Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 3G w Polsce - z czym to się je?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
251 odpowiedzi w tym temacie

#251 Nasedo

Nasedo
  • 1 743 postów
  • SkądLondyn

Napisano 13 czerwca 2008 - 01:46

A o planowanym systemie notyfikacyjnym słyszałeś? ;p Problem tylko by panowie z GG ruszyli pupę ;p

Słyszałem, słyszałem też krytykę multitaskingu. Nie chcę się spierać na razie na temat czegoś, czego jeszcze nie mamy. Dla każdego chodzi o to samo - aby było jak najlepiej.

Czy liczyć na "panów z GG" czy "zapaleńców spoza GG" - wszystko jedno - ważne aby działało.

Bez przesady - ja mam obecnie 1GB miesięcznie na dane - po przekroczeniu prędkość downloadu spada do GPRS - dotychczas nie przekroczyłem limitu, a korzystam sporo z internetu przez iPhone'a.

Nie wiem czy można uogólniać - zależne to jest od preferencji użytkownika, od sieci, zasięgu itd.

#252 Moridin

Moridin
  • 600 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 czerwca 2008 - 10:12

OK mam prośbę do wszystkich co wiedzą cokolwiek o Kanadzie - Fido od 11 lipca sprzedaje tam iPhone'a za $199 i $299 (8 i 16GB) z 3-letnim planem. Znajoma przylatuje do Polski niedługo po tym, więc fajnie byłoby jakby mi przywiozła. Jeśli ktoś usłyszy cokolwiek o możliwości zakupu tam iPhone'a bez podpisywania umowy to proszę zamieścić to info tutaj. Dzięki!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych