Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo

Premiery filmów i seriali

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Wodnik Szuwarek

Wodnik Szuwarek
  • 783 posts
Posted 09 June 2026 - 15:02

3. sezon serialu Silos od 3 lipca.

https://www.youtube....h?v=C9-_VVX9BvE

iPhone 17 Pro Max | Pixel 9a

MacBook Air 13" 2025

#2 ftpd

ftpd

Nie.

• 24655 posts

Posted 09 June 2026 - 15:53

Nie wiem, jak można żyć bez aplikacji do trackowania seriali. A skoro ona jest, to: stare, wiadomo od dawna.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#3 Wodnik Szuwarek

Wodnik Szuwarek
  • 783 posts
Posted 09 June 2026 - 16:09

Można. Mnie taka aplikacja kompletnie nie interesuje. Temat jest zbiorczy do dyskusji o tytułach w tym serwisie.

MacBook Air 13" 2025

#4 ftpd

ftpd

Nie.

• 24655 posts

Posted 09 June 2026 - 16:36

Luz luz ;-) Tylko zachowajmy złotą zasadę spoilerów: dla serialu 48 godzin od emisji, dla filmu 7 dni od premiery.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#5 seba101

seba101
  • 44 posts
  • SkądTychy

Posted 10 June 2026 - 05:52

Nie wiem, jak można żyć bez aplikacji do trackowania seriali. A skoro ona jest, to: stare, wiadomo od dawna.

yyyy, jest takie coś, możesz polecić jakąś (tzn. aplikacje).

#6 ftpd

ftpd

Nie.

• 24655 posts

Posted 10 June 2026 - 09:35

Jest serwis trakt.tv, do którego można się podpiąć przeróżnymi aplikacjami, są ich dziesiątki. Ja aktualnie używam Rippple (iOS/iPadOS/macOS) i bardzo polecam. TV Time (chyba się 'Television Time' nazywa w App Store) też było OK, ale Rippple daje mi kilka fajnych funkcjonalności więcej.

Oprócz trakt.tv jest jakiś drugi serwis/agregator do tego oraz aplikacje zapisujące dane lokalnie lub w iCloud bez żadnego konta w żadnym serwisie - nie używam, to nie mam rekomendacji.

#7 Wodnik Szuwarek

Wodnik Szuwarek
  • 783 posts
Posted Yesterday, 14:58

6. sezon serialu Kulawe Konie od 16 września.

Na razie brak trailera.

MacBook Air 13" 2025

#8 ftpd

ftpd

Nie.

• 24655 posts

Posted Yesterday, 15:05

I dobrze. Nigdy nie klikam trailerów, zabiera mi to przyjemność z właściwego oglądania.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users