Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iOS 26 - Wszystkie wersje Beta – Dyskusja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 364 postów

Napisano wczoraj, 21:22

Postawiłem pierwszą dev betę, działa. Element X (klient Matrixa) się wywala po wejściu w czat, reszta ok.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#2 kummer

kummer
  • 2 001 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano wczoraj, 21:38

Który iPhone ?

#3 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 364 postów

Napisano wczoraj, 21:57

16 Pro.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#4 kummer

kummer
  • 2 001 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano wczoraj, 22:16

Czy wszystko działa ?

Użytkownik kummer edytował ten post wczoraj, 22:17

#5 adamski.ab

adamski.ab
  • 86 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano wczoraj, 22:32

Aplikacje bankowe działają?

#6 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 364 postów

Napisano wczoraj, 22:55

mBank i Revolut tak, innych nie mam.

• Gregory lubi to

#7 WojtekWojtek

WojtekWojtek
  • 1 891 postów

Napisano dziś, 05:54

Ja wrzuciłem iPad OS. Są bugi. Czasem się źle przekręci, czasem apka na full screen zostawia kilka pikseli na jednym boku a te nowe, kolorowe guziczki się gubią. Systemowe ikony to dziwna zbieranina niepasująca stylem obrazków, częściowo wyglądają jak sprzed kilkunastu lat. Mam nadzieję, że to nie jest ostateczny wygląd. O dziwo Google Maps prawie nie działają, a niniejsza strona dziwnie. 

Użytkownik WojtekWojtek edytował ten post dziś, 05:55

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

3 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

wopo, Hohe, adamski.ab