Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
- - - - -

Sprawdzone serwisy iPhone

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
160 odpowiedzi w tym temacie

#101 xinqev

xinqev
  • 526 post贸w

Napisano 22 lipca 2010 - 20:02

Adres dos艂owny - Gda艅sk G艂贸wny, serwis GSM przy McDonaldzie niedaleko dworca - polecam!

#102 marekgro

marekgro
  • 102 post贸w
  • Sk膮dKrak贸w, PL

Napisano 23 lipca 2010 - 08:24

fajnie by by艂o, gdyby kto艣 jeszcze opisywa艂 napraw臋 przy polecaniu - i dlaczego poleca. nie umniejszaj膮c xinqew'owi, 偶eby poleci膰 serwis nie wystarczy fakt, 偶e serwis naprawi艂 dan膮 usterk臋 - ale jak dok艂adnie. prosta wymiana obudowy w serwisach powoduje, 偶e wibracja dzia艂a inaczej, bardziej nachalnie, ci臋偶ko si臋 wciskaj膮 s艂uchawki, albo obudowa si臋 szybciej rysuje, a prze艂膮cznik pomi臋dzy trybami i do lockscreenu nie odstaj膮, jak w oryginale. ten temat znam, przechodzi艂em niedawno. je艣li kto艣 jest pedantem i zwraca uwag臋 na szczeg贸艂y, ja polecam Maclife.

#103 xinqev

xinqev
  • 526 post贸w

Napisano 23 lipca 2010 - 10:08

Okej - wi臋c polecam serwis , poniewa偶 go艣膰 z serwisu ma ogromn膮 wiedz臋 o iPhonach, i 艣wietne sprz臋ty do naprawiania, a tak偶e karty sim operator贸w zagranicznych.

#104 PeO

PeO
  • 97 post贸w

Napisano 24 lipca 2010 - 01:28

Nie wiem za bardzo czym si臋 r贸偶ni temat "serwis iphon" od "sprawdzonego serwisu iphon" jak kto艣 szuka serwisu...
Mo偶e jeszcze jeden za艂o偶y膰 "nie polecany serwis iphon"...albo jeszcze jeden "nie sprawdzony serwis iphon" ?

W ka偶dym razie ja bardzo polecam PDAservis z P艂o艅ska, uczciwie, rzetelnie, profesjonalnie
nie wymieniaj膮 p艂yty g艂贸wnej tylko usuwaj膮 usterk臋.

jak kto艣 chce pozna膰 histori臋 i dowiedzie膰 si臋 dlaczego tak obsesyjnie zachwalam to wszystko jest tu:

http://myapple.pl/ip...wis-iphone.html

pozdrawiam

#105 dzaco

dzaco
  • 75 post贸w

Napisano 18 pa藕dziernika 2010 - 12:47

czy moze ktos polecic w Warszawie miejsce gdzie zrobia port tasmy nr.3? po wymianie tasmy czujnik zblizeinowy nadal nie dziala. Pzdr.

#106 Jubei

Jubei
  • 27 post贸w
  • Sk膮dGdynia

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 12:14

Witam Ja NIE polecam iClinic i odradzam wysy艂anie tam swoich telefon贸w

#107 Hannah Montana

Hannah Montana
  • 42 post贸w

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 16:09

Wow, a dlaczego? Jakie艣 uzasadnienie? :)

#108 lebowsky

lebowsky
  • 101 post贸w

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 21:51

Witam

Ja NIE polecam iClinic i odradzam wysy艂anie tam swoich telefon贸w

Bardzo lubie takie posty - du偶o wnosz膮 do dyskusji...

#109 Snt

Snt
  • 73 post贸w

Napisano 25 pa藕dziernika 2010 - 13:07

Witam, Ja moge poleci膰 serwis w Warszawie, dzielnica Bemowo, Powsta艅c贸w 艢l膮skich 124/96 Nazywaj膮 si臋 Klinikagsm, maj膮 na miejscu cz臋艣ci do telefon贸w w tym iPhone. Mi dotyk w 3GS`ie zrobili w 1.5h i do tej pory wszystko dzia艂a idealnie :)

#110 Omed

Omed
  • 1 post贸w

Napisano 10 stycznia 2011 - 12:39

Witam, Polecam serwis iclinic.pl Par臋 tygodni zatopi艂em telefon w szklance wody [o yeah!], a potem zrobi艂em z nim wszystko to, czego nie mo偶na robi膰 z zatopionym telefonem... Zadzwoni艂em z niego, poklika艂em w ekran... Nim zrozumia艂em, 偶e trzeba go wy艂膮czy膰, na tyle mu ju偶 zaszkodzi艂em, 偶e dla tego 3GS'a nie by艂o 偶adnej nadziei... Go艣cie z iclinica dokonali cudu (za co serdecznie dzi臋kuj臋!) i po paru tygodniach walki m贸j telefon ca艂y i zdrowy wr贸ci艂 do mnie! Polecam ten serwis!

#111 sasiaduq

sasiaduq
  • 28 post贸w
  • Sk膮dGliwice

Napisano 05 lutego 2011 - 10:36

Witam Gdzie zmieniaj膮 obudowy w iphone 3g Mam bia艂膮 i chcia艂bym na czarn膮 zamieni膰 (Posiadam swoj膮 obudowe) Rejony Katowice Gliwice Bytom

#112 credens

credens
  • 99 post贸w

Napisano 05 lutego 2011 - 10:55

Serwis "Simlock" w Szczecinie na ulicy Pi艂sudskiego 5 to jaki艣 偶art jest. Witaj膮 was z nogami na stole i nie dotrzymuj膮 termin贸w napraw. iPhone przesta艂 si臋 艂adowa膰, wi臋c odda艂em go do nich, wymienili mi gniazdo 艂adowania, wracam do domu i dalej to samo. Okaza艂o si臋, 偶e mia艂em przerwany kabel, a oni wymienili sprawny podzesp贸艂 telefonu (o ile w og贸le kto艣 co艣 wymienia艂, mo偶e jak zobaczyli, 偶e u nich si臋 艂aduje to tak to zostawili). Z drugiej strony kolega naprawia艂 Noki臋, to zrobili mu to profesjonalnie, ale za cen臋 ponad po艂owy warto艣ci telefonu.

#113 sasiaduq

sasiaduq
  • 28 post贸w
  • Sk膮dGliwice

Napisano 05 lutego 2011 - 21:34

iPhone-serwis.eu | KONTAKT

Polecacie?

#114 sasiaduq

sasiaduq
  • 28 post贸w
  • Sk膮dGliwice

Napisano 06 lutego 2011 - 10:02

gdzie najlepiej wymieni膰 obudowe ? w rejonach katowic/gliwic

#115 sasiaduq

sasiaduq
  • 28 post贸w
  • Sk膮dGliwice

Napisano 07 lutego 2011 - 16:10

Czy polecacie ispot-a w katowicach? je偶eli chodzi o serwis

#116 Jeremy

Jeremy
  • 378 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 07 lutego 2011 - 16:24

Polecam iSense.pl w Warszawie.

#117 lebowsky

lebowsky
  • 101 post贸w

Napisano 07 lutego 2011 - 19:26

Polecam iSense.pl w Warszawie.

Te偶 s艂ysza艂em bardzo dobre opinie.

#118 sasiaduq

sasiaduq
  • 28 post贸w
  • Sk膮dGliwice

Napisano 08 lutego 2011 - 16:31

go艣膰 mi m贸wi艂 jak dzwoni艂em do ispotu w katowicach ze w ci膮gu 48 godzin wymienia obudowe wiec chyba na miejscu robi膮

#119 lebowsky

lebowsky
  • 101 post贸w

Napisano 08 lutego 2011 - 21:21

go艣膰 mi m贸wi艂 jak dzwoni艂em do ispotu w katowicach ze w ci膮gu 48 godzin wymienia obudowe
wiec chyba na miejscu robi膮

Zapytaj te偶 czy dostaniesz paragon/fakture vat od iSpotu ;) Wydaje mi si臋, 偶e robi to kto艣 "na boku".

