Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * * 1 votes

Spark Mail - konfiguracja układu

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 iErnest

iErnest
  • 189 posts

Posted 02 April 2021 - 10:59

Witajcie, czy orientuje się ktoś jak zmienić widok układu poczty w Sparku? Tak aby lista wiadomości była na górze a podgląd na dole, a nie po prawej stronie. Szukam wszędzie i nigdzie nie mogę tej opcji znaleźć?

Używa ktoś w ogóle tego sparka, warto?

#2 ftpd

ftpd

Nie.

• 24168 posts

Posted 02 April 2021 - 11:18

Nie da się.

Spark jest fajny, ale nie potrafi wysyłać maili w plain text no i trzyma 'jakieś' dane o Tobie gdzieś magicznie na swoich serwerach - także jeśli cenisz prywatność, to tak średnio. A szkoda, bo cała reszta jest naprawdę super.

• iErnest likes this

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#3 iErnest

iErnest
  • 189 posts

Posted 02 April 2021 - 15:16

Dopytam jeszcze, jest możliwość ustawienia reguł w Spark? Na przykład żeby wiadomości z OLX lądowały w utworzonym folderze OLX. Szukam wszędzie i nie mogę tego odnaleźć.

#4 ftpd

ftpd

Nie.

• 24168 posts

Posted 02 April 2021 - 17:38

A nie wygodniej to robić po stronie dostawcy poczty? Ja mam filtry ustawione w samym gmailu i potem mi 'samo się' filtruje magicznie niezależnie od programu pocztowego.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users