iPhone 12 Pro/12 Pro Max – dyskusja.
Posted 27 October 2020 - 11:46
Posted 27 October 2020 - 12:03
Od folii i szkieł jest osobny wątek. Nie rób tu śmietnika.
- ftpd and 6c1fb0760d like this
iPhone 15 Pro
Posted 27 October 2020 - 15:59
Byłem w media expert mieli wystawionego jedynie XS Max i bez tragedi a 12 pro max bedzie niecałe 2mm wyższy
Posted 27 October 2020 - 16:07
Kojarzy ktoś kiedy zdejmują embargo na recenzje 12 Pro Max i 12 Mini? W przypadku 12 i 12 Pro we wtorek, a zamawiać można było od piątku. Pytanie czy ktoś widział jakieś info w necie?
Posted 27 October 2020 - 16:10
No ja mam nadzieję, że w piątek 6.11 zamówię, a we wtorek 10.11 będą recki.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Posted 27 October 2020 - 16:19
Edited by Regiss, 27 October 2020 - 16:19.
iPhone 15 Pro
Posted 27 October 2020 - 16:22
Posted 27 October 2020 - 16:50
jakiego bierzesz?No ja mam nadzieję, że w piątek 6.11 zamówię, a we wtorek 10.11 będą recki.
Posted 27 October 2020 - 16:53
Żadnego z tego wątku.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Posted 27 October 2020 - 17:06
Posted 27 October 2020 - 17:16
Edited by Regiss, 27 October 2020 - 17:18.
iPhone 15 Pro
Posted 27 October 2020 - 17:20
Uwaga: sprawdzić, czy nie FV ;-)
- cesiu111 likes this
Posted 27 October 2020 - 17:30
Po założeniu etui Apple telefon robi się już klockiem. Nie wyobrażam sobie Max z etui. To jak iPad Mini...
12 Pro Max z etui to jak 11 Pro Max z etui. Nie przeginajmy historii z iPadami Mini. Mam czasami wrażenie, że niektórych na tym forum kusi Max, ale zamówili zwykłego Pro i próbują sobie oraz innym wytłumaczyć tą decyzję
Wczoraj byłem w iSpocie wykorzystując zapewne ostatnie dni przed zamknięciem tego typu sklepów. Obecnie mam 11 Pro Maxa i ta 12 Pro jest dla mnie... za mała. To pewnie kwestia przyzwyczajenia i spędzenia tygodnia tylko z małym iPhonem, ale still Kusił mnie trochę zakup 12 Pro, ale zdecydowałem się czekać na Maxa i teraz wiem, że dobrze zrobiłem Te mniejsze ramki są jednak odczuwalne, zapewne w Maxie będzie to wyglądać jeszcze lepiej bowiem proporcje ramek do ekranu będą jeszcze mniejsze. Telefon trzyma się w dłoni zupełnie inaczej przez ostre krawędzie, moim zdaniem lepiej... Chyba będę go nosił bez case po domu, a etui zakładał tylko na wyjścia
A i ekran w Pro jest cieplejszy niż w zwykłej 12stce. Przynajmniej takie miałem wrażenie. Jest także odczuwalnie jaśniejszy przez co nieco żywszy w sklepowych warunkach.
Edited by dawsze, 27 October 2020 - 17:40.
- damianmajk likes this
Posted 27 October 2020 - 17:54
Posted 27 October 2020 - 18:10
12 Pro Max z etui to jak 11 Pro Max z etui. Nie przeginajmy historii z iPadami Mini. Mam czasami wrażenie, że niektórych na tym forum kusi Max, ale zamówili zwykłego Pro i próbują sobie oraz innym wytłumaczyć tą decyzję
Wczoraj byłem w iSpocie wykorzystując zapewne ostatnie dni przed zamknięciem tego typu sklepów. Obecnie mam 11 Pro Maxa i ta 12 Pro jest dla mnie... za mała. To pewnie kwestia przyzwyczajenia i spędzenia tygodnia tylko z małym iPhonem, ale still Kusił mnie trochę zakup 12 Pro, ale zdecydowałem się czekać na Maxa i teraz wiem, że dobrze zrobiłem Te mniejsze ramki są jednak odczuwalne, zapewne w Maxie będzie to wyglądać jeszcze lepiej bowiem proporcje ramek do ekranu będą jeszcze mniejsze. Telefon trzyma się w dłoni zupełnie inaczej przez ostre krawędzie, moim zdaniem lepiej... Chyba będę go nosił bez case po domu, a etui zakładał tylko na wyjścia
A i ekran w Pro jest cieplejszy niż w zwykłej 12stce. Przynajmniej takie miałem wrażenie. Jest także odczuwalnie jaśniejszy przez co nieco żywszy w sklepowych warunkach.
Mam podobnie jak Ty - w ogóle nie rozumiem tego marudzenia, że 12 Pro Max to niby iPad Mini. Miałem kiedyś mniejsze iPhone i zdecydowanie to nie dla mnie
Posted 27 October 2020 - 18:19
Nikt nie marudzi. Każdy wyraża swoje zdanie i swoją opinię.
- 6c1fb0760d likes this
Posted 27 October 2020 - 18:25
Coś w tym jest, bo sam jestem w gorącej wodzie kąpany i z racji, że 12 pro wychodził wcześniej zastanawiałem się intensywnie nad jego zakupem argumentując sobie, że poręczniejszy, trochę większy ekran niż w 11 pro zwykłym, ale przemyślałem, że z 11 pro Maxem mi dobrze, a 12 pro Max będzie ciutkę większy tylko, więc raczej wielkiej różnicy to nie zrobi, a raczej downsizingu urządzenia nie chcę, dobrze mi z Maxem, rozmiar nie przysporzył mi problemów oprócz jednego wypadu na rower, ale i tak wożę plecak, więc luz. Jestem ciekaw ile osób zamówiło mniejszą wersję, tylko z tego względu, bo wyszła szybciej i nie trzeba było czekać 3 tygodni na Pro Maxa. Ile osób kupujących 12 pro zakupiłoby Pro Maxa jeśli oba modele by wyszły tego samego dnia Nie powiem, bo może się okazać, że nowy kształt i nieco większy rozmiar może sprawić, że urządzenie będzie niekomfortowe dla mnie, ale wtedy najwyżej zwrócę i wezmę 12 Pro W ten sposób czystsze sumienie będę miał.
Edited by rafal886, 27 October 2020 - 18:28.
Iphone 13 Pro Max Sierra Blue 256gb MacBook Pro M1 13 16gb 256gb AirPods 2
Posted 27 October 2020 - 19:02
Posted 27 October 2020 - 19:15
Posted 27 October 2020 - 19:42
Uwaga: sprawdzić, czy nie FV ;-)
Taki sklep z ‚x’ w nazwie daje możliwość zwrotu przy fvat.
Posted 27 October 2020 - 19:47
Kochani,
Była tu miła osoba, która pomagała mi ze słuchawkami, ale przez 24 strony się pogubiłam. Które kupić i czy czekać "https://myapple.pl/p...inac-wersje-pro" Nic nie zrozumiałam prawdę mówiąc.
Btw, od 23 października mam pacyczny niebieski, kolor mało intensywny jak dla mnie, podobny do space grey szczególnie wieczorem, a co do reszty.. Jeszcze nie włączyłam telefonu
Posted 27 October 2020 - 19:47
To nie jest wątek o słuchawkach.
- 6c1fb0760d likes this
Posted 27 October 2020 - 19:50
Sam mi pomagałeś i wskazałeś Airpodsy a jak nie to (...) Czy mógłbyś tylko powiedzieć czy link, który podałam wcześniej albo znaleźć te, które miaeś na myśli (które najnowsze i najlepsze) i będziesz miał mnie z głowy? Będę wdzięczna. Znikam z wątku potem.
Posted 27 October 2020 - 20:14
Czy po zakupie 12 dostaje się 12miesięcy Apple tv+?
Tak, oraz trzy miesiące Apple Arcade tzn.otrzymałem to po zakupie iPhona 12 Plus
TV i Arcade niezbyt warte zachodu.
Apple TV+ ich oferta jest tak mizerna że aż trudno uwierzyć ze taka potęga finansowa jak Apple ma tak żenującą ofertę.
Edited by maxwawa, 27 October 2020 - 20:22.
iPhone Pro iPad Pro MacBook Pro AirPods Pro iWatch
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users