#120 sasiaduq

sasiaduq
  • 28 post贸w
  • Sk膮dGliwice

Napisano 08 lutego 2011 - 22:43

150 za wymiane. Teoretycznie jest u nich serwisant na miejscu

#121 lebowsky

lebowsky
  • 101 post贸w

Napisano 10 lutego 2011 - 00:27

150 za wymiane.
Teoretycznie jest u nich serwisant na miejscu

do wymieniania dysk贸w i pami臋ci ram w niekt贸rych Macbookach i iMakach ;)

#122 sasiaduq

sasiaduq
  • 28 post贸w
  • Sk膮dGliwice

Napisano 10 lutego 2011 - 17:02

a jak z serwisem w chorzowie? " -WORK- serwis elektroniki precyzyjnej-WORK- serwis elektroniki precyzyjnej Wizyt贸wka miejsca Ul. Wolno艣ci 25 41-500 Chorz贸w zna kto艣?

#123 Gecko

Gecko
  • 151 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 17 lutego 2011 - 17:42

Podw贸jna przygoda serwisowa. Pad艂a mi 艂adowarka od MacBook'a, a iPhone spad艂, wyla艂 si臋聽LCD. 艁adowarke odda艂em na gwarancji do iSpot'u dwa tygodnie temu, we wtorek. iPhone wys艂a艂em do MacLife w poniedzia艂ek. 艁adowarke dosta艂em w czwartek, s艂aba informacja, dopiero telefon na ko艅cu, za to wymienili mi na now膮. Poprawnie, sza艂u nie ma, w przeciwie艅stwie do MacLife :P. Kurier zabra艂 paczk臋 o 14:00, we wtorek o 16 telefon z diagnoz膮 i wycen膮, po 1-2 godzinach naprawione, SMS i mail. W 艣rode dosta艂em SMS'a i maila z numerem paczki, w czwartek przed 8 dzwoni kurier, iPhone o 12 domu. Paczka by艂a dziwnie du偶a, bo by艂a tam jeszcze czekolada, mi艂y akcent :D Paczka super zabezpieczona, chwil臋 zaj臋艂o mi otwieranie. Naprawd臋 polecam, serwis na 6+!

#124 perfect

perfect
  • 6 post贸w

Napisano 24 lutego 2011 - 17:36

Naprawia艂em w Chorzowie s膮 szybcy, sprawni i niedrodzy. Polecam

#125 Sunmile

Sunmile
  • 241 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 12 marca 2011 - 20:37

Witam, opisze sw贸j przypadek naprawy w MacLife. M贸j telefon mia艂 przygod臋 z wod膮, wi臋c musia艂em go gdzie艣 wys艂a膰 do naprawy. Wyb贸r pad艂 na MacLife, opinie, strona www wskazywa艂y, 偶e jest to bardzo profesjonalny serwis. Zam贸wi艂em napraw臋, na drugi dzie艅 kurier odbiera iPhone'a. Po weekendzie w poniedzia艂ek dzwoni do mnie serwisant z wycen膮 naprawy, zgadzam si臋 na warunki wszystko b艂yskawicznie naprawione i nazajutrz telefon mam z powrotem u siebie, ale z ma艂ym ale. Jedna ze 艣rubek przy docku by艂a tak zjechana, 偶e 偶aden 艣rubokr臋t nie poradzi艂by sobie z ni膮, z reszt膮 by艂o by to g艂upot膮, bo potem nie mia艂bym szans aby j膮 odkr臋ci膰. Napisa艂em do biura MacLife z wyja艣nieniami co otrzyma艂em i pro艣b膮 o dos艂anie mi poczt膮 dodatkowej 艣rubki. Panowie chcieli zobaczy膰 jak to wygl膮da, zatem wys艂a艂em kilka fotek. W odpowiedzi zosta艂em zapewniony, 偶e zostanie mi dos艂ana dodatkowa 艣rubka. Po oko艂o tygodniu oczekiwania nie otrzyma艂em 偶adnego listu. Wys艂a艂em wiadomo艣膰 z zapytaniem czy moja 艣rubka zosta艂a wys艂ana - odpowied藕 to "Z informacji otrzymanej od sekretarki otrzyma艂em informacje, 偶e zosta艂a wys艂ana." Od tego kontaktu min臋艂o 8 dni i jak do tej pory dalej jestem z odstaj膮c膮 艣rubk膮. Co do samej naprawy jestem zadowolony, serwis dzia艂a naprawd臋 sprawnie, ale jednak pozosta艂 mi niesmak i niech臋膰 do firmy zwi膮zany z t膮 spraw膮 dodatkowo dlatego, 偶e chyba nikt nie lubi jak robi si臋 go "w konia".

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych