Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone w Polsce w kwietniu? [NIEPOTWIERDZONE]

• Zamknięty Temat jest zamknięty
253 odpowiedzi w tym temacie

#1 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 10 marca 2008 - 14:26

Dołączona grafika

Jak dowiedział się serwis Myapple z kilku niezależnych żródeł, iPhone ma pojawić się w Polsce w kwietniu w sieci ERA. Informacje o tym przekazują już nieoficjalnie pracownicy Ery.

Musimy jednak zaznaczyć, że informacja nie jest potwierdzona w 100%. A wszystko przez wcześniejsze posunięcia ERY, ktora również nieoficjalnie informowała w przeszłości, że Heyah to czwarty operator,co okazało się nieprawdą. Wątpliwości budzi tez data premiery (prawdopodobny prima aprillis czyli pierwszy kwiecień).

iPhone miałby być dostępny w ofercie ERA BIZNES za 1 zł z abonamentem Era Prestiż.

Czekamy na ostateczne potwierdzenie tej informacji.

#2 domix77

domix77
  • 139 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 10 marca 2008 - 14:30

era biznes :) bardzo biznesowy telefon

#3 lutecki

lutecki
  • 3 315 postów

Napisano 10 marca 2008 - 14:34

Hallo wóz, wóz, wóz... która kamera mnie bierze w tej chwili?

#4 cizu

cizu
  • 943 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 marca 2008 - 14:36

Informacja bardzo wątpliwa i w sumie łatwa do obalenia - chyba że apple ma już wszystko tak przygotowane, i zrobiło to bardzo po cichu.

#5 b.milewski

b.milewski
  • 4 486 postów
  • SkądGlasgow

Napisano 10 marca 2008 - 14:37

Taaa a świstak siedzi i zawija w te sreberka, niech zawija dalej.

#6 sron

sron
  • 112 postów
  • SkądŚwiebodzin

Aktualna promocja w ERA BIZNES trwa do 2 kwietnia 2008. Może od 3 bedą zmiany zmiany zmiany ... Tak ja pisałem w innym poście: Dzisiaj u mnie w firmie był przedstawiciel biznesowy ERA GSM i powiedział że od kwietnia iPhone będzie w ofercie ERA BIZNES za 1 zł ale tylko z abonamentem Era Prestiż.

#7 Krzysiek

Krzysiek
  • 4 184 postów

robicie tylko głupią nadzieje userom. i takie coś na głowną leci? po co mieliby w kwietniu iphona wypuszczać? z jakiej okazji? takie same informacje krążą w orange - i to nie od wczoraj.

#8 Goorsky

Goorsky
  • 200 postów
  • SkądSzczecin, Poland, Poland

Napisano 10 marca 2008 - 14:38

ja Wam mówię, że w Polsce iPhone będzie w erze... pytanie tylko kiedy :) i ... wspomnicie na moje slowa xD a jak ja mam taryfe prestiż 100... :P

#9 aldrin

aldrin
  • 5 postów

Napisano 10 marca 2008 - 14:39

Z tego co ja wiem, Apple ma ogłośić iPhone w Polsce ok.29 kwietnia, a dostępny ma być od września. Info. niepotwierdzone!

#10 b.milewski

b.milewski
  • 4 486 postów
  • SkądGlasgow

Napisano 10 marca 2008 - 14:42

Z tego co ja wiem, Apple ma ogłośić iPhone w Polsce ok.29 kwietnia, a dostępny ma być od września. Info. niepotwierdzone!

Kto Ci to powiedział Stefan we własnej osobie?

#11 Krzysiek

Krzysiek
  • 4 184 postów

Napisano 10 marca 2008 - 14:44

potwierdzam, że iPhone ma byc ostępny w Orange w ofercie ZetaFon - telefon już od 1 zł - INFO NIEPOTWIERDZONE

#12 Goorsky

Goorsky
  • 200 postów

Napisano 10 marca 2008 - 14:45

Ostatnio w Bravo Girl pisali... wiec przepisal :) Albo wrozka mu powiedziala! Nie czepiaj sie!

#13 RFX

RFX
  • 196 postów
  • SkądWrocław

Napisano 10 marca 2008 - 14:49

Z tego co czytałem to iphon ma być sprzedawany przez Plus gsm. Ma on podpisaną umowę z operatorem Vodafone, który w swojej ofercie niebawem umieści iphona i uwaga!!! Według banku inwestycyjnego Credit Suise firma Vodafone ma największe szanse otrzymać wyłączność na iPhone’a na terenie Europy.

#14 Bartch

Bartch
  • 438 postów
  • SkądWarsaw, PL

Napisano 10 marca 2008 - 14:49

Dno.. Jak bedzie to bedzie.. Po co robic sobie nadzieje i puszczac ploty...

#15 Goorsky

Goorsky
  • 200 postów

Napisano 10 marca 2008 - 14:50

jak vodafone moze miec wylacznosc, skoro iPhone jest juz w Orange w europie! iPhone jest w takich sieciach na terenie danego kraju, jakim jest wygodnie dogadac sie z Apple :) wiec pamietajcie: ERA!

#16 Jarperto

Jarperto
  • 175 postów
  • SkądGliwice/Wrocław

Napisano 10 marca 2008 - 14:50

nie ma szans. w grudniu co najwyzej. a jestem wiecznym optymista.

#17 RFX

RFX
  • 196 postów
  • SkądWrocław

Napisano 10 marca 2008 - 14:52

Z tego co czytałem to iphon ma być sprzedawany przez Plus gsm. Ma on podpisaną umowę z operatorem Vodafone, który w swojej ofercie niebawem umieści iphona i uwaga!!! Według banku inwestycyjnego Credit Suise firma Vodafone ma największe szanse otrzymać wyłączność na iPhone’a na terenie Europy.

#18 Goorsky

Goorsky
  • 200 postów

Napisano 10 marca 2008 - 14:54

Z tego co czytałem to iphon ma być sprzedawany przez Plus gsm. Ma on podpisaną umowę z operatorem Vodafone, który w swojej ofercie niebawem umieści iphona i uwaga!!!
Według banku inwestycyjnego Credit Suise firma Vodafone ma największe szanse otrzymać wyłączność na iPhone’a na terenie Europy.

powtarzasz się chłopie :)

#19 mimon

mimon
  • 158 postów
  • SkądMaków Maz

Napisano 10 marca 2008 - 14:54

Trutututu majtki z drutu... Moje info podaje, że iphone będzie w erze w grudniu...

#20 greatbelow

greatbelow
  • 362 postów
  • SkądPolska

Napisano 10 marca 2008 - 14:56

Oby szybko to nie nastąpiło bo się porobi pełno dresiarzy machających iPhonami z przewierconymi dziurkami w obudowie co by można było go na szyi na smyczce powiesic. :D hie hie hie

#21 kleszcz666

kleszcz666
  • 30 postów

Napisano 10 marca 2008 - 14:57

Z tego co wiem apple wyraznie powiedzialo ze oni chca udostepniac iphona do jaknajwiekszej ilosci krajow ale developing z tym zwiazany im na to nie pozwala a kto odbierze w polsce iphona to nie wiadomo ja juz dawno slyszalem o tym ze ma to byc era ale moze byc i orange skoro juz go ma albo nawet plus przez vodofone a moze nawet bedzie mozna kupic iphona w polsce isc do domu zrobic jailbreaka lub aktywowac telefon w jednym z oferowanych abonamentow plus era orange ? :)

#22 Krzysiek

Krzysiek
  • 4 184 postów

Napisano 10 marca 2008 - 14:57

Trutututu majtki z drutu...
Moje info podaje, że iphone będzie w erze w grudniu...

era musiała by byc zeby inwestowac w takie biznes przed wakacjami i wogole w okresie kiedy nic sie nie dzieje.

mi tez wydaje się ze grudzień, wieka kampania reklamowa, szał i wogole. a jak nie ten grudzień to następny

#23 kleszcz666

kleszcz666
  • 30 postów

Napisano 10 marca 2008 - 15:01

moze nie koniecznie wiercic obudowe :P ale beda miec pokrowce z mozliwoscia powieszenia ana szyi :P

#24 yidam

yidam
  • 110 postów
  • SkądSpod samiuśkich Ta.. gór Skalistych

Napisano 10 marca 2008 - 15:01

Z tego co czytałem to iphon ma być sprzedawany przez Plus gsm. Ma on podpisaną umowę z operatorem Vodafone, który w swojej ofercie niebawem umieści iphona.

To dlaczego w UK i Irlandii iPhone jest u konkurencji Vodafone'a czyli w O2?

#25 aldrin

aldrin
  • 5 postów

Napisano 10 marca 2008 - 15:02

Informacje posiadam od pracownika ERY, a konkretnie od jednego z dyrektorów.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych