W przedsprzedaży od 16.10 od 14:00. Dostępny od 23.10. Cena od 9999 zł.
iPhone Duo - dyskusja
Napisano wczoraj, 19:32
iPhone 17 Pro Max | Pixel 9a
MacBook Air 13" 2025
Napisano wczoraj, 19:37
Obłędnie wyglądała ta konferencja
W tej części dot. Duo.
Macbook Pro '14 M4 / iPhone 17 Pro / Apple Watch s10 titanium 46mm / iPad Pro '11 M4 / AirPods Max 2 / AirPods Pro & Pro 2
Napisano wczoraj, 20:13
Iphone 17 pro max , AW ultra 3 gen 49mm
Napisano wczoraj, 20:28
Bateria niby tak dobrze jak poprzedni Pro Max z grubsza.
Ja to bym chyba nie chciał testować jak wytrzymałe będą te zawiasy z setką części, ruchome warstwy ekranu i tak dalej bez AC+. No i są mimo wszystko kompromisy jak brak Face ID.
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Napisano wczoraj, 20:39
Ładny jest. Nie kupię go. Ładny jest.
Ciekawe, czy naprawdę nie będzie widać zgięcia.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano wczoraj, 21:06
iPhone 15, iPhone 13 Pro, iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone 7, iPhone SE 2016
Napisano wczoraj, 21:10
Z tego co widziałem na pierwszych "hands on" to albo nie widać, albo prawie nie widać - może delikatnie pod kątem.
Macbook Pro '14 M4 / iPhone 17 Pro / Apple Watch s10 titanium 46mm / iPad Pro '11 M4 / AirPods Max 2 / AirPods Pro & Pro 2
Napisano wczoraj, 21:11
Wytrzymały to pewnie będzie, skoro jest 25% cięższy od samsunga mającego podobne wymiary. Super fajny, ale cena… nie jest ona tak bardzo problemem przy zakupie jak przy codziennej eksploatacji - te 10.000 lub więcej w tylnej kieszeni ciążyłoby mi nieznośnie. Ciężar ceny i rzeczywista masa wykluczają go z moich planów. Może dlatego Apple wprowadza funkcję obslugi jednego numeru na dwóch telefonach. Duo na biurko i Air do kieszeni. To jest zestaw.
Napisano wczoraj, 22:11
A, jeszcze jedno: mega mi się podobają tapety z niego, te jasne. Już mam na komputerze, telefonie (normalnym, nikt tego nie sprawdza!) i tablecie ;-)
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano dziś, 06:43
iPhone 15, iPhone 13 Pro, iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone 7, iPhone SE 2016
Napisano dziś, 07:40
Nie wiem jakie wrażenie musiałby wywrzeć na mnie na żywo, abym go kupił.
iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
1 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
-
Sqgo