Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Odzyskanie hasła poczty email z iPada

• This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

#1 Kamil6051

Kamil6051
  • 4 posts

Posted 01 October 2020 - 21:54

Cześć wszystkim :)
Mam pytanie posiadam iPada Apple i mam tam dodaną pocztę WP poprzez aplikacje mail która jest dostępna w ustawieniach. niestety zgubiłem hasło do poczty czy jest jakakolwiek możliwość aby odczytać to hasło ponieważ na pocztę mogę się zalogować tylko i wyłącznie z iPada ponieważ jestem zalogowany cały czas ustawienia poczty widać kropeczki ale nie da się odczytać liter hasła.

#2 winmaciek

winmaciek
  • 6900 posts
Posted 01 October 2020 - 22:06

1. To nie jest temat do działu „Serwis”. Przeniosłem w bardziej stosowne miejsce.

2. Zasadniczo nie da się. Spróbowałbym skorzystać z opcji odzyskiwania/resetu hasła u dostawcy poczty.

3. Jest jeszcze szansa, że hasło jest zapisane w pęku kluczy, jeśli kiedykolwiek było logowanie przez Safari do poczty i hasło zostało zapamiętane.

MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular

Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware. 

#3 Kamil6051

Kamil6051
  • 4 posts

Posted 02 October 2020 - 07:57

Niestety poczta WP nie chce współpracować tzn wybrali sobie za metodę potwierdzenia tożsamości abym podał jakiekolwiek wcześniejsze hasło ..
Niestety przez safari się nie logowalem

#4 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 5067 posts
Posted 02 October 2020 - 08:19

Z tego, co widzę, na WP można odzyskać hasło za pomocą SMS/pytania/e-maila pomocniczego. Nie ustawiłeś żadnej z tych metod?

#5 ftpd

ftpd

Nie.

• 24350 posts

Posted 02 October 2020 - 08:20

No to jak nie logowałeś się na Safari, to 'nie da się' na samym iPadzie i już.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#6 Kamil6051

Kamil6051
  • 4 posts

Posted 02 October 2020 - 15:38

Tak miałem ustawiony numer telefonu ale niestety zamiast przenieść numer telefonu u innego dostawcy wziąłem nowy ..

#7 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 5067 posts
Posted 02 October 2020 - 16:22

Tiaaa, to teraz weź sobie nowy adres e-mail do kompletu. Łagodnie mówiąc, wykazałeś się dużą niefrasobliwością.

#8 ftpd

ftpd

Nie.

• 24350 posts

Posted 02 October 2020 - 20:20

A to nie jest wątek o tym. Temat przewodni został wyczerpany.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Bing (1)