Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

MyEuro2008 już do pobrania!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
131 odpowiedzi w tym temacie

#101 dario321

dario321
  • 711 postów
  • Skądok.Radom

Napisano 12 czerwca 2008 - 09:36

u mnie to samo

#102 mac_user

mac_user
  • 116 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 czerwca 2008 - 10:14

u mnie to samo

Potwierdzam - Touch Jailbreak 1.1.4

#103 bispawel

bispawel
  • 120 postów
  • SkądWrocław

Napisano 12 czerwca 2008 - 10:37

wczoraj robiłem restore i potwierdzam że po zainstalowaniu myeuro2008 i odpaleniu automatycznie wywala mnie z aplikacji, ale wcześniej zgrałem sobie na kompa przez winscp podstawowe pliki konfiguracyjne m.in. do myeuro2008 - po wrzuceniu ich do

/private/var/mobile/Library/MyEuro2008

program działa, ale nie widzi grafiki jest tylko układ tekstowy (z tym że tak niestety miałem również przed wczorajszym restore)

jak by ktoś chciał to wrzucam działające pliki konfiguracyjne do programu - wystarczy skopiować do powyższej ścieżki...;-)

Link

#104 ilammd

ilammd
  • 50 postów

Napisano 12 czerwca 2008 - 11:07

Mi udało się w końcu rozwiązać problem z iPod'em i aplikacją MyEuro2008. Wcześniej korzystałem z softu 1.1.2, jednak po instalacji aktualizacji MyEuro 2008 zaczęły pojawiać się problemy, nie mogłem jej w ogóle uruchomić, później nie dało się już niczego zainstalować, w końcu wszystkie aplikacje przestały się uruchamiać, a po wyłączeniu iPod'a nawet jego nie dało się włączyć. Postanowiłem zrobić w końcu hard reset korzystając z dwóch przycisków jakie posiada iPod i wgrałem nowe oprogramowanie przy pomocy iTunes 7.6, które program pobrał z serwerów Apple (1.1.4). Następnie przy pomocy programu ZipPhone wykonałem jailbreak i teraz już wszystko działa w porządku. Aplikacja MyEuro2008 działa poprawnie, a po aktualizacji 1.2 śmiga znacznie szybciej niż na początku. Z komentarzy do programu to jeżeli nie jest to kłopotem to autorzy mogli by poprawić pewien detal graficzny, który może nie jest super istotny, ale miło by było gdyby polskie aplikacje były dopracowane w 100%. Chodzi mianowicie o to, że "klikając" przycisk wtecz, np. cofając się się z wyników meczów z menu głównego podświetlany jest na szaro cały przycisk w formie prostokąta, gdzie jednak przycisk ten ma inny krztałt (prostokąt z niby strzałką po lewej koloru nibieskiego). Przepraszam, ale nie potrafię tego jaśniej opisać. Mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi, a jeśli nie to może załatwie jakieś screeny lub coś. Pozdrawiam i gratuluję aplikacji :-)

#105 macnow

macnow
  • 233 postów
  • SkądGdańsk/Wrocław

Napisano 12 czerwca 2008 - 14:00

Więc tak... istotnie w ostatniej aktualizacji pojawił się błąd... w tej chwili w installerze są już nowe źródła, gdzie wyeliminowałem jeden z powodów wracania do SB... proszę o sprawdzenie... piszcie jeśli aplikacja powoduje jakiekolwiek problemy... Pozdrawiam

#106 Simek

Simek
  • 438 postów
  • SkądSPT / GDZ

Napisano 12 czerwca 2008 - 14:15

Po update już nie wyrzuca do SB i aplikacja prawidłowo się zaktualizowała. ;D

EDIT: A moich poprawek nadal nie ma... =P

#107 macnow

macnow
  • 233 postów
  • SkądGdańsk/Wrocław

Napisano 12 czerwca 2008 - 14:36

Po update już nie wyrzuca do SB i aplikacja prawidłowo się zaktualizowała. ;D

EDIT: A moich poprawek nadal nie ma... =P

Cieszę się, że już Wam działa :)

Jakie poprawki masz na myśli?

#108 sebt5

sebt5
  • 8 postów

Napisano 12 czerwca 2008 - 14:40

Przed chwilą ponownie zainstalowałem z instalera i nadal to samo. wyrzuca do SB. Iphone 4.6 1.1.2

#109 mac_user

mac_user
  • 116 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 czerwca 2008 - 14:57

O! po uaktualnieniu działa - nie przeskakuje już do SB Touch 1.1.4 JB

#110 M4v3R

M4v3R
  • 2 043 postów
  • Skąd/usr/pl/Konin

Napisano 12 czerwca 2008 - 15:16

Program TV jest trochę nieaktualny :P.

#111 macnow

macnow
  • 233 postów
  • SkądGdańsk/Wrocław

Napisano 12 czerwca 2008 - 15:30

Program TV jest trochę nieaktualny :P.

Nowa aktualizacja będzie dostępna lada moment...

