Mam pytanie posiadam iPada Apple i mam tam dodaną pocztę WP poprzez aplikacje mail która jest dostępna w ustawieniach. niestety zgubiłem hasło do poczty czy jest jakakolwiek możliwość aby odczytać to hasło ponieważ na pocztę mogę się zalogować tylko i wyłącznie z iPada ponieważ jestem zalogowany cały czas ustawienia poczty widać kropeczki ale nie da się odczytać liter hasła.
Odzyskanie hasła poczty email z iPada
Posted 01 October 2020 - 21:54
Mam pytanie posiadam iPada Apple i mam tam dodaną pocztę WP poprzez aplikacje mail która jest dostępna w ustawieniach. niestety zgubiłem hasło do poczty czy jest jakakolwiek możliwość aby odczytać to hasło ponieważ na pocztę mogę się zalogować tylko i wyłącznie z iPada ponieważ jestem zalogowany cały czas ustawienia poczty widać kropeczki ale nie da się odczytać liter hasła.
Posted 01 October 2020 - 22:06
1. To nie jest temat do działu „Serwis”. Przeniosłem w bardziej stosowne miejsce.
2. Zasadniczo nie da się. Spróbowałbym skorzystać z opcji odzyskiwania/resetu hasła u dostawcy poczty.
3. Jest jeszcze szansa, że hasło jest zapisane w pęku kluczy, jeśli kiedykolwiek było logowanie przez Safari do poczty i hasło zostało zapamiętane.
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Posted 02 October 2020 - 07:57
Niestety przez safari się nie logowalem
Posted 02 October 2020 - 08:19
Z tego, co widzę, na WP można odzyskać hasło za pomocą SMS/pytania/e-maila pomocniczego. Nie ustawiłeś żadnej z tych metod?
Posted 02 October 2020 - 08:20
No to jak nie logowałeś się na Safari, to 'nie da się' na samym iPadzie i już.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Posted 02 October 2020 - 15:38
Posted 02 October 2020 - 16:22
Tiaaa, to teraz weź sobie nowy adres e-mail do kompletu. Łagodnie mówiąc, wykazałeś się dużą niefrasobliwością.
Posted 02 October 2020 - 20:20
A to nie jest wątek o tym. Temat przewodni został wyczerpany.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

This topic is locked