Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * * 1 votes

MAKTURA - brak przedłużenia subskrypcji, brak kontaktu z deweloperem.

• This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

#1 Hektor

Hektor
  • 1570 posts
  • SkądPolska

Posted 02 April 2024 - 12:10

Czy ktoś używa tu jeszcze Maktury? niestety ja tak i dziś skończyła mi się roczna subskrypcja a jak chciałem ją przedłużyć to nie mogę się połączyć z ich stroną w odnośniku.

Generalnie nie można się z nimi skontaktować... a muszę pilnie wystawić i zmienić parę faktur.

Ma ktoś jakiś patent na to?

Edited by Hektor, 02 April 2024 - 12:10.

damn it!

#2 jero66

jero66
  • 1 posts

Posted 22 April 2024 - 16:59

Czy ktoś używa tu jeszcze Maktury? niestety ja tak i dziś skończyła mi się roczna subskrypcja a jak chciałem ją przedłużyć to nie mogę się połączyć z ich stroną w odnośniku.

Generalnie nie można się z nimi skontaktować... a muszę pilnie wystawić i zmienić parę faktur.

Ma ktoś jakiś patent na to?

Cześć, mam podobny problem... udało Ci się ogarnąć tema czy nowy program do FV?

#3 consort

consort
  • 2 posts

Posted 01 July 2024 - 07:05

Tyle lat wsparcia użytkowników, a tu tak po ciuchu wyłączyć stronę sklepu (subskrybcji), wykasować kontakty?. Powiem tylko tyle…Mało odpowiedzialni ludzie i straszne świństwo z ich strony.

Edited by consort, 01 July 2024 - 07:08.

Mike:roll:

#4 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 4946 posts
Posted 01 July 2024 - 19:35

Nigdy nie korzystałem z tego programu, a nawet gdyby nie ten wątek, to nie wiedziałbym o jego istnieniu, więc nie stawiam żadnych tez, ale raczej pytanie.

Z tego, co udało mi się wygooglować, to ten projekt został po raz pierwszy zakończony dawno temu. Wywiad z jego współtwórcą z 2014 roku znalazłem na tutejszym portalu. Później wprawdzie został wznowiony i program udostępniono ponownie w subskrypcji, ale bez żadnych dodatkowych funkcji, tylko doprowadzony do tego, aby w ogóle działał.

Czy znając jego trudną historię faktycznie można było poczuć się zaskoczonym, że został ponownie zakończony? Było w sumie dość sporo czasu, żeby się do tego przygotować i znaleźć alternatywne rozwiązanie. Tak mi się wydaje, ale może coś pominąłem, dlatego pytam.

#5 WojtekWojtek

WojtekWojtek
  • 1846 posts

Posted 02 July 2024 - 20:32

Ja używam programu Faktura firmy k7. Wygodny, przyjazny. Zakup jednorazowy, a jest wsparcie. To program prosty, nie jakiś kombajn księgowy, ale ładnie ogarnia mi dwujęzyczne faktury z różnymi wariantami opodatkowania. 

#6 ftpd

ftpd

Nie.

• 24216 posts

Posted 03 July 2024 - 00:26

No I z 'ojej nie działa' zrobiło nam się 'a co działa?', więc https://myapple.pl/f...amu-przeczytaj/

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users