od 13:55 serwer PL bedzie już ledwo ciągną a kulminacja nastąpi po 14:00
Mam cały czas dylemat odnośnie koloru tylko zastanawiam się po co jak i tak od razu wyląduje w iPitaka jak obecny XS, więc w teorii mogę wziąć każdy na który najkrócej będe czekał.
Trochę ten mini mi namieszał w głowie i to co 13 może mieć za rok (co było oczekiwane już w 12) więc zastanawiam się czy nie wziąć mini na rok a później kupić 13pro.
Zwykle zawsze brałem (te po liftingu: nie 6 tylko 6s, nie X tylko XS, więc tutaj 13Pro moze też być takim 12Pro po liftcie). I biorąc teraz 12pro bez sensu bedzie za rok znowu zmieniać a 12mini może być dobrą opcją aby już coś zmienić (bo mnie skręca) pobawić się rok i wtedy dopiero kupić 13Pro..... ehhhh jak zwykle dylematy.
A last question jeśli można, bo od razu w zamówieniu chciałem kupić parę akcesoriów tylko chciałbym wiedzieć czy jak wezmę MagSafe to rozumiem, że mam tylko patelnię z kablem USB-C więc do tego potrzebować bedę jeszcze zasilacz?
Np. taki USB-C 20W?
W tej chwili korzystam z kostki 12W od poprzedniego Ipada Pro (w konfiguracji stary kabel lightning <> USB duże A?) więc chyba warto jakiś upgrade zrobić na USB-C.
Użytkownik disaster3 edytował ten post 15 października 2020 - 09:15
iPhone 4s 8GB white, iPhone XS 256GB gold, iPhone 14 Pro 256GB Purple, iPhone 13 Pro 256GB Sierra blue, iPad Pro 11 256GB silver,