To fakt, że od dawna nie ma. Jak mi nie ubiją celowo mojej 14 pro max, to ten telefon spokojnie będzie jeszcze na kilka ładnych lat, biorąc pod uwagę ilość „zmian” w kolejnych edycjach. W sumie, to chyba trafiłem w idealny moment, o czym nie wiedziałem, kiedy 14 pro max 3 lata temu kupowałem. AOD ma, ProMotion ma, aparaty rewelacyjne - nic więcej do szczęścia nie trzeba, a i bateria, po takim czasie, nadal spokojnie dzień wytrzymuje. A że nie ma tego komicznego AI, które i tak nic w moim życiu nie zmienia, to może i lepiej. Jedynie brakuje usb-c, żebym już wszędzie miał jeden standard, bo kabli za dużo. Ale to jest do ogarnięcia.
Tak, na marginesie, bo napisałem też to w wątku o apple watch ultra 3, ale tu więcej osób zagląda - tak tylko rzucam, bo wiem, że to nie o tym temat i wpis - satelity w apple watch ultra nie są dla PL, żeby ktoś się nie zdziwił. Apple wspiera 17 krajów, oczywiście PL w tym gronie nie ma. Może za 10 lat, albo i w ogóle, jak Siri, czy AI xD także powodzenia dla tych, którzy jeszcze oddają im swoją, niemałą, kasę 
Użytkownik damianmajk edytował ten post 10 września 2025 - 07:53