Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Apple Sports

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Wodnik Szuwarek

Wodnik Szuwarek
  • 830 postów
Napisano 12 czerwca 2026 - 07:59

Aplikacja ładna i cały czas się rozwija, ale niekompletna. Jeśli chodzi o tenis, to są tylko turnieje Wielkiego Szlema. Brak ATP i WTA 1000/500/250.

iPhone 17 Pro Max | Pixel 9a

MacBook Air 13" 2025

#2 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 675 postów

Napisano 12 czerwca 2026 - 12:22

Ja czekam na live activities, w sensie żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać. Zespoły z mojej listy (na mundialu) grają dopiero pojutrze, więc wtedy zobaczymy. Mam nadzieję, że nie będzie mi szybciej wyświetlało goli, niż je zobaczę na ekranie ;-)

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#3 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 675 postów

Napisano 14 czerwca 2026 - 22:35

No, nie działa. W Settings -> Notifications nic nie ma, w Settings -> Apps -> Sport jest tylko suwaczek on/off przy Live Activities (oczywiście włączone). Niestety nie umiem w żaden sposób wymusić wyskoczenie pop-upu 'czy chcesz włączyć powiadomienia' i nic się nie wyświetla.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#4 Wodnik Szuwarek

Wodnik Szuwarek
  • 830 postów
Napisano 15 czerwca 2026 - 06:25

Aplikacja ma 2 lata i jakoś wolno im idzie jej rozwój. Jeśli chodzi o funkcjonalność i zawartość to do Flashscore na razie daleko, ale wizualnie zmiata Flashscore i to na razie tyle z plusów.

Przy okazji można zmienić temat na: Apple Sports - dyskusja ogólna, aktualizacje, problemy.

MacBook Air 13" 2025

#5 gregin

gregin
  • 83 postów

Napisano 15 czerwca 2026 - 20:18

Ja czekam na live activities, w sensie żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać. Zespoły z mojej listy (na mundialu) grają dopiero pojutrze, więc wtedy zobaczymy. Mam nadzieję, że nie będzie mi szybciej wyświetlało goli, niż je zobaczę na ekranie ;-)

U mnie zadziałało. 

Załączone pliki

#6 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 675 postów

Napisano 15 czerwca 2026 - 21:19

A co zrobiłeś konkretnie?

#7 gregin

gregin
  • 83 postów

Napisano 15 czerwca 2026 - 21:49

A co zrobiłeś konkretnie?

W sumie to nic takiego. Testowo dodałem wszystkie państwa mundialu do ulubionych. Jakoś na ostatnich dniach i dzisiaj wieczorem na ekranie blokady pojawiło mi się pytanie czy chcę śledzić bieżący mecz. To się zgodziłem i ruszyło. 

#8 Wodnik Szuwarek

Wodnik Szuwarek
  • 830 postów
Napisano 16 czerwca 2026 - 14:30

@ftpd, wyszła aktualizacja 4.1 i może teraz będziesz miał prawidłowo.

MacBook Air 13" 2025

#9 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 675 postów

Napisano 16 czerwca 2026 - 14:35

O, dzięki. Dodałem sobie Francję do ulubionych (czułem się źle sam ze sobą robiąc to!) i ręcznie przewaliłem apkę. Zobaczymy o 21:00.

#10 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 675 postów

Napisano 17 czerwca 2026 - 08:59

No i zadziałało. Albo aktualizacja 4.1, albo 'musiało chwilę minąć', albo to przez Francję :P

Dzięki za wszystkie sugestie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych