Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Zarządzanie plikami przez USB [Windows/Mac]

• Zamknięty Temat jest zamknięty
180 odpowiedzi w tym temacie

#101 lisiniec

lisiniec
  • 19 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 18:47

czemu nikt nam nie chce pomoc? :(

#102 EMU

EMU
  • 2 372 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 21:35

dziwny macie problem, dzis robilem 2 iPhony 2G i 3G i wszytsko smiga... bez najmniejszych problemow. co moge doradzic to sciagniscie sobie nowe instalacje owych programow moze to pomoze? wg. mnie powinno.

#103 lisiniec

lisiniec
  • 19 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 09:06

dziwny macie problem, dzis robilem 2 iPhony 2G i 3G i wszytsko smiga... bez najmniejszych problemow. co moge doradzic to sciagniscie sobie nowe instalacje owych programow moze to pomoze? wg. mnie powinno.

Dziwny problem? Połowa ludzi go tu ma... i pewnie oni tak jak ja mają najnowsze oprogramowania i i tak nic to nie daje..

#104 AMA

AMA
  • 16 postów

Napisano 08 listopada 2008 - 20:51

Gdzie wgrywac pliki pdf i office zeby byly przeczytane ? sprzet Macintosh MBP oprogramowanie itunes, iphone drive 1,4 iphone 2G na iphone program docs Gdzie i w jaki sposob skopiowac na iphone pliki acrobata oraz office zeby mozna je przegladac? Andrzej

#105 emuv

emuv
  • 60 postów

Napisano 08 listopada 2008 - 23:30

Czy ktoś kurde, kto wie jak pomóc pomoże? Również mam te błędy, jeśli iPhone jest podłączony. Nie ważne czy podłączam go później, czy jest włączony iTunes i takie tam...

#106 lisiniec

lisiniec
  • 19 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 17:52

Czy ktoś kurde, kto wie jak pomóc pomoże? Również mam te błędy, jeśli iPhone jest podłączony. Nie ważne czy podłączam go później, czy jest włączony iTunes i takie tam...

Raczej nie licz na pomoc... bo nikt nie wie jak rozwiązać ten problem...[url]http://www.myapple.pl/images/smilies/icon_confused.gif[/url]

#107 TuX

TuX
  • 43 postów

Napisano 11 listopada 2008 - 01:51

Witam, Mam prośbe czy może ktoś wrzucić (na RS MU itp.) DiskAid strona producenta niestety nie działa a jest mi potrzebny.

#108 reddej

reddej
  • 6 postów

Napisano 21 listopada 2008 - 09:59

ello!!! czyli rozumiem ze wątek umarł soft 2.1 nawet po odblokowaniu jest nie edytowalny?????????

#109 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 listopada 2008 - 10:25

Bzdura. Jest edytowalny przez każdy z tych programów. Testowałem na Total Commander, WinSCP i DiskAid - zero problemów.

#110 Nordrik

Nordrik
  • 8 postów
  • SkądKraków

Napisano 22 listopada 2008 - 14:50

Mam problem z T-Pot'em pod Total Commander'a. Widzę foldery z iphone'a po jego podłączeniu itd. ale nie moge wrzucić aplikacji z pulpitu na telefon. Ktoś zna jakieś solution(iphone pc suite odpada, bo mi nie działa)

#111 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 22 listopada 2008 - 16:03

Mam problem z T-Pot'em pod Total Commander'a. Widzę foldery z iphone'a po jego podłączeniu itd. ale nie moge wrzucić aplikacji z pulpitu na telefon. Ktoś zna jakieś solution(iphone pc suite odpada, bo mi nie działa)

Odpal pulpit (wejdź w jego lokalizację) w jednym z okiem Total Commander'a...

#112 discus9

discus9
  • 19 postów

Napisano 27 listopada 2008 - 16:43

Niewłaściwa wersja PcSuite!