#112 Simek

Simek
  • 438 postów
  • SkądSPT / GDZ

Napisano 12 czerwca 2008 - 15:44

http://www.myapple.p...660-post57.html
http://www.myapple.p...664-post58.html

Tam jest za dużo plików, była aktualizacja stadionu w Kalgenfurcie nowa strona odnośnie tego stadionu i poprawki w CSS. Jak coś trzeba dodać, czy poprawić to mogę to zrobić, bo do meczu mam wolne... =D

#113 denis

denis
  • 589 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 12 czerwca 2008 - 16:36

przydała by się taka aplikacja o F1 bo Kubica coraz lepiej sobie radzi (aktualny lider klasyfikacji kierowców ;)) to i więcej fanów F1 w naszym kraju. Chętnie zajął bym się informacjami dot. wyników treningów, kwalifikacji o raz wyścigów jeżeli ktoś zajął by się tym od strony technicznej, bo o tym pojęcia nie mam. jezeli ktoś jest chętny to bardzo proszę na moje PM.

#114 Simek

Simek
  • 438 postów
  • SkądSPT / GDZ

Napisano 12 czerwca 2008 - 16:42

Nadal nie ma programu TV na dziś... =D Ano dobry pomysł... W tej chwili zrobienie takiej aplikacji to praktycznie żaden problem. Napisz do autorów prośbę/zapytanie o pozwolenie. Silnik już jest wystarczy podmienić kilka danych, servery do aktualizacji i można tworzyć nowy APP.

#115 Simek

Simek
  • 438 postów
  • SkądSPT / GDZ

Napisano 12 czerwca 2008 - 17:12

---

#116 macnow

macnow
  • 233 postów
  • SkądGdańsk/Wrocław

Napisano 12 czerwca 2008 - 17:25

Poprawiłem trochę strukturę oraz dodałem sędziów technicznych. ;D

Simek to nie jest miejsce na takie rzeczy, chcesz pomóc to odezwij się na prv

#117 ilammd

ilammd
  • 50 postów

Napisano 12 czerwca 2008 - 17:37

u mnie już było wszystko ok, jednak po ostatniej aktualizacji gdy klikam na "Uruchom MyEuro2008" ekran robi się biały i nic się nie dzieje. Gdy wciskam Home to normalnie wychodzi do SB Sprawdzane na iPod Touch 1.1.4 (4A102)

#118 hporter

hporter
  • 5 postów

Napisano 12 czerwca 2008 - 19:18

Po zainstalowaniu nowej wersji programu: -program mi sie w koncu uruchamia -mozna pobrac aktualizacje -jednak gdy klikam na uruchom myeuro ekran robi sie bialy i ...nic sie nie dzieje;( Pozdrawiam hporter

#119 ilammd

ilammd
  • 50 postów

Napisano 12 czerwca 2008 - 19:29

Po zainstalowaniu nowej wersji programu:
-program mi sie w koncu uruchamia
-mozna pobrac aktualizacje
-jednak gdy klikam na uruchom myeuro ekran robi sie bialy i ...nic sie nie dzieje;(
Pozdrawiam
hporter

Mam dokładnie taki sam problem :(

#120 welsh

welsh
  • 298 postów
  • Skądlubuskie

Napisano 12 czerwca 2008 - 19:40

Aktualizacje ideolo napalilem sie i white screen :( idea programu szczytna tym bardziej ze free ale niestety diabel tkwi w szczegolach mam nadzieje ze chlopaki od tego softu nie traca juz nerwow i jednak ogol bedzie mogl sie cieszyc tym softem!!!! Pozdro dla nich hehe

#121 macnow

macnow
  • 233 postów
  • SkądGdańsk/Wrocław

Napisano 12 czerwca 2008 - 22:58

Po zainstalowaniu nowej wersji programu:
-program mi sie w koncu uruchamia
-mozna pobrac aktualizacje
-jednak gdy klikam na uruchom myeuro ekran robi sie bialy i ...nic sie nie dzieje;(
Pozdrawiam
hporter

Reinstalacja -> Odinstaluj i Zainstaluj ponownie ;)

#122 hporter

hporter
  • 5 postów

Napisano 12 czerwca 2008 - 23:17

Pobrałem nowa aktualizacje i teraz działa bez problemów. Mam nadzieje, ze ten stan sie utrzyma. Pozdrawiam hporter

#123 ilammd

ilammd
  • 50 postów

Napisano 13 czerwca 2008 - 08:38

U mnie po pobraniu aktualizacji również już działa :D

#124 welsh

welsh
  • 298 postów
  • Skądlubuskie

Napisano 13 czerwca 2008 - 08:58

spox juz dziala ale musialem poustawias parametry w folderze z aktualizacjami wszystko ok dzeki

#125 Simek

Simek
  • 438 postów
  • SkądSPT / GDZ

Napisano 13 czerwca 2008 - 09:59

Po najnowsze aktualizacji w tabeli grupy B jest błąd: Polska i Austria mają 2 pkt., a powinny mieć po 1pkt. Po drugie, i to jest najważniejsze, poprawcie linki do CSSów i JSów w większości stron, bo odnoszą się one do plików w Internecie, a nie na dysku iP! EDIT: Po trzecie brakuje czerwonej Niemców na stronie "Kartki wg zespołów".

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych