Proszę zaktualizujcie godzinę, bo głupieje jak o godz.23.15 czytam posty z dziś a niby są one wczorajsze.
Godzina na forum
Posted 03 November 2020 - 23:47
Posted 04 November 2020 - 00:03
1) Do takich rzeczy jest osoby dział - przenoszę.
2) U mnie godzina jest w porządku - oto dowód (screen jest przed edycją, w której dodałem linka).
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Posted 04 November 2020 - 00:12
Teraz jak się wylogowałem to pokazuje poprawnie, po zalogowaniu zmienia +1h.
W ustawieniach dałem czas London i jest ok, ciekawe w czym problem, zmieniło się w ostatni weekend wraz ze zmianą czasu.
Posted 04 November 2020 - 10:23
A jakie masz locale w systemie? I którą strefę czasową?
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Posted 04 November 2020 - 11:02
W ustawieniach dałem czas London i jest ok, ciekawe w czym problem, zmieniło się w ostatni weekend wraz ze zmianą czasu.
Fajnie, ale nie żyjemy w London tylko Warsaw. Dasz tak i będzie OK:
Posted 04 November 2020 - 11:09
Nie no, to też pytanie, jaką on ma strefę czasową w komputerze. Jeśli London, to to ma sens, bo celem (chyba) jest uzyskanie tej samej godziny na forum i zegarku ;-)
Posted 04 November 2020 - 12:25
Oczywiście, że na macu mam poprawną strefę chłopaki nie szydźcie ze mnie, nie mam 7 lat
Problem tak jak pisałem, stworzył się samoczynnie po zmianie czasu w ostatni weekend października.
Jak na forum jestem zalogowany to jest +1h jak wylogowany to jest poprawnie.
Dla spokoju zmieniłem czas na forum na London i po zalogowaniu jest poprawnie.
Jeśli to tylko u mnie to temat można usunąć.
Posted 04 November 2020 - 12:44
Dalej nie napisałeś, jaka to jest - według Ciebie - 'poprawna' strefa. Ale ok.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users