Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Aplikacje wspierające wydarzenia na żywo.

• Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 ftpd

ftpd

Nie.

• 24178 posts

Posted 08 November 2022 - 16:06

Zróbmy listę, bo to ciekawa sprawa.

Ja znam:
- Uber (nie jechałem od czasu aktualizacji, zobaczę dzisiaj wieczorem i dam znać)

- Uber Eats (w teorii - bo da się włączyć, ale nic mi się na ekranie blokady nie pojawia)

- FotMob (potestuję, jak się mundial zacznie, klubowa piłka mi wisi, to nie używam).

I tak jeszcze chciałbym zaznaczyć, że to strasznie jest głupi pomysł, że wydarzenia na żywo włącza się osobno per aplikacja w Ustawieniach. Mogłoby być jedno miejsce 'wszystko zainstalowane co wspiera' i tam suwaki włącz/wyłącz, a nie się człowiek musi domyślać i wchodzić w każde osobno.

• 5b46927ee6 likes this

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#2 ftpd

ftpd

Nie.

• 24178 posts

Posted 09 November 2022 - 14:28

> Uber (nie jechałem od czasu aktualizacji, zobaczę dzisiaj wieczorem i dam znać)

Nie. Podobnie jak w Uber Eats, nic się nie dzieje.

Edit: dodałem pierwszy z brzegu mecz z FotMob i działa. Czyli ustawienia jakieś 'globalne' mam ok, to tylko Uber nie umie, chociaż mówi, że umie.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users