Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPhone 17/17 Air/Pro - status zamówienia, opłaty, kurierzy, zwroty

• Please log in to reply
155 replies to this topic

#126 damianmajk

damianmajk
  • 812 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted Yesterday, 11:57

O super że piszesz, też chciałem zamówić AP3 w MM, bo AOS ma dostawę na październik, ale w takim razie się wstrzymuję.

RTV EURO też ma na jutro dostawę, ale to tak samo jak z MM. Zaraz nam posty wywalą, bo to nie temat iphone ;)

#127 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 5165 posts
Posted Yesterday, 12:18

Zaraz nam posty wywalą, bo to nie temat iphone ;)

Ja nie wywalę. Już wolę, żeby te wszystkie raporty o tym, na jakiej ulicy aktualnie znajduje się kurier były skupione w jednym wątku dla wszyskich zabawek z tego ostatniego wypustu.

• damianmajk likes this

#128 SilentPL

SilentPL
  • 215 posts

Posted Yesterday, 12:34

Dostawa 13:05. No nie powiem, zaszalałem z tym pomarańczowym kolorem. xD Telefon po włączeniu od razu chce update robić, ciekawe.

 iPhone 17 Pro | MacBook Pro 2023 M2 Pro 16'' | iPad Mini 6G | Apple Watch S10 | AirPods Pro 3 | ATV 4K | HomePod Mini

#129 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 5165 posts
Posted Yesterday, 12:44

Telefon po włączeniu od razu chce update robić, ciekawe.

To akurat znana sprawa: https://www.macrumor...dates-required/

#130 mattkally

mattkally
  • 575 posts
  • SkądZambrów

Posted Yesterday, 13:29

Na podlasie już też spływają. IMG-5624.jpg

#131 Regiss

Regiss
  • 2986 posts
  • SkądRadom

Posted Yesterday, 14:51

Telefon dotarł, niebieski Pro wygląda świetnie. Ale etui tech woven idzie do zwrotu. Dwa takie babole estetyczne, że przepuścili w kontroli jakości to masakra. Krzywo sklejone w jednym rogu i garb w drugim. Nie wiem czy nie szukać już jakieś skórki.

iPhone 15 Pro

#132 ingwar88

ingwar88
  • 2 posts

Posted Yesterday, 16:37

Jeżeli ktoś miałby do odebrania przez rezerwację Pro w Krakowie (x-kom, iSpoty, Euro itd), a z jakichś względów tego nie zrobi - dajcie znać prv, spóźniłem się z rezerwacją, a kiedyś dzięki forum i pomocy jednego z użytkowników tak mi się udało. Pozdrawiam! 

#133 mikoko

mikoko
  • 505 posts

Posted Yesterday, 17:26

Na podlasie już też spływają. 

Kolega ma taki sam miernik jak ja :)

• mattkally likes this

#134 Shamman

Shamman
  • 16 posts

Posted Yesterday, 17:57

Ja zamówiłem pomarańczowy Pro w X-kom, Media Markt i Media Expert

I właśnie przez takich ludzi jest problem z dostępnością. Zamów raz i grzecznie czekaj, a nie cwaniakowanie.

Także jednak się nie uda na premierę :/

I dobrze Ci tak.

Łatwo oceniać bez wiedzy. Jeden jest dla mnie, drugi dla żony a 3 sztukę zamówiłem dla pracownika. Nie było mowy o zwracaniu jakiegokolwiek. Ostatecznie nie mam żadnego. Zamówienia zrobione o max 14:02.

#135 domowik

domowik
  • 105 posts

Posted Yesterday, 18:19

Nie rozumiem, jak działają te zamówienia na stronach apple. Wczoraj rano uznałem, że nie będę czekał na testy, tylko po prostu kupię nowe słuchawki i tyle. Na apple.de dostawa 1-10.10. Na MM odbiór dziś. Śmiech.

#136 damianmajk

damianmajk
  • 812 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted Yesterday, 18:36

Nie rozumiem, jak działają te zamówienia na stronach apple. Wczoraj rano uznałem, że nie będę czekał na testy, tylko po prostu kupię nowe słuchawki i tyle. Na apple.de dostawa 1-10.10. Na MM odbiór dziś. Śmiech.

Jesteś pewny, że dzisiaj? Bo ja zamówiłem rano, z dostawą na jutro - taka była informacja na stronie przez kilka h. Szanse, że będę miał jutro raczej zerowe, bo ani na czacie, ani na infolinii nic o tym nie widzą. Mało tego - nawet anulować nie są w stanie, bo wg systemu zamówienie w realizacji xD ale spokojnie czekam, Tak jak pisałem, UOKiK też się ucieszy :)

#137 tomall0

tomall0
  • 3 posts

Posted Yesterday, 19:05

iSpot Gdańsk, 17 Pro niebieski od ręki, kilka Pro Maców było, ale lipa z ilością.

Pro Max....

#138 SilentPL

SilentPL
  • 215 posts

Posted Yesterday, 19:23

Telefon dotarł, niebieski Pro wygląda świetnie. Ale etui tech woven idzie do zwrotu. Dwa takie babole estetyczne, że przepuścili w kontroli jakości to masakra. Krzywo sklejone w jednym rogu i garb w drugim. Nie wiem czy nie szukać już jakieś skórki.

Weź wrzuć foto tego etui. 

 iPhone 17 Pro | MacBook Pro 2023 M2 Pro 16'' | iPad Mini 6G | Apple Watch S10 | AirPods Pro 3 | ATV 4K | HomePod Mini

#139 wannabe

wannabe
  • 36 posts
  • SkądGdańsk

Posted Yesterday, 19:34

17pro orange, eurortv kurier dziś 09:30

 MacBook Pro 14" M3 Pro, 36GB/1TB |  iPad Pro 13" M4 5G 256GB |  iPhone 16 Pro 256GB |  Watch Series 7 SS |  AirPods 2 Pro 

#140 domowik

domowik
  • 105 posts

Posted Yesterday, 20:05

Jesteś pewny, że dzisiaj? 

No, odebrałem dziś, a zamówiłem wczoraj. Więc tak, jestem pewien. 

#141 Regiss

Regiss
  • 2986 posts
  • SkądRadom

Posted Yesterday, 20:38

Weź wrzuć foto tego etui.

https://ibb.co/kY74Z6K
https://ibb.co/zWQCRQjY
https://ibb.co/fw36JNx
https://ibb.co/B5D54k2p
https://ibb.co/LXWV2ykm
https://ibb.co/KCRPXp0

iPhone 15 Pro

#142 damianmajk

damianmajk
  • 812 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted Yesterday, 20:41

No, odebrałem dziś, a zamówiłem wczoraj. Więc tak, jestem pewien. 

Ok - mi właśnie napisali, że dpd dostarczy, ale to już raczej pon-wt., niż jutro.

#143 mikoko

mikoko
  • 505 posts

Posted Yesterday, 20:58

Dokładnie. W AOS zamówiłem ip 17 pro max i 17 lawende. 17 dotrze 25.09 a max termin mial na 8.10 Anulowałem i wziąłem Max na Amazon z dostawa na jutro 

Edited by mikoko, Yesterday, 21:02.

#144 SilentPL

SilentPL
  • 215 posts

Posted Yesterday, 21:32

XD Quality przez duże K. Chińczyk płakał jak sklejał. Ja zamówiłem zielone dla testu, zobaczymy.

Co do zamówień w AOS, ja nie wiem co Was tak dziwi. Zrobili przedsprzedaż, rozeszło się jak ciepłe bułeczki, kolejna dostawa warunkuje kolejne czasy dostawy. ME, MM, Xkomy i inni robili przedsprzedaże nie wiedząc ile w ogóle dostaną urządzeń i dzisiaj część ludzi dostała, część nie. Akurat co jak co ale w daty w ASO można ufać, gdzie indziej nie koniecznie. Jeszcze Amazon ogarnia dobrze takie tematy, jak mają to mają.

#145 reverpl

reverpl
  • 182 posts
  • SkądPoznań

Posted Today, 00:15

Mi MediaExpert napisało, że pracują nad moim zamówieniem i że mają sporo zamówień i występują opóźnienia . Mam tam 256GB pomarańczowego Pro zamówionego z odbiorem w sklepie. Gdyby ktoś chciał to mogę dać znać jak dotrze. Sklep w Poznaniu :)
Ja swoją sztukę kupiłem stacjonarnie w iSpot od ręki.

#146 damianmajk

damianmajk
  • 812 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted Today, 06:30

Dokładnie. W AOS zamówiłem ip 17 pro max i 17 lawende. 17 dotrze 25.09 a max termin mial na 8.10 Anulowałem i wziąłem Max na Amazon z dostawa na jutro

No mi już Amazon napisał, że jednak nie mają telefonu i mogę czekać xD

#147 woocash

woocash
  • 1630 posts

Posted Today, 09:18

Właśnie zamówiłem z Amazonu - wszystko dostępne od ręki, dostawa na jutro. Polecam :)

I po nieco ponad 24 godzinach Amazon dostarczył telefon i etui do paczkomatu. W normalnej cenie, a nie jak nasi telko. Polecam!

#148 damianmajk

damianmajk
  • 812 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted Today, 10:32

I po nieco ponad 24 godzinach Amazon dostarczył telefon i etui do paczkomatu. W normalnej cenie, a nie jak nasi telko. Polecam!

Miałeś szczęście - mojego nie ma, niewiadomo kiedy będzie. Narazie zostawiam zamówienie złożone, bo może szybciej będzie niż z Apple. Nawet teraz są niby dostępne ale już realizować nie możesz. Jak swój zamawiałem wczoraj rano, to było 10 na stanie - jak widać tylko wirtualnie.

#149 zorr

zorr
  • 55 posts

Posted Today, 13:43

Zamówiłem 13.09 w x-kom. Wczoraj koło południa gotowe do odbioru.

Attached File  2025-09-20_14-42-48.png   17.27KB   0 downloads

#150 mikoko

mikoko
  • 505 posts

Posted Today, 13:44

Miałeś szczęście - mojego nie ma, niewiadomo kiedy będzie. Narazie zostawiam zamówienie złożone, bo może szybciej będzie niż z Apple. Nawet teraz są niby dostępne ale już realizować nie możesz. Jak swój zamawiałem wczoraj rano, to było 10 na stanie - jak widać tylko wirtualnie.

Piszesz ze dostępne a nie można zrealizować. Bo Amazon zakłada blokadę 1 szt. Mialem tak wczoraj, kupiłem rano 17 pro max i kapnąłem się ze zrobiłem błąd w miejscu dorecznia. Anulowałem zamówienie dosłownie po chwili. Jeszcze kasy nie pobrali, anulowali. Ale od tej pory już nie mogę kupić iphony do teraz, musiałem prosić syna by kupił.

Attached Files

11 user(s) are reading this topic

2 members, 9 guests, 0 anonymous users

Sienol, MarXino