#113 Aquras

Aquras
  • 22 postów

Napisano 27 listopada 2008 - 17:35

Witam Kilka tygodni temu zrobiłem JB IP 2G 2.1 zgodnie z tutorialem. Wszystko zadziałało. Wczoraj wykonałem upgrade do wersji 2.2 za pomocą IT i chciałem następnie ponownie zrobić JB za pomocą QuickPwn 2.2 tak jak napisano w tutorialu. Zdziwiłem się jednak bo okazało się, że mimo upgrade oprogramowania sim lock nie został zdjęty i IP działa poprawnie (wcześniej czytałem na forum, że upgrade zakłada zdjętego wcześniej simlocka). Jednakże podłączając IP do ITunsa okazało się, że mam zajęte 1,75 G pamięci w kategorii inne (Others). Martwi mnie to bo mam znacznie mniej miesjca na muzę. Czy ktoś wie co może znajdować się w pamięci telefonu, a jak wie to jak i czy mogę to usunąć. Podłaczam sie do maca za pomocą MobileFindera i Discover, ale one pokazują jedynie kilka katalogów. wcześniej mogłem za pomocą MobileFindera i Cyberducka przeglądać wszystkie pliki i foldery, a teraz mam dostęp do Public, System i Documents. Podsumowując prosze o odpowiedzi na następujące pytania: 1) co może siedzieć na dysku IP w rozmiarze 1.75 G co nie jest muzyką, video, aplikacjami lub zdjęciami ? 2) jak się do tego dobrać by wykasować (jeżeli można) i zrobić miejsce np. na muzykę 3) czy brak możliwości dostępu do wszystkich katalogów IP za pomocą Cyberduck i MobileFinder może być spowodowany brakiem przejścia procedury QuickPwn (mimo, że sim lock jest zdjety i IP działa). Jeżeli nie to jak zarządzać plikami IP z poziomu maca W związku z tym, że nie przeszedłem procedury QuickPwn nie mam dostępu do Instalera i Cydii i nie zależy mi na takim dostępie, więc pytanie czy dostęp do wszystkich katalogów Ip z poziomu maca da się zrobić za pomoca aplikacji z app store? :?:

#114 howado89

howado89
  • 214 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 16:21

Witam ! Mam krotko iPhona 2G i chciałbym wrzucić tam sobie grę z rozszerzenie .IPA ... jakiego programu najepiej użyć i gdzie wrzucić ten plik ? Wersja ; 2.0.1 pozdrawiam

#115 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 grudnia 2008 - 16:28

Odsyłam do Regulaminu. Nie tolerujemy piractwa! Jako, że to dopiero Twój 5 post - bez ostrzeżenia.

#116 Aquras

Aquras
  • 22 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 16:31

Davvido, korzystając z okazji, czy mógłbyś napisać kilka słów w sprawie mojego posta w tym wątku (post 113). Do dzisiaj nikt mi nic nie podpowiedział a sprawy nie rozwiązałem. Byłbym szczerze zobowiązany.

#117 howado89

howado89
  • 214 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 11:56

Mam mały problem... problem Total Comander 7.04a i nie mogę stworzyć tego archiwum... mógłby mi ktoś napisać krok po kroku jak to zrobić ?

#118 kargolek

kargolek
  • 7 postów

Napisano 14 grudnia 2008 - 12:36

Witam
Kilka tygodni temu zrobiłem JB IP 2G 2.1 zgodnie z tutorialem. Wszystko zadziałało. Wczoraj wykonałem upgrade do wersji 2.2 za pomocą IT i chciałem następnie ponownie zrobić JB za pomocą QuickPwn 2.2 tak jak napisano w tutorialu. Zdziwiłem się jednak bo okazało się, że mimo upgrade oprogramowania sim lock nie został zdjęty i IP działa poprawnie (wcześniej czytałem na forum, że upgrade zakłada zdjętego wcześniej simlocka). Jednakże podłączając IP do ITunsa okazało się, że mam zajęte 1,75 G pamięci w kategorii inne (Others). Martwi mnie to bo mam znacznie mniej miesjca na muzę. Czy ktoś wie co może znajdować się w pamięci telefonu, a jak wie to jak i czy mogę to usunąć. Podłaczam sie do maca za pomocą MobileFindera i Discover, ale one pokazują jedynie kilka katalogów. wcześniej mogłem za pomocą MobileFindera i Cyberducka przeglądać wszystkie pliki i foldery, a teraz mam dostęp do Public, System i Documents. Podsumowując prosze o odpowiedzi na następujące pytania:
1) co może siedzieć na dysku IP w rozmiarze 1.75 G co nie jest muzyką, video, aplikacjami lub zdjęciami ?
2) jak się do tego dobrać by wykasować (jeżeli można) i zrobić miejsce np. na muzykę
3) czy brak możliwości dostępu do wszystkich katalogów IP za pomocą Cyberduck i MobileFinder może być spowodowany brakiem przejścia procedury QuickPwn (mimo, że sim lock jest zdjety i IP działa). Jeżeli nie to jak zarządzać plikami IP z poziomu maca
W związku z tym, że nie przeszedłem procedury QuickPwn nie mam dostępu do Instalera i Cydii i nie zależy mi na takim dostępie, więc pytanie czy dostęp do wszystkich katalogów Ip z poziomu maca da się zrobić za pomoca aplikacji z app store? :?:

Mam podobny problem i przyłączam się do pytania, po jailbraku w iphonie zostają appsy z cydii, ja robiłem 3 razy jailbreak i mam 3 takie foldery które niepotrzebnie zawalają pamięć. Można je bezpiecznie usunąć?

#119 lluucy

lluucy
  • 14 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 19:05

Witam, mam takie pytanko, czy moze wiecie, co zrobić, by iPhoneBrowser przestał się zacinać? Bo za każdym razem, gdy go prubuję uruchomić, pisze, że program przestał działać..;/

#120 knapior

knapior
  • 349 postów
  • SkądChojnice

Napisano 25 grudnia 2008 - 11:38

Ja mam taki problem z t-pot'em.

#121 bilcup

bilcup
  • 6 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 23:21

zachowanie danych przed RESTORE Cześć. Czy któryś z tych programów skopiuje dane z iphona w 'trybie awaryjnym'' jak to pisze iTunes po podlaczeniu iphona do komputera? Chodzi o zabezpieczenie danych przed restore.

#122 knapior

knapior
  • 349 postów
  • SkądChojnice

Napisano 26 grudnia 2008 - 16:42

Ja mam taki problem z t-pot'em.

Problem rozwiązałem, nie musicie już odpisywać8-)

#123 Soni

Soni
  • 20 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 21:29

Prosze pomóżcie mi! Jak włączam Pc suite, to mi pisze że mam jailbreak co mam robić?? PS: nie wiem dlaczego, ale czasem umiem się poruszać po folderach, ale jak chce przenieść folder na iphone'a to jest natychmiastowe rozłączenie iphone z komputerem. Mam iphone 2g 16gb,wersja 2.2 Albo jak go odblokować? ;/ Albo czy jest jakiś program, przez który normalnie będę mógł wgrać muzykę, filmy itp? W Itunes pisze mi coś: nie można zsynchronizować iphone, nie można odnaleźć wymaganego dysku. Po prostu się załamałem, nie wiem co robić ;/ A w mój komputer można tylko zdjęcia z iphone'a przenieść na dysk w kompie, a co do bluetchot to nic nie wykrywa ;/ Proszę pomóżcie

#124 Soni

Soni
  • 20 postów

Napisano 01 stycznia 2009 - 16:53

Ok, już rozwiązałem problem

#125 guumbass

guumbass
  • 168 postów

Napisano 04 stycznia 2009 - 05:45

A dlaczego programu iFunbox nie ma na tej liście?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych