Po pierwsze jesteśmy na forum Apple w temacie iPhone 12 pro, nie muszę się niczym chwalić bo po pierwsze się nie znamy a po drugie nie mam takie potrzeby. Opisałem różnice bo odpisywałem na posta gdzie ktoś to poruszył. Myśle ze jesteś inteligenty i czytasz co dzieje się przed postem który komentujesz. I do tego jesteś lekko niekulturalny w słownictwie.
Po drugie każda różnica mówi o czymś. Większy ekran to większa czytelność, jaśniejszy ekran to czytelniejszy ekran w słoneczny dzień, bateria nie grzeje się mniej podczas obrabiania filmu w iMovie niż to miało miejsce w 11 pro. Bateria na koniec dnia ma 35-40% gdzie odłączana jest z ładowarki ok godziny 6 rano a odkładana ok 22.30.
Trzy skąd wiesz jakim jestem użytkownikiem iPhone?
Piszesz jedno robisz drugie . Niby piszesz że nie musisz się chwalić a jednak opisujesz po skrócie swoje różnice . Jak już opisujesz to opisz konkretnie różnice na dany model żeby większość ludzi miało jasny wpis , po to jest forum chyba Nie wiem jakim jesteś użytkownikiem dlatego zapytałem zwykłe użytkowanie , oglądanie filmów , gry co do baterii , a wiem w jakim jestem dziale i dlatego fajnie jak byś opisał różnice telefonu z tego działu .Proste ? .Proste