Zrobiłem, ogólnie jest spoko, ale:
- Little Snitch nie działa, polecam odinstalować przed aktualizacją, bo nie ma w ogóle sieci po ;-)
- Bartender nie działa, czekam na aktualizację.
- Homebrew nie działa, czekam na aktualizację.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano wczoraj, 21:59
Zrobiłem, ogólnie jest spoko, ale:
- Little Snitch nie działa, polecam odinstalować przed aktualizacją, bo nie ma w ogóle sieci po ;-)
- Bartender nie działa, czekam na aktualizację.
- Homebrew nie działa, czekam na aktualizację.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano dziś, 09:16
Napisano dziś, 09:53
Też miałem nadzieję, że zapomną. Niestety, przejrzeli nas
Homebrew już działa.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano dziś, 16:20
Dla mnie macOS 26 ma jedną ważną funkcję, której nie mogłem się doczekać przez dwa lata, czyli aplikację Dziennik. Nie ogarniam, czemu ona była do tej pory tylko na telefonie.
PYM Player 8.2.1 — działa od Cataliny po Sonomę
Klawiatura PYM też jest fajna – ma przecinek na klawiaturze numerycznej, twardy łącznik, jabłko i symbol bitcoina ₿
VR, AR, XR – wszystko, co potrzebujecie wiedzieć, i czego nie potrzebujecie też.
> [ pym.uce.pl ]
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych