Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Aplikacja messenger na MacOs Catalina nie wyświetla historii czatów.

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 roback

roback
  • 109 posts
  • SkądPoznań

Posted 30 March 2023 - 10:56

Problem z wyświetlaniem messenger na MacOs Catalina polega na tym, że nie widzę czatów w kolumnie Czaty. Na ikonie aplikacji widzę, że ktoś napisał, ale po przejściu do aplikacji nie widzę kto napisał. Czy ktoś ma podobny problem i wie jak go rozwiązać?

Edited by roback, 30 March 2023 - 10:57.

#2 jk5

jk5
  • 1 posts

Posted 31 March 2023 - 08:31

Problem z wyświetlaniem messenger na MacOs Catalina polega na tym, że nie widzę czatów w kolumnie Czaty. Na ikonie aplikacji widzę, że ktoś napisał, ale po przejściu do aplikacji nie widzę kto napisał. Czy ktoś ma podobny problem i wie jak go rozwiązać?

podpinam się, również u mnie Catalina od tygodnia w aplikacji nie widzę czatów, tylko po ich ręcznym wyszukiwaniu 

#3 DanielF

DanielF
  • 5764 posts
  • SkądSiedlce

Posted 31 March 2023 - 11:44

taka jakość programu - trzeba napisać do ich supportu i tyle

Fallout ...war, war never changes...

#4 roback

roback
  • 109 posts
  • SkądPoznań

Posted 01 April 2023 - 08:31

Naspisałem dwukrotnie i nic, głucho. Przedwczoraj zaktualizowałałem aplikacje i nadal to samo. Ciemność widzę. Napisałem tez recenzję w appstore. No nic, jak ktoś się z tym upora to prosze o informację.

Edited by roback, 01 April 2023 - 08:32.

#5 ftpd

ftpd

Nie.

• 24348 posts

Posted 01 April 2023 - 10:19

Nikt się nie 'upora', skoro to problem po stronie developera aplikacji.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users