O super że piszesz, też chciałem zamówić AP3 w MM, bo AOS ma dostawę na październik, ale w takim razie się wstrzymuję.
RTV EURO też ma na jutro dostawę, ale to tak samo jak z MM. Zaraz nam posty wywalą, bo to nie temat iphone
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Posted Yesterday, 11:57
O super że piszesz, też chciałem zamówić AP3 w MM, bo AOS ma dostawę na październik, ale w takim razie się wstrzymuję.
RTV EURO też ma na jutro dostawę, ale to tak samo jak z MM. Zaraz nam posty wywalą, bo to nie temat iphone
Posted Yesterday, 12:18
Zaraz nam posty wywalą, bo to nie temat iphone
Ja nie wywalę. Już wolę, żeby te wszystkie raporty o tym, na jakiej ulicy aktualnie znajduje się kurier były skupione w jednym wątku dla wszyskich zabawek z tego ostatniego wypustu.
Posted Yesterday, 12:34
Dostawa 13:05. No nie powiem, zaszalałem z tym pomarańczowym kolorem. xD Telefon po włączeniu od razu chce update robić, ciekawe.
iPhone 17 Pro | MacBook Pro 2023 M2 Pro 16'' | iPad Mini 6G | Apple Watch S10 | AirPods Pro 3 | ATV 4K | HomePod Mini
Posted Yesterday, 12:44
Telefon po włączeniu od razu chce update robić, ciekawe.
To akurat znana sprawa: https://www.macrumor...dates-required/
Posted Yesterday, 13:29
Na podlasie już też spływają.
Posted Yesterday, 14:51
iPhone 15 Pro
Posted Yesterday, 16:37
Jeżeli ktoś miałby do odebrania przez rezerwację Pro w Krakowie (x-kom, iSpoty, Euro itd), a z jakichś względów tego nie zrobi - dajcie znać prv, spóźniłem się z rezerwacją, a kiedyś dzięki forum i pomocy jednego z użytkowników tak mi się udało. Pozdrawiam!
Posted Yesterday, 17:26
Na podlasie już też spływają.
Kolega ma taki sam miernik jak ja
Posted Yesterday, 17:57
> Ja zamówiłem pomarańczowy Pro w X-kom, Media Markt i Media Expert
I właśnie przez takich ludzi jest problem z dostępnością. Zamów raz i grzecznie czekaj, a nie cwaniakowanie.
> Także jednak się nie uda na premierę :/
I dobrze Ci tak.
Łatwo oceniać bez wiedzy. Jeden jest dla mnie, drugi dla żony a 3 sztukę zamówiłem dla pracownika. Nie było mowy o zwracaniu jakiegokolwiek. Ostatecznie nie mam żadnego. Zamówienia zrobione o max 14:02.
Posted Yesterday, 18:19
Nie rozumiem, jak działają te zamówienia na stronach apple. Wczoraj rano uznałem, że nie będę czekał na testy, tylko po prostu kupię nowe słuchawki i tyle. Na apple.de dostawa 1-10.10. Na MM odbiór dziś. Śmiech.
Posted Yesterday, 18:36
Nie rozumiem, jak działają te zamówienia na stronach apple. Wczoraj rano uznałem, że nie będę czekał na testy, tylko po prostu kupię nowe słuchawki i tyle. Na apple.de dostawa 1-10.10. Na MM odbiór dziś. Śmiech.
Posted Yesterday, 19:05
iSpot Gdańsk, 17 Pro niebieski od ręki, kilka Pro Maców było, ale lipa z ilością.
Pro Max....
Posted Yesterday, 19:23
Telefon dotarł, niebieski Pro wygląda świetnie. Ale etui tech woven idzie do zwrotu. Dwa takie babole estetyczne, że przepuścili w kontroli jakości to masakra. Krzywo sklejone w jednym rogu i garb w drugim. Nie wiem czy nie szukać już jakieś skórki.
Weź wrzuć foto tego etui.
iPhone 17 Pro | MacBook Pro 2023 M2 Pro 16'' | iPad Mini 6G | Apple Watch S10 | AirPods Pro 3 | ATV 4K | HomePod Mini
Posted Yesterday, 19:34
17pro orange, eurortv kurier dziś 09:30
MacBook Pro 14" M3 Pro, 36GB/1TB | iPad Pro 13" M4 5G 256GB | iPhone 16 Pro 256GB | Watch Series 7 SS | AirPods 2 Pro
Posted Yesterday, 20:05
Jesteś pewny, że dzisiaj?
No, odebrałem dziś, a zamówiłem wczoraj. Więc tak, jestem pewien.
Posted Yesterday, 20:38
Weź wrzuć foto tego etui.
iPhone 15 Pro
Posted Yesterday, 20:41
No, odebrałem dziś, a zamówiłem wczoraj. Więc tak, jestem pewien.
Ok - mi właśnie napisali, że dpd dostarczy, ale to już raczej pon-wt., niż jutro.
Posted Yesterday, 20:58
Dokładnie. W AOS zamówiłem ip 17 pro max i 17 lawende. 17 dotrze 25.09 a max termin mial na 8.10 Anulowałem i wziąłem Max na Amazon z dostawa na jutro
Edited by mikoko, Yesterday, 21:02.
Posted Yesterday, 21:32
XD Quality przez duże K. Chińczyk płakał jak sklejał. Ja zamówiłem zielone dla testu, zobaczymy.
Co do zamówień w AOS, ja nie wiem co Was tak dziwi. Zrobili przedsprzedaż, rozeszło się jak ciepłe bułeczki, kolejna dostawa warunkuje kolejne czasy dostawy. ME, MM, Xkomy i inni robili przedsprzedaże nie wiedząc ile w ogóle dostaną urządzeń i dzisiaj część ludzi dostała, część nie. Akurat co jak co ale w daty w ASO można ufać, gdzie indziej nie koniecznie. Jeszcze Amazon ogarnia dobrze takie tematy, jak mają to mają.
Posted Today, 00:15
Posted Today, 06:30
Dokładnie. W AOS zamówiłem ip 17 pro max i 17 lawende. 17 dotrze 25.09 a max termin mial na 8.10 Anulowałem i wziąłem Max na Amazon z dostawa na jutro
Posted Today, 09:18
Właśnie zamówiłem z Amazonu - wszystko dostępne od ręki, dostawa na jutro. Polecam
I po nieco ponad 24 godzinach Amazon dostarczył telefon i etui do paczkomatu. W normalnej cenie, a nie jak nasi telko. Polecam!
Posted Today, 10:32
I po nieco ponad 24 godzinach Amazon dostarczył telefon i etui do paczkomatu. W normalnej cenie, a nie jak nasi telko. Polecam!
Posted Today, 13:43
Zamówiłem 13.09 w x-kom. Wczoraj koło południa gotowe do odbioru.
2025-09-20_14-42-48.png 17.27KB
0 downloads
Posted Today, 13:44
Miałeś szczęście - mojego nie ma, niewiadomo kiedy będzie. Narazie zostawiam zamówienie złożone, bo może szybciej będzie niż z Apple. Nawet teraz są niby dostępne ale już realizować nie możesz. Jak swój zamawiałem wczoraj rano, to było 10 na stanie - jak widać tylko wirtualnie.
Piszesz ze dostępne a nie można zrealizować. Bo Amazon zakłada blokadę 1 szt. Mialem tak wczoraj, kupiłem rano 17 pro max i kapnąłem się ze zrobiłem błąd w miejscu dorecznia. Anulowałem zamówienie dosłownie po chwili. Jeszcze kasy nie pobrali, anulowali. Ale od tej pory już nie mogę kupić iphony do teraz, musiałem prosić syna by kupił.
3 members, 11 guests, 0 anonymous users