nie chce Ci nic mówić,ale to,że wszyscy sie na Ciebie patrzą,wcale nie oznacza,że podziwiają Twojego fiato-ferrari, ja gdybym zobaczył coś takiego to bym sie śmiał,bo to ostra wiocha. Nigdy nie zrozumiem naklejania na fiata znaczku ferrari, na bmw 318i z lgp naklejania znaczka M3,
To niestety nadal jest dość modne chociaż chyba trochę mnie niż kilka lat temu gdzie co drugie BMW miało ///M na klapie.
ale zrozumiem naklejenie na audi RS6 znaczka A6 2.0tdi, bądź na M5 znaczka 520d (po Wrocławiu jeździła nowa M5 z emblematem 520d - miny podjeżdżających buraczków z calibr próbujących swoich sił na światłach bezcenne). Ale nie w drugą strone, dla mnie to totalna wiocha. No ale kwestia gustu.
Rozumiem kiedy na M5 ktoś naklei 520i ale nie 520d... bez jaj, że ktoś od razu nie zauważy, że coś tu nie tak brzmi
nie mówie że nie, mimo, że to tylko 2 litry to wiem,że dużo te silniki potrafią. Jeździłem e90 320xd i bardzo ładnie ciągnęła
Tylko takie pierwsze wrażenie, że to ładnie ciągnie - po kilka dniach niestety mocy brakuje że aż boli (chyba że jest ślisko/mokro to jest OK)
Żeby Offtopa nie było - moje E91 320xd