Jest to ogromna zmiana, bardzo widoczna. Za rok będziesz miałczal jak to mogłeś żyć bez takiego ekranu
nie jest to ogromna różnica owszem poprawą komfort ale bez przesady jakoś mi te 60Hz nie przeszkadza
no tak 120Hz wow ikonki będą mi się płynniej przesuwały
Te 60Hz nikomu nie przeszkadzało kilka lat temu no ale marketing "wyhodował" taką silną potrzebę
na tę chwilę wolę większą żywotność baterii niż więcej Hz i ten ekran 90 czy 120Hz jest tak samo potrzebny jak 5G
Jak ubezpieczysz to nic nie musisz robić. Poza tym komu upada telefon kilka razy w roku? Tym którym non stop kable się przecierają. Mi kabel raz uszkodził pies. Czy to od maca czy iPhone. Wystarczy dbać. Wiadomo można pechowo upuścić ale tak samo autem można wjechać w słupek. Też kupujesz dodatkowy zderzak i jakieś odbojniki na bok samochodu? Nie. Zatem nie każdy musi mieć telefon w etui. Ja zacząłem odkąd ip5 mi kiedyś upadł i miałem wgniecenia. Teraz etui stosuje ale ze iP12 jest większy niż dotychczasowe 5,8” zamierzam nie zakładać etui. Może nakleję jedynie jakaś folie na boki czy tył (ekranu nigdy nie zaklejalem poza Apple Watch) ale z drugiej może tego też robić nie będę. W końcu moje super etui samo porysowało srebrną ramkę mojego XS także wyszło na jedno.
jak już używasz tej nietrafionej samochodowej analogii to zauważ że samochód ma od razu takich "kilka etui" - zderzaki , pasy bezpieczeństwa , poduszki powietrzne , odpowiednią obliczona strefę zgnieceń itd. to takie twoje wieloelementowe "życiowe etui" które cię chroni a telefon wyjęty z pudełka jaką ma ochronę np. przed upadkiem na beton, płytki itp. powierzchnię ?
Piszesz że wystarczy dbać itp. no patrz ale jakoś codziennie dochodzi do wypadków na drodze i każdy "niby dba". Statystyki kolego.
Mi jakoś etui nigdy nie porysowało telefonu ale to dlatego że co jakiś czas wyciągam telefon z niego i po prostu czyszczę więc też spróbuj tej podstawowej czynności bo wiele osób myśli że jak raz włoży telefon do etui to już nic nie trzeba robić.
Oczywiście życzę ci żeby ci nigdy telefon nie upadł.