Synchronizacja kalendarza Outlook z kalendarzem iPhone.
Posted 08 June 2021 - 10:07
Chciałbym mieć wszystkie dane na kalendarzu iPhone bo w tej chwili mam część tam a na inne konto muszę wejść w Outlook.
iPhone 11
Posted 08 June 2021 - 10:10
Normalnie, dodać konto w ustawieniach. Tak samo jak wszystkie inne konta, jak icloud albo google.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Posted 15 June 2021 - 06:13
iPhone 11
Posted 17 June 2021 - 12:21
Jest taka appka "Portal firmy". Zainstaluj, zaloguj się danymi firmowymi i wtedy spróbuj dodać kalendarz. U mnie wszystko zaczęło wtedy śmigać, bo też mamy dostęp do danych dopiero po uwierzytelnieniu.
BEKO MCNA406E40ZXBN HarvestFresh Nofrost A++ || ELECTROLUX EW6F329SP PerfectCare || ELECTROLUX ESF74661RX || Rubin 714p || Paseratti 1.9 TDI
Posted 21 June 2021 - 11:13
Hej,
Opisze krok po kroku jak ja robiłem i śmiga. Konto mam prywatne ale 2 etapowa weryfikacja.
Ustawienia\kalendarz\konta\dodaj konto\outlook.com i dalej konfigurujesz
Po dodaniu konta w Ustawienia\kalendarz\konta klikasz w nazwę konta (outlook) zaznaczasz co i jak często synchronizować.
W zakładce Ustawienia\kalendarz\ kliknij w "kalendarz domyślny" i ustaw Outlook kalendarz.
W samej aplikacji kalendarz, dla pewności, na dole kliknij w "kalendarze" i sprawdź czy masz odhaczone 'ptaszki' przy zakładce dotyczącej Outlook.
Jeżeli nadal będziesz mieć problem to musiałbyś się skontaktować z informatykiem, z firmy, być może mają jakieś dodatkowe zabezpieczenia.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users