPbb pomimo swoich bledow byl chyba ciekawszy.... nie zapomne tej wojny w kwestii nowego silnika ktory byl ale sie jakos specjalnie nie rozwijal..... teraz to wyglada rewelacyjnie..... jedno "ale" mam pokazuje mi się logowanie do "test" (Safari 4) :/ Pozdrawiam

#45 Pabllo

Pabllo
  • 19 postów
Napisano 11 lipca 2008 - 06:39

Tragiczna jest ta nowa wersja :( :( :(

#46 cimonj

cimonj
  • 593 postów
  • SkądHorsham, UK

Napisano 11 lipca 2008 - 06:51

..mam pytanie.. czy aby server nie zmienil miejsca? nowa strona chodzi niestety DUZO wolniej u mnie (USA) niz poprzednia wersja. choc przez ok godzine 11pm do 12am est time bylo naprawde SWIETNIE. to wina tego ze jeszcze "dlubiecie", czy jednak cos innego?

#47 Winston_Wolf

Winston_Wolf
  • 6 postów
  • SkądNowy Sącz

Napisano 11 lipca 2008 - 07:03

Wszystko pięknie, ładnie .. ale coś wolno .. PS: "Czasy w strefie GMT -5. Teraz jest 01:06" (?!)

#48 Cottage

Cottage
  • 739 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 11 lipca 2008 - 07:04

..mam pytanie.. czy aby server nie zmienil miejsca? nowa strona chodzi niestety DUZO wolniej u mnie (USA) niz poprzednia wersja

chodzi strasznie wolno, przy zapisywaniu posta można iść na kawę i dalje będzie zpisywać-tragedia:(

#49 cimonj

cimonj
  • 593 postów
  • SkądHorsham, UK

Napisano 11 lipca 2008 - 07:12

chodzi strasznie wolno, przy zapisywaniu posta można iść na kawę i dalje będzie zpisywać-tragedia:(

..dokladnie!.. zwariowalem letko teraz.. bo widze ze koledzy w polndzie taz maja problem.. :(

#50 picimen

picimen
  • 152 postów

Napisano 11 lipca 2008 - 07:20

Gratulacje za zaangażowanie i chęć do pracy. A teraz... ;) 1.mi również caly czas wyskakuje okienko z logowaniem. 2. odświeżony fanie, ja popieram minimalizm, ale jest strasznie mdlo - Zwłaszcza : grafika menu na stronie głownej i ta na forum rownież jakas taka rozmazana, Mdłe to. 3. rownież podpisy pod użytkownikamii, pomijajc grupe pro, jakies takie nieciekawe i nie dopracowane, do różu Tylko akurat ten odcien jest brzydki 4.ktoś również wspomniał, że na głównej za duzo wszystkeigo błyska nie wiadomo ci jest reklama a co nie. 5. i okienko z Nesami ten element mi sie podoba bo jest wyrazisty, ale trzy wyskakujace newsy to tak za malo troche, i te kropeczki za male nie mozna strzelic i zmienić. Za szybko się zmieniją nie nadożam przeczytać całości ... 6. Po za tym wygląd fajny ale bez rewelacji, wiem że to strona o apple ale odgapianie caly czas z ich stroni nie ciekawie, przydalo by sie troche wlasnej orginalnosci i innowacyjnosci :) ale to juz nawiasem. Oczywiscie to jest beda i sie zmieni troche pewnie, i jeszcze raz gratulacje za pracę, a no i w końcu nie mam problemu z wyświetlaniem na firefoxie, mam na dzije ze to nie blad :D i nic w tym temcie sie nie zmieni. zebym nie musial do safari wracac. Pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych