Ja nie mam LTE. Nie ten operator :/ Ale szczerze mówiąc spotykam się z tym pierwszy raz. Co ma eSIM z AW do karty w telefonie? To nie powinno mieć znaczenie, czy Twój główny nr jest na fizycznym SIM czy eSIM. Będzie trzeba poszperać, ale to raczej Orange kombinuję, ale mogę się mylić.
EDIT: Zgodnie z informacją od Apple, aby aktywować LTE w AW potrzebny jest iPhone 6 i wyżej.
EDIT 2: To samo na stronie Orange, więc niech nie lecą w *uja i to naprawią.
https://www.orange.pl/lp/applewatch
OK dziś podjadę do większego salonu Orange. dzięki za info!
Jestem już w 100% zdecydowany na AW 4 serii w wersji LTE. Mam tylko pytanie odnośnie opłacalności zakupu, gdzie polecacie nabyć ten sprzęt i czy często trafiją się na niego różne promocje ? Jestem na Vacie europejskim więc mogę ten zegarek mieć za 2031 z Apple Store zamiast 2499, lub też w Orange za 83zł miesięcznie + 350 na start
najtaniej jest według mojej wiedzy na www.pinapple.pl i jeszcze rabat kilka procent można dostać, na przykład kodem P1N4PPL3.
ja sobie kupiłam w Cortlandzie, bo jako stała klientka też dostałam rabat i wyszło tak jak na www.pinapple.pl, a Cortland mam blisko domu, więc ich tradycyjnie wybrałam.
Użytkownik primolabo edytował ten post 17 czerwca 2019 - 09:44