Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPod Touch vs. iPhone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
77 odpowiedzi w tym temacie

#76 questionmaker

questionmaker
  • 364 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 21:54

Help: nie mogę zupełnie znaleźć działąjącego iliberty+ - zarzuci ktoś linkiem. To samo z Videorą na tacza .dmg nie ma? czy nie widzę?

#77 agent.prowokator

agent.prowokator
  • 1 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 22:01

Wybaczcie archeologię, ale nie chce 'zaśmecać' forum nowym tematem zapewne odwiecznym problemem. Mimo 'odwiecznosci' tego problemu, przeszukania tego forum i innych, nie znalazlem odpowiedzi na moje osobiste potrzeby. Zastanawiam sie czy iPhone 3G czy iPod Touch 3G, jestem stale laikiem w tym temacie dlatego przedstawie moje wymagania to: - Internet - Nawigacja GPS* - Gry 3D - Muzyka - Filmy - Szeroki wachlarz aplikacji na iphone/ipod touch Bede wdzieczny za konkretne odpowiedzi pozbawione zbednej filozofii. Dzieki _________________________________________ * Oczywiscie taka nawigacja, że zadziała zawsze w głebokim lesie (włojaże rowerem), bez komunikatów, ze nie moze znalezc jakiejs sieci Wi-Fi i temu podobne absurdy

#78 DudusCSE

DudusCSE
  • 2 899 postów
  • Skądz Polski

Napisano 30 grudnia 2009 - 22:50

Wybaczcie archeologię, ale nie chce 'zaśmecać' forum nowym tematem zapewne odwiecznym problemem. Mimo 'odwiecznosci' tego problemu, przeszukania tego forum i innych, nie znalazlem odpowiedzi na moje osobiste potrzeby.

Zastanawiam sie czy iPhone 3G czy iPod Touch 3G, jestem stale laikiem w tym temacie dlatego przedstawie moje wymagania to:
- Internet
- Nawigacja GPS*
- Gry 3D
- Muzyka
- Filmy
- Szeroki wachlarz aplikacji na iphone/ipod touch

Bede wdzieczny za konkretne odpowiedzi pozbawione zbednej filozofii.
Dzieki

Jak dobre gry to iTaczka 3G
Jak GPS to 3G..

Reszta to oba dwa urządzenia mają...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych