Ja niestety mam w mailu od UPS, że dostawa między 13:00 a 15:00, a o 13:50 muszę wyjść z domu. Niby ciągle jest nadzieja, no ale zobaczymy.
iPhone 16/16 Pro - status zamówienia, opłaty, kurierzy, zwroty
Napisano 20 września 2024 - 08:52
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 20 września 2024 - 08:57
Ja niestety mam w mailu od UPS, że dostawa między 13:00 a 15:00, a o 13:50 muszę wyjść z domu. Niby ciągle jest nadzieja, no ale zobaczymy.
To są prognozy od czapy, na podstawie poprzednich dostaw. Jeżeli zostało wydane do doręczenia, to może być za chwilę, a może być równie dobrze o 16.
Macbook Pro '14 M4 / iPhone 16 Pro / Apple Watch s10 titanium 46mm / iPad Pro '11 M4 / AirPods Max / AirPods Pro & Pro 2
Napisano 20 września 2024 - 08:59
Wiem, dlatego siedzę w niezdrowej ekscytacji ;-)
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 20 września 2024 - 09:06
Wiem, dlatego siedzę w niezdrowej ekscytacji ;-)
Leć szukaj po ulicach kuriera a tak na serio zadzwoń na infolinie i poproś o numer do kuriera i się umów że odbierzesz od niego gdzieś z miasta
Napisano 20 września 2024 - 09:10
Właśnie UPS zmienił mi datę doręczenia na wtorek......także. to by było na tyle jeśli chodzi o premierę.
Macbook Pro 15" Mid 2018 iPhone 16 Pro AirPods MAX
Napisano 20 września 2024 - 09:23
> a tak na serio zadzwoń na infolinie i poproś o numer do kuriera i się umów że odbierzesz od niego gdzieś z miasta
Nie, bo o tej 13:50 jak wychodzę, to na pociąg ;-)
Po prostu chciałbym, żeby zdążył dojechać. Jak nie, to nie, no świat się od tego nie skończy.
Napisano 20 września 2024 - 09:39
Napisano 20 września 2024 - 09:41
Zamawiałem Pro Max 256GB tytanowy, zamówienie z 16:17, odpowiedź media expert:
Dzień dobry,
aktualnie data wysyłki nie została określona, asortyment występuje w ograniczonej dostępności i dostawy realizowane są małymi partiami. Po przekazaniu zamówienia do realizacji otrzyma Pan osobne powiadomienie mailowe.
Zegarek Apple Watch 10 został jednak wysłany równo na premierę i dzisiaj go otrzymam.
Nie chcesz mojego z AOS z datą 25-30.09?
Napisano 20 września 2024 - 10:13
Odebrałem. Dzisiaj po 8:00 kurier przywiózł paczki. Niestety nowy model oceniam słabo. Różnica w kolorach ekranów (mój jest ok, żony jakiś żółty - oczywiście TT wyłączone). Przycisk aparatu dedykowany wyłącznie do zdjęć poziomych, przy pionowych trzeba nienaturalnie trzymać telefon by go używać. Chcąc zrobić płynny zoom podczas kręcenia filmu "kończy się" palec i nie da rady tego zrobić za jego pomocą. Lepiej jakby nowy przycisk był na środku i miał dodatkowe funkcje, np. do przewijania treści w przeglądarce - dzięki temu nie palcowałoby się ekranu. Aparat robi nieco cieplejsze zdjęcia w nowym modelu. Głośniki te same. Obecnie telefony są gorące bo zrzucają się jeszcze ostatnie dane, zdjęcia i apki z iCloud także ciężko powiedzieć czy poprawili temat grzania się urządzeń. Wygląda na to, że ja raczej swój odeślę, zmiana z 15 Pro Max wręcz irytująca w innowacjach.
Użytkownik piotrjemiolek edytował ten post 20 września 2024 - 10:16
- shevchenko1987 lubi to
Napisano 20 września 2024 - 10:34
Napisano 20 września 2024 - 10:39
Odebrałem. Dzisiaj po 8:00 kurier przywiózł paczki. Niestety nowy model oceniam słabo. Różnica w kolorach ekranów (mój jest ok, żony jakiś żółty - oczywiście TT wyłączone). Przycisk aparatu dedykowany wyłącznie do zdjęć poziomych, przy pionowych trzeba nienaturalnie trzymać telefon by go używać. Chcąc zrobić płynny zoom podczas kręcenia filmu "kończy się" palec i nie da rady tego zrobić za jego pomocą. Lepiej jakby nowy przycisk był na środku i miał dodatkowe funkcje, np. do przewijania treści w przeglądarce - dzięki temu nie palcowałoby się ekranu. Aparat robi nieco cieplejsze zdjęcia w nowym modelu. Głośniki te same. Obecnie telefony są gorące bo zrzucają się jeszcze ostatnie dane, zdjęcia i apki z iCloud także ciężko powiedzieć czy poprawili temat grzania się urządzeń. Wygląda na to, że ja raczej swój odeślę, zmiana z 15 Pro Max wręcz irytująca w innowacjach.
Znowu zbyt ciepłe (żółte ekrany)......o nieeeee a było tyle lat spokoju.
- ftpd i otuadiordna lubią to
Macbook Pro 15" Mid 2018 iPhone 16 Pro AirPods MAX
Napisano 20 września 2024 - 10:52
W ispocie bez problemu od ręki.
Napisano 20 września 2024 - 11:01
> a tak na serio zadzwoń na infolinie i poproś o numer do kuriera i się umów że odbierzesz od niego gdzieś z miasta
Nie, bo o tej 13:50 jak wychodzę, to na pociąg ;-)
Po prostu chciałbym, żeby zdążył dojechać. Jak nie, to nie, no świat się od tego nie skończy.
A ja muszę się jednak dopytać o której przyjedzie bo u mnie kurierzy nauczyli się zostawiać paczki pod drzwiami. O ile w większości sytuacji nie jest to problem to jednak wolałby aby telefonu na wycieraczce nie zostawiał.
Edit. UPS w przeciwieństwie do DHL czy innych kurierów nie udostępnia numerów telefonów. Tak sugerował bot z chatu ale niestety infolinia potwierdziła. Trochę szkoda. No nic. Jak ktoś podwędzi paczkę to się będą tłumaczyć przed Apple.
W ispocie bez problemu od ręki.
Ahhh gdzie te coroczne walki o iPhone'a
Użytkownik otuadiordna edytował ten post 20 września 2024 - 11:01
Napisano 20 września 2024 - 11:08
Skończyły się tak samo jak pomysły Apple.
- otuadiordna lubi to
MacBook Pro 14" 2023 (M3 Pro / 18 GB / 512 GB) | iPhone 15 Pro (128 GB) | Watch Ultra 2 | AirPods Max & AirPods Pro 2 & Beats Flex | TV 4K (64 GB)
Napisano 20 września 2024 - 11:09
Mediamarkt: Nic...
Napisano 20 września 2024 - 11:24
Iphone 15 Pro Max / MacBook Pro 2022 / Apple Watch Ultra / AirPods Pro 2 gen.
Napisano 20 września 2024 - 11:38
Wiadomość sprzed chwili z ME:
Szanowny Kliencie,
w związku z bardzo dużym zainteresowaniem i ograniczoną dostępnością produktów u producenta, Twoje zamówienie oczekuje na potwierdzenie realizacji. Staramy się maksymalnie przyspieszyć dostawę i poinformujemy Cię natychmiast, jak tylko nastąpi możliwość realizacji.
Serdecznie przepraszamy za zaistniałą sytuację i prosimy o wyrozumiałość.
Z pozdrowieniami
Zespół MediaExpert.pl
Zamówienie z odbiorem osobistym z 14:02.
- slaweuszek lubi to
Napisano 20 września 2024 - 11:40
Ahhh gdzie te coroczne walki o iPhone'a
To już nie wróci Sam kiedyś zrobiłem rezerwację w Berlinie i jechałem w dzień premiery, barierki, kolejka od 24h wcześniej już ustawiona przez całą ulicę, radość z nowości, jak dobrze pamiętam, była przesiadka z 4 na 5S, było WOW, dzisiaj szczerze gdyby wyprodukowali coś jak 5 ale z bebechami jak 16 Pro, to bym nawet pojechał do Berlina, ale tak, nawet do paczkomatu nie wiem czy pójdę jak zostanie wsadzony, czy dopiero jak mi się zachce. U mnie ME nie dał rady jednak, zamówienie nawet nie jest w przygotowaniu, o wysyłce nie mówiąc, więc w sumie, raczej mam to już w D na tą chwilę i ani najmniejszej radości ani chęci podejmowania tego nowego cosia.
Napisano 20 września 2024 - 11:46
O 12:30 zadzwonił kurier, czy jestem w chacie i że będzie w ciągu 30 minut. Także istnieje szansa, że zdążę przed wyjazdem i będę w pociągu konfigurował XD
- shevchenko1987 lubi to
Napisano 20 września 2024 - 11:52
iPhone 15 Pro
Napisano 20 września 2024 - 11:59
Mi DHL nie dostarczył czyli tak jak pisało Apple czekać do 23/09
Napisano 20 września 2024 - 12:00
Spokojnie, dzień się jeszcze nie skończył. Jeśli jest w doręczeniu, to Ci dojedzie dziś.
Fun fact: UPS wysyła teraz maila pod koniec trasy, na którym można na żywo śledzić samochód kuriera. Nie znałem.
Napisano 20 września 2024 - 12:04
Spokojnie, dzień się jeszcze nie skończył. Jeśli jest w doręczeniu, to Ci dojedzie dziś.
Fun fact: UPS wysyła teraz maila pod koniec trasy, na którym można na żywo śledzić samochód kuriera. Nie znałem.
Był już dziś u mnie kurier DHL i dostarczył same etui
Napisano 20 września 2024 - 12:12
MAM!
- shevchenko1987 lubi to
Napisano 20 września 2024 - 12:13
O, ciekawe, a ile wcześniej dostałeś linka do śledzenia samochodu? Ja jak zwykle w centrum Krakowa na szarym końcu, a też mi się trochę spieszy, także chciałem zobaczyć, czy zdążę odebrać dzisiaj czy będzie ponowna próba doręczenia w poniedziałek
iPhone 16 Pro Max iPad Pro 11“ Space Grey 256GB Apple Watch Series 7 45mm MacBook Pro 15“ 2019 AirPods Pro 2
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych