Moje wrażenia są jak najbardziej OK. Miałem wcześniej airpodsy 2 i byłem zadowolony. Skorzystałem z promocji w xkom. Czasem jednak brakuje mi zwykłych airpodsow bowiem te gumki jednak troszkę czuć w uszach. Używam M. Owszem są dużo bardziej komfortowe niż zwykle gumki w słuchawkach dokanałowych innych producentów ale jednak.
Tez miałem dziwne zachowania sprzętu. Nagle przestała działać funkcja długie przycisnięcia podsa, aby zmienić tryb. Nie działało to tez na telefonie. Byłem cały czas na anc. Również mam czasem nierówno naładowane słuchawki. Poza tym chyba u mnie zostaną. Anc wiadomo nie ma startu do Sony xm3 wokolusznych czy Bose 35II - posiadam oba te modele. Trudno konkurować z tak dużymi konstrukcjami. Nadal jednak uważam ze pro to dobry wybór dla kogoś kró chce anc w małej konstrukcji - a jakość dźwięku jest naprawdę dobra. Daje radę. W spotify podbiłem bas i jest go więcej. Pewnie tez kupię pianki Comply mimo ze tanie nie są ale z reguły pomagały. Aha - etui mam w case Spigena wersja fit. Ładnie wyglada i chroni etui. Wcześniej miałem lekko porysowane etui mimo ze dbam o sprzęt.
Hej, czy ktoś kojarzy czy w x-kom będę mógł zwrócić te słuchawki w ciągu 14 dni? Wiem, że można zwracać airpodsy 1, wiec te pro też powinno się dać. Każą płacić coś za zwrot, jak się użyje tych słuchawek?
Teraz są za 999zł/250 sztuk sprzedanych. Ponoć mają AirPods 3 wychodzić, ale wersja słabsza bo lite bez anc. Wiec czemu takie masowe wyprzedaże.
Spokojnie możesz oddać w ciągu 14 dni. Oddawałem już pro w media expert. To towar jak każdy inny.