Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * * 1 głosy

MAKTURA - brak przedłużenia subskrypcji, brak kontaktu z deweloperem.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Hektor

Hektor
  • 1 570 postów
  • SkądPolska

Napisano 02 kwietnia 2024 - 12:10

Czy ktoś używa tu jeszcze Maktury? niestety ja tak i dziś skończyła mi się roczna subskrypcja a jak chciałem ją przedłużyć to nie mogę się połączyć z ich stroną w odnośniku.

Generalnie nie można się z nimi skontaktować... a muszę pilnie wystawić i zmienić parę faktur.

Ma ktoś jakiś patent na to?

Użytkownik Hektor edytował ten post 02 kwietnia 2024 - 12:10

damn it!

#2 jero66

jero66
  • 1 postów

Napisano 22 kwietnia 2024 - 16:59

Czy ktoś używa tu jeszcze Maktury? niestety ja tak i dziś skończyła mi się roczna subskrypcja a jak chciałem ją przedłużyć to nie mogę się połączyć z ich stroną w odnośniku.

Generalnie nie można się z nimi skontaktować... a muszę pilnie wystawić i zmienić parę faktur.

Ma ktoś jakiś patent na to?

Cześć, mam podobny problem... udało Ci się ogarnąć tema czy nowy program do FV?

#3 consort

consort
  • 2 postów

Napisano 01 lipca 2024 - 07:05

Tyle lat wsparcia użytkowników, a tu tak po ciuchu wyłączyć stronę sklepu (subskrybcji), wykasować kontakty?. Powiem tylko tyle…Mało odpowiedzialni ludzie i straszne świństwo z ich strony.

Użytkownik consort edytował ten post 01 lipca 2024 - 07:08

Mike:roll:

#4 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 4 946 postów
Napisano 01 lipca 2024 - 19:35

Nigdy nie korzystałem z tego programu, a nawet gdyby nie ten wątek, to nie wiedziałbym o jego istnieniu, więc nie stawiam żadnych tez, ale raczej pytanie.

Z tego, co udało mi się wygooglować, to ten projekt został po raz pierwszy zakończony dawno temu. Wywiad z jego współtwórcą z 2014 roku znalazłem na tutejszym portalu. Później wprawdzie został wznowiony i program udostępniono ponownie w subskrypcji, ale bez żadnych dodatkowych funkcji, tylko doprowadzony do tego, aby w ogóle działał.

Czy znając jego trudną historię faktycznie można było poczuć się zaskoczonym, że został ponownie zakończony? Było w sumie dość sporo czasu, żeby się do tego przygotować i znaleźć alternatywne rozwiązanie. Tak mi się wydaje, ale może coś pominąłem, dlatego pytam.

#5 WojtekWojtek

WojtekWojtek
  • 1 846 postów

Napisano 02 lipca 2024 - 20:32

Ja używam programu Faktura firmy k7. Wygodny, przyjazny. Zakup jednorazowy, a jest wsparcie. To program prosty, nie jakiś kombajn księgowy, ale ładnie ogarnia mi dwujęzyczne faktury z różnymi wariantami opodatkowania. 

#6 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 216 postów

Napisano 03 lipca 2024 - 00:26

No I z 'ojej nie działa' zrobiło nam się 'a co działa?', więc https://myapple.pl/f...amu-przeczytaj/

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych