W ogóle, do innych posiadaczy S4, jak bateria? U mnie jakby odczuwalnie nieco gorzej niż przy S3, wersja 44mm. Może to najnowszy WatchOS?
Trzyma krocej. Ale chyba to wina ios, bo na s3 42mm po wgraniu ios5 bylo podobnie.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 11 października 2018 - 18:41
W ogóle, do innych posiadaczy S4, jak bateria? U mnie jakby odczuwalnie nieco gorzej niż przy S3, wersja 44mm. Może to najnowszy WatchOS?
Napisano 12 października 2018 - 06:53
5 lat na folię, nie na usługę jej wymiany . Tak cwaniaki sobie teraz to rozpatrują.
Jeśli dostała przy tym nową umowę, zapłaconą przy kasie i doczepioną gwarancję doń, to na pewno jest już tam punkt 5. Jeśli dostała jeszcze starą, to nie ma problemu. Praktyka "nowej gwarancji" zaczęła się od Saturnów w Warszawie po rebrandingu na MM.
Jakiś czas temu korzystałem z tej usługi w MM w Lublinie i gość nam powiedział o tym, że za naklejenie nowej w ramach gwarancji jest opłata 19 zł ale jak ktoś się nie awanturuje tylko kulturalnie podejdzie do tematu to zrobią to za free Nie miałem potrzeby skorzystać więc trudno powiedzieć czy rzeczywiście tak to będzie wyglądało.
Napisano 12 października 2018 - 07:11
Trzyma krocej. Ale chyba to wina ios, bo na s3 42mm po wgraniu ios5 bylo podobnie.
Dobrze, że nie jestem sam w tym spostrzeżeniu. Może faktycznie coś skopali w watchos5 i będzie lepiej po łatach.
A co do fotek - podrzucę dzisiaj po pracy jak nie zapomnę .
MacBook Pro 16” (2019) // iPhone 11 Pro Max // Apple Watch Series 6 SS // AirPods Pro
Napisano 12 października 2018 - 07:27
MacBook 12" (2016), iPhone 7, Apple Watch 3, Apple TV 4K
Napisano 12 października 2018 - 07:48
Ja tez mam wrażenie, że nowy system bardziej drenuje baterie.
W moim przypadku (series 3) było podobnie. Natomiast po paru dniach sytuacja się ustabilizowała i bateria trzyma dłużej (nie bardzo wiem, czym to wytłumaczyć).
Napisano 12 października 2018 - 11:17
Folia z MM firmy zagg
http://fotoo.pl//out...74_img-9033.jpg
http://fotoo.pl//out...73_img-2229.jpg
http://fotoo.pl//out...72_img-0212.jpg
Córka kupowała folie w tym miesiącu na swojego AW3 i w tym samym tygodniu rozkleiła się, nie było problemu z wymianą ani dodatkową płatnością. Mimo że w regulaminie faktycznie tak pisze.
MacBook Air M2 - iPad Pro M2 - iPhone 15 Pro MAX - Garmin Epix2 PRO - AirPods 2 PRO
Napisano 13 października 2018 - 18:07
Witam serdecznie.Mam pytanko do właścicieli AW 3 jak i AW4.Noszę się z zamiarem kupienia tak zwanego smart zegarka i praktycznie na rynku rządzą w tej dziedzinie Apple i Samsung.Co do Samsunga miałem już Gear S3 spoko był nawet lecz w tamtym momencie jakoś nie było mi to aż tak potrzebne.Teraz ponownie bym coś chciał .Pojawił się Samsung Watch w dobrej cenie jak na start no i AW4.Po obejrzeniu wielu recenzji jeden z testujących powiedział ,że zakup AW4 nie posiadając Iphonea mija się z celem,czy to prawda?Czy zegarek samodzielnie bez telefonu jest mniej użyteczny?Bardzo zależy mi na aplikacji Endomondo i biegania bez telefonu,czy AW4 spokojnie podoła zadaniu bez telefonu?Może ktoś z was używa tej aplikacji na AW4?Może podpowiecie za i przeciw ,który z nich?Wiem,że jeden to inna platforma,ale może ktoś z was miał Samsunga i przesiadł się na AW.Pozdrawiam.
Napisano 13 października 2018 - 18:52
Witam serdecznie.Mam pytanko do właścicieli AW 3 jak i AW4.Noszę się z zamiarem kupienia tak zwanego smart zegarka i praktycznie na rynku rządzą w tej dziedzinie Apple i Samsung.Co do Samsunga miałem już Gear S3 spoko był nawet lecz w tamtym momencie jakoś nie było mi to aż tak potrzebne.Teraz ponownie bym coś chciał .Pojawił się Samsung Watch w dobrej cenie jak na start no i AW4.Po obejrzeniu wielu recenzji jeden z testujących powiedział ,że zakup AW4 nie posiadając Iphonea mija się z celem,czy to prawda?Czy zegarek samodzielnie bez telefonu jest mniej użyteczny?Bardzo zależy mi na aplikacji Endomondo i biegania bez telefonu,czy AW4 spokojnie podoła zadaniu bez telefonu?Może ktoś z was używa tej aplikacji na AW4?Może podpowiecie za i przeciw ,który z nich?Wiem,że jeden to inna platforma,ale może ktoś z was miał Samsunga i przesiadł się na AW.Pozdrawiam.
Watch nie będzie działał bez iPhonea (od 6 w górę)
To jest proste - masz iPhone - bierzesz Watch, nie masz iPhone - bierzesz co innego.
iPhone 13 Pro Max / Watch S4 / MacBook Pro 2020 / iPad Air 4th gen.
Napisano 13 października 2018 - 19:08
iPhone 4s 8GB white, iPhone XS 256GB gold, iPhone 14 Pro 256GB Purple, iPhone 13 Pro 256GB Sierra blue, iPad Pro 11 256GB silver,
Napisano 14 października 2018 - 11:43
Także czekam na takie info ciężko coś wyciągnąć od posiadaczy AW.Chyba nikt nie biega z tymi zegarkami
Napisano 14 października 2018 - 13:49
A Apple Watch można zsynchronizować z endomondo?
Bo mam możliwość sprzedania swojego Garmina 735XT i chciałem zmienić na model wyższy 935 ale niewiele więcej jest AW4 i jeśli tez się synchronizuje z Endomondo to mógłbym się zastanowić.
Także czekam na takie info ciężko coś wyciągnąć od posiadaczy AW.Chyba nikt nie biega z tymi zegarkami
Temat dotyczący Endomondo i Apple Watch był już poruszany wielokrotnie. Wystarczy trochę poszukać, a nie zadawać kolejny raz te same pytania.
Link: https://myapple.pl/f...a/#entry2106211
Napisano 15 października 2018 - 17:43
Napisano 15 października 2018 - 17:47
Napisano 15 października 2018 - 21:40
Mój AW4 LTE wylądował u znajomych w DE. W piątek u mnie. W końcu. Ileż można czekać
Ja bede miał taki jutro wieczorem
McBook Pro 15" Touch Bar / iPhone 11 Pro / iPad 11 Pro LTE / Apple Watch 5 SS
Napisano 16 października 2018 - 07:46
Ja chce zamówić wersję Nike+ ale jeszcze walczę czy białego czy czarnego. Na początku byłem święcie przekonany o wyborze białego ale teraz coraz bardziej się utwierdzam w przekonaniu że chyba wezmę ciemniejszy. Jest bardziej stonowany i nie taki krzykliwy jak biały. Ciemny jestem w stanie załażyć praktycznie do wszystkiego a białego już nie......
iPhone 4s 8GB white, iPhone XS 256GB gold, iPhone 14 Pro 256GB Purple, iPhone 13 Pro 256GB Sierra blue, iPad Pro 11 256GB silver,
Napisano 16 października 2018 - 10:25
Napisano 16 października 2018 - 19:32
Panowie czy w AW można indywidualnie ustawić sobie np trening interwałowy?Coś na wzór zegarków sportowych Garmin.
Napisano 16 października 2018 - 20:47
Domyślnie nie, ale aplikacja Endomondo w wersji premium ma opcję dowolnie konfigurowanego treningu interwałowego. Poza tym są też inne aplikacje.
Napisano 16 października 2018 - 20:54
Napisano 17 października 2018 - 05:46
Co do pierwszego pytania to tutaj może znajdziesz odpowiedź: www.youtube.com/watch?v=OJ8h-2-c3lA
Użytkownik lousylucky edytował ten post 17 października 2018 - 05:46
Sony Ericsson Arc S -> Iphone 4 -> Xperia Z2 -> Xperia Z5 -> Iphone 6s -> Iphone X -> Iphone Xs -> Iphone 12 Pro Max
Napisano 17 października 2018 - 12:46
Co do pierwszego pytania to tutaj może znajdziesz odpowiedź: www.youtube.com/watch?v=OJ8h-2-c3lA
Super, bardzo Ci dziękuję za linka. Już obejrzałem, niestety tu za wiele o samym AW nie ma. Chociaż materiał wart obejrzenia.
Czy ktoś z Was mógłby sprawdzić u siebie jak AW reaguje na ruchy ręką? Czy dodaje kroki stojąc w miejscu?
Napisano 17 października 2018 - 13:58
Super, bardzo Ci dziękuję za linka. Już obejrzałem, niestety tu za wiele o samym AW nie ma. Chociaż materiał wart obejrzenia.
Czy ktoś z Was mógłby sprawdzić u siebie jak AW reaguje na ruchy ręką? Czy dodaje kroki stojąc w miejscu?
Nie dodaje. Za to da się w ten sposób oszukać cel "na nogach" - wyłącznie machając ręką.
Mam pytanie do pływających w zegarku AW. Po aktualizacji ostatniej przestał mi mierzyć dystans na basenie, czy otwartym akwenie. Podczas pływania ciągle pokazuje 0m i 0 rund, natomiast jak zakończę trening to wtedy widzę wyniki. Uciążliwe.
Napisano 17 października 2018 - 14:44
U mnie wszystko jest ok na basenie, choć przez jakiś czas pokazywał głupoty w przepłyniętym dystansie mimo że rundy zliczał prawidłowo.
Użytkownik GIZIU edytował ten post 17 października 2018 - 14:44
Napisano 17 października 2018 - 15:54
Czy ktos z uzytkownikow testowal AW4 w saunie?
Napisano 17 października 2018 - 16:05
Nie polecam tego robić, baterie bardzo źle znoszą takie temperatury.
MBP Retina 15 2014 | iP X Space Gray | Apple Watch S4 | Airpods Pro
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych