Apple Sports
Posted 12 June 2026 - 07:59
iPhone 17 Pro Max | Pixel 9a
MacBook Air 13" 2025
Posted 12 June 2026 - 12:22
Ja czekam na live activities, w sensie żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać. Zespoły z mojej listy (na mundialu) grają dopiero pojutrze, więc wtedy zobaczymy. Mam nadzieję, że nie będzie mi szybciej wyświetlało goli, niż je zobaczę na ekranie ;-)
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Posted 14 June 2026 - 22:35
No, nie działa. W Settings -> Notifications nic nie ma, w Settings -> Apps -> Sport jest tylko suwaczek on/off przy Live Activities (oczywiście włączone). Niestety nie umiem w żaden sposób wymusić wyskoczenie pop-upu 'czy chcesz włączyć powiadomienia' i nic się nie wyświetla.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Posted 15 June 2026 - 06:25
Przy okazji można zmienić temat na: Apple Sports - dyskusja ogólna, aktualizacje, problemy.
MacBook Air 13" 2025
Posted 15 June 2026 - 20:18
Ja czekam na live activities, w sensie żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać. Zespoły z mojej listy (na mundialu) grają dopiero pojutrze, więc wtedy zobaczymy. Mam nadzieję, że nie będzie mi szybciej wyświetlało goli, niż je zobaczę na ekranie ;-)
U mnie zadziałało.
Attached Files
Posted 15 June 2026 - 21:19
A co zrobiłeś konkretnie?
Posted 15 June 2026 - 21:49
A co zrobiłeś konkretnie?
W sumie to nic takiego. Testowo dodałem wszystkie państwa mundialu do ulubionych. Jakoś na ostatnich dniach i dzisiaj wieczorem na ekranie blokady pojawiło mi się pytanie czy chcę śledzić bieżący mecz. To się zgodziłem i ruszyło.
Posted 16 June 2026 - 14:30
@ftpd, wyszła aktualizacja 4.1 i może teraz będziesz miał prawidłowo.
MacBook Air 13" 2025
Posted 16 June 2026 - 14:35
O, dzięki. Dodałem sobie Francję do ulubionych (czułem się źle sam ze sobą robiąc to!) i ręcznie przewaliłem apkę. Zobaczymy o 21:00.
Posted 17 June 2026 - 08:59
No i zadziałało. Albo aktualizacja 4.1, albo 'musiało chwilę minąć', albo to przez Francję ![]()
Dzięki za wszystkie sugestie.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users