Postawiłem pierwszą dev betę, działa. Element X (klient Matrixa) się wywala po wejściu w czat, reszta ok.

iOS 26 - Wszystkie wersje Beta – Dyskusja
Napisano wczoraj, 21:22
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano wczoraj, 21:38
Który iPhone ?
Napisano wczoraj, 21:57
16 Pro.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano wczoraj, 22:16
Czy wszystko działa ?
Użytkownik kummer edytował ten post wczoraj, 22:17
Napisano wczoraj, 22:32
Napisano wczoraj, 22:55
mBank i Revolut tak, innych nie mam.
- Gregory lubi to
Napisano dziś, 05:54
Ja wrzuciłem iPad OS. Są bugi. Czasem się źle przekręci, czasem apka na full screen zostawia kilka pikseli na jednym boku a te nowe, kolorowe guziczki się gubią. Systemowe ikony to dziwna zbieranina niepasująca stylem obrazków, częściowo wyglądają jak sprzed kilkunastu lat. Mam nadzieję, że to nie jest ostateczny wygląd. O dziwo Google Maps prawie nie działają, a niniejsza strona dziwnie.
Użytkownik WojtekWojtek edytował ten post dziś, 05:55
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
3 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
-
wopo, Hohe, adamski.ab