Koszalin: MacSpotkanie
Napisano 08 kwietnia 2008 - 10:58
Napisano 08 kwietnia 2008 - 11:30
Napisano 08 kwietnia 2008 - 13:15
Sprawa przekazana dalej. W ciągu 2-3 dni będzie coś wiadomo więcej. Jednak od razu po podaniu numeru powiedział mi iż tam będzie problem na ulicy północnej i kwiatowej (chyba). Powiedział mi jednak że zobaczy czy coś da się tam zrobić.P.S. Dark jak tam moja sprawa w TP.SA?!? Mam nadzieje,ze cos sie tam ruszy!Ja jestem jak najbardziej za spotkanie w Maredo na drugim pietrze :-)
Napisano 14 kwietnia 2008 - 07:51
Sprawa przekazana dalej. W ciągu 2-3 dni będzie coś wiadomo więcej. Jednak od razu po podaniu numeru powiedział mi iż tam będzie problem na ulicy północnej i kwiatowej (chyba). Powiedział mi jednak że zobaczy czy coś da się tam zrobić.
Witam!!!
Byloby super gdyby jednak udalo sie cos wskurac!!! Myslalem,ze ta sprawa zginela juz smiercia tragiczna,ale widze,ze jednak o mnie pamietasz ;-) I bardzo mnie to cieszy!!! Gdyby ten znajomyl mial jakies problemy z rozwiazanie problemu to mimo wszystko prosilbym Ciebie o jakis kontakt z nim,wtedy ja mu dokladnie naswietle cala sytuacje i bedzie wiadomo co i jak!!!
Pozdrawiam i czekam na jakies wiesci!!
Napisano 14 kwietnia 2008 - 08:25
Napisano 14 kwietnia 2008 - 20:16
Niestety nie rady w tym momencie nic zrobić. Dzwonił do mnie i powiedział mi iż tam do was podprowadzone jest tylko 10 par kabli i wszystkie są w tym momencie w użyciu. Nie ma w tym momencie możliwości ani podłączenia bo kabli brak, ani podciągnięcia kolejnych kabli. Na dzień dzisiejszy jednym możliwością jest iż ktoś zrezygnuje z TPsa i zwolnią się kable.
W sumie sorry że dopiero teraz piszę ale przez weekend nie miałem czasu się zalogować.
W sumie to kiszka. To mój dobry znajomy więc raczej by mnie w jajo nie robił. Przykro mi że nie udało się pomóc.
Dzieki bardzo za interwencje i probe zalatwienia czegos.Jakbys mogl mimo wszystko dac mi jakis bezposredni namiar na tego Twojego znajomego na Priv to bylbym Ci bardzo wdzieczny!!!
Pozdrawiam
Napisano 18 kwietnia 2008 - 10:46

Napisano 18 kwietnia 2008 - 21:35

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych