Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

SwirlyMMS - wysyłanie MMS

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1077 odpowiedzi w tym temacie

#951 Bogdanus

Bogdanus
  • 166 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 23 grudnia 2008 - 21:36

sam zakupiłem aplikacje bo uważam że 8 dolców to nie dużo ....ale jak ktoś nie chce kupić MMS a chce je wysyłać z iP to wystarczy znieniać datę w iP na taką kiedy jeszcze demo ją obowiązywało i program działa dalej...;-)

#952 kabanos

kabanos
  • 352 postów
  • SkądW-wa

Napisano 25 grudnia 2008 - 22:29

a nie jest tak ze teraz po najnowszych updatach sprawdza date z serwerem ?

#953 velchinaski

velchinaski
  • 329 postów
  • SkądNowa Alexnadrya

Napisano 26 grudnia 2008 - 06:49

CHORYM DEKLEM TO JESTES TY DEKLU ZA "FREE" milanos85!!!! SZUKAJ "FREE" DEKLÓW NA INNYM FORUM I NIE OBRAŻAJ TU NIKOGO BO JAK CIE NIE STAC WYDAC KILKA GROSZY NA PROGRAM TO....

#954 EmotiCon

EmotiCon
  • 355 postów
  • Skądmam wziąć kasę na iPad'a?

Napisano 26 grudnia 2008 - 11:59

SZUKAJ "FREE" DEKLÓW NA INNYM FORUM I NIE OBRAŻAJ TU NIKOGO BO JAK CIE NIE STAC WYDAC KILKA GROSZY NA PROGRAM TO....

Mnie stać ale nie mam karty kredytowej a do tych gift cards nie mam zaufania:mad: więc jeśli uważasz mie za free dakla to proszę bardzo ;/

#955 velchinaski

velchinaski
  • 329 postów
  • SkądNowa Alexnadrya

Napisano 26 grudnia 2008 - 12:08

Nie uwazam cie za....uwazam ze powinienes sie przekonac ze bez karty k oraz innych kart bedziesz mial ciezki dostep do aplikacji platnych a przeciez Apple to jednak komercyjna firma wiec chyba lepiej zakrecic sie za jakas karta :) Podpowiem tylko ze wiekszosc płatnych aplikacji z Cydia chonoruje platnosci PAYPAL ,a obecnie mozna w PP placic zasilajac swoje konto przelewme bankowym...wiec nie potrzeba jest zadna karta :) Dla chcacego nic trudnego...nieprawdaż :P

#956 Remek.B

Remek.B
  • 463 postów
  • SkądKraków

Napisano 26 grudnia 2008 - 19:18

Witam! czy udało sie komuś uruchomić wysyłanie i odbieranie mmsów w sieci play ? zastosowałem sie do instrukcji j/w (konfiguracja przez formularz noki 7200) niestety bez rezultatu :/

#957 djKristo

djKristo
  • 899 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 11:24

dzisiaj pojawiła sie nowa wersja 1.2.11

Release notes:
  • Much easier startup for first time users
  • New MMS settings wizard, which allows for automatic configuration of your MMS settings
  • Faster loading of the Inbox, Outbox, Sent and Trash folders.
  • In some cases the operators send a clear text error message when it fails to send an MMS. This error message is now shown to the user.
  • A large memory leak corrected
  • Pictures wasn't rotated and scaled correctly when picked via the build-in file browser. That has been corrected.
  • A bunch of minor bug fixes

#958 sigurowski

sigurowski
  • 80 postów
  • SkądKraków

Napisano 27 grudnia 2008 - 12:05

niestety nie da się kupić Swirly MMsa za pomocą GiftCrads bo go nie ma w sklepie Appla. zostaje tylko karta kredytowa.

#959 Qbik

Qbik
  • 891 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 27 grudnia 2008 - 13:46

paypal i możliwość płacenia kartą lub za pomocą konta bankowego

#960 straubus

straubus
  • 390 postów
  • SkądOpole/ Prudnik

Napisano 22 stycznia 2009 - 15:42

Mam pytanko: Czy istnieje jakieś repo z którego mógłbym pobrać starsze wersje SwirlyMMS? Jeśli tak to prosze o podanie go. Dziękuję!

#961 kabanos

kabanos
  • 352 postów
  • SkądW-wa

Napisano 22 stycznia 2009 - 17:37

watpie. ewentualnie poszukaj po forach w internecie

#962 loon

loon
  • 173 postów
  • SkądLubon, Poland

Napisano 26 stycznia 2009 - 10:03

Witam kupiłem swirly i zastanawiam sie czy warto zrobić backup licencji. Czy jest to możliwe wogóle i czy potrzebne w razie np restore etc.

#963 psajcho

psajcho
  • 1 212 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 26 stycznia 2009 - 11:13

mają u siebie na serwerze, nie ma czego backupować

#964 loon

loon
  • 173 postów
  • SkądLubon, Poland

Napisano 26 stycznia 2009 - 13:39

Ok dzieki

#965 sysiaa

sysiaa
  • 5 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 13:55

tam jest pewien okres próbny przez 14 dni mogłam wysyłać i odbierać mms a teraz jakąś licencje trzeba kupić i nie wiem jak to ominąć macie jakieś pomysły?

#966 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 stycznia 2009 - 13:56

Jak trzeba kupić to ją kup. :) Piractwa na MyApple nie tolerujemy - ostrzegam.

#967 loon

loon
  • 173 postów
  • SkądLubon, Poland

Napisano 26 stycznia 2009 - 14:32

Jak wspomniałem właśnie kupiłem. Proces bardzo prosty i szybki. Potrzebna tylko karta visa lub master. Ewentualnie konto w paypal ze środkami pienieznymi. 8$ to nie wydatek. To jest około 28 zeta.

#968 sysiaa

sysiaa
  • 5 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 15:28

chodziło mi bardziej o łatwiejszy dostęp np przez jakiś program bo nie posiadam karty visa ani mater aj...

#969 devlin108

devlin108
  • 280 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 27 stycznia 2009 - 14:23

chodziło mi bardziej o łatwiejszy dostęp np przez jakiś program bo nie posiadam karty visa ani mater aj...

Mozes zalozyc konto PayPal, przelac na nie odpowiednia (albo lepiej odrobine wieksza) kwote, ktora musisz zaplacic za aplikacje i tyle. Ja tak zrobilem. Karta kredytowa mi "wyszla", nie odnawialem, wiec jakos trzeba sobie radzic :)

#970 flash608

flash608
  • 217 postów
  • SkądToruń

Napisano 07 lutego 2009 - 22:47

100 stron, troszkę dużo. Przed zakupem iP wyłączyłem w Erze internet, właśnie zainstalowałem swirrlymms jednak by uzyskać licencje demo musze podać maila, po czym program próbuje pobrać przez gprs/edge/3g dane odnośnie ustawień MMS z sieci Era, jednak jak już pisałem wyłączyłem poł. internetowe w Erze (w domu i na uczelni mam wifi, dostęp do neta w tych miejscach mi wystarcza). Czy można wprowadzić dane odnośnie odbioru/wysyłania mms`ów ręcznie np. wyedytować plik w którym zapisane są te informacje? Jest taka możliwość w programie, jednak zanim zdąże cokolwiek zmienić wyskakuje mi Wizard, który kończy się nie udanym pobraniem danych (fetching). [EDIT] Wysłałem z konfiguratora Ery dane dla SE K550i odnośnie mms`ów i poszło ;)

#971 DeanDesign

DeanDesign
  • 201 postów
  • SkądWars i Sawa

Napisano 08 lutego 2009 - 00:11

Hmm szkoda, że nie można słać mmsów przez WiFi :P Ktoś mądry zaraz napisze, że jest od tego mail, ale nie każdy ma do niego odstęp w danej chwili :)

#972 Wino

Wino
  • 2 postów
  • Skądpoznan

Napisano 08 lutego 2009 - 01:51

witam.. otoz od kilku dni mam problem bo swirly mms mi najwyrazniej padl a dotychczasowe info na forum co nalezy zrobic nie pomaga....
otoz nie moge odbierac ani wysylac MMS... mam wykupiona pelna wersje przy probie odebrania mms pokazuje mi sie unexpected http response i tyle.. widze od kogo i jaki jest temat... ale nie ma fetch'a

z wysylaniem jest to samo pokazuje sie sending po chwili slychac pikniecie (przy okazji zabiwbruje) i alert failed to send mms http/1.1 405 http is not supported by this url... (nie calkiem dokladnie to jest napisane .. musialem skrocic) probowalem roznych konfiguracji bram, hasel loginow.. zaen nie dziala.. iphone dziala w sieci era.. tam byl zakupiony.. probowalem niemalze wszystkiego, reinstalacji, update softu telefonu .. nic

#973 reaper

reaper
  • 1 108 postów

Napisano 08 lutego 2009 - 09:04

Ja mam w orange i wszystko jest OK (wysyła/odbiera). Zwróć uwagę czy masz zielone czy czerwone "M" w prawym górnym rogu. Powinno być zielone. Jeśli nie to odczekaj ok. 1min aż zmieni się na zielone. Jeśli się nie zmieni, upewnij się, że masz poprawnie wprowadzone ustawienia mms.

#974 Wino

Wino
  • 2 postów
  • Skądpoznan

Napisano 08 lutego 2009 - 11:05

Ja mam w orange i wszystko jest OK (wysyła/odbiera).

Zwróć uwagę czy masz zielone czy czerwone "M" w prawym górnym rogu. Powinno być zielone.
Jeśli nie to odczekaj ok. 1min aż zmieni się na zielone. Jeśli się nie zmieni, upewnij się, że masz poprawnie wprowadzone ustawienia mms.

mam zielone
M oraz ustawienia sa poprawne.. i byly

#975 reaper

reaper
  • 1 108 postów

Napisano 08 lutego 2009 - 11:36

Skoro jest zielono, tzn., ze ustawienia są poprawne. Moze w Erze coś się popsuło. Da się wysyłać/odbierać mms'y z innych telefonów w Erze?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych