Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Zarządzanie plikami przez USB [Windows/Mac]

• This topic is locked This topic is locked
180 replies to this topic

#76 belrum

belrum
  • 336 posts
  • SkądŁodzia

Posted 26 September 2008 - 12:44

Wiesz ile rzeczy ja nie mogę? :roll: Podaj powód - błąd, jeśli tak to jego treść, itd. :|

dawaj, może razem damy radę ;) niestety ale żaden błąd mi nie wyskakuje. Po prostu aplikacja uruchamia się na kilka sekund i koniec.

#77 herm4n

herm4n
  • 33 posts

Posted 01 October 2008 - 11:49

mam ten sam problem dla iPhone 3G co belrum dla obu aplikacji iPhone PC Suite i iPhoneBrowser.

#78 vitt

vitt
  • 5 posts

Posted 02 October 2008 - 02:50

Witam, mam tak samo - po uruchomieniu każdej z aplikacji i podłączeniu iphone'a następuje zamknięcie aplikacji. Co jest tego przyczyną?

#79 marcinn

marcinn
  • 22 posts

Posted 07 October 2008 - 09:41

mam tak samo jak vitt tylko, ze wywala mnie gdy iphon jest podlaczony przez kabel do kompa. Gdy jest odlaczony to program sie wlacza lecz gdy podlacze iphona przez usb to drazu program sie wylacza. co zrobic w tym przypadku?

#80 Geniusz_1

Geniusz_1
  • 12 posts

Posted 07 October 2008 - 13:07

Czesc probowalem tego programu ale nie chce mi sie polaczyc. Wyskakuje blad win.. Mozesz mi poradzic cos Dzieki

#81 marcinn

marcinn
  • 22 posts

Posted 07 October 2008 - 20:38

udalo mi sie juz wyslac muzyke na iphona 3g przez itunes lecz nie udaje mi sie wyslac na niego plikow wideo;/ wideo jest skonwekterowane po czym wklejam do itunes i synchronizuje nawet kilka razy lecz plik nie ukazuje sie w iphonie jak przeslac prawidlowo na niego filmy?

#82 wiechu

wiechu
  • 1 posts

Posted 09 October 2008 - 14:24

Jb wykonany pomyślnie, jakikolwiek program odpalę wyskakuje taki błąd i program zostaje zamkniety
[URL=http://imageshack.us]Dołączona grafika[/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img391/ishitlk5.jpg/1/]Dołączona grafika[/URL]

Jak ktoś wie o co chodzi proszę o kontakt 4328165

#83 maclover

maclover
  • 61 posts
  • SkądC-n Mokotów

Posted 10 October 2008 - 22:59

czy iFuntastic stal sie platnym programem? sciagnalem wersje 6b i wyskakuje mi ze jestem unshackled. czy ktos jest w stanie mi odpowiedziec o co chodzi?

#84 zioper

zioper
  • 261 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 13 October 2008 - 16:25

czy iFuntastic stal sie platnym programem? sciagnalem wersje 6b i wyskakuje mi ze jestem unshackled.
czy ktos jest w stanie mi odpowiedziec o co chodzi?

Mam to samo :/ Chyba trzeba juz placic

#85 maclover

maclover
  • 61 posts
  • SkądC-n Mokotów

Posted 13 October 2008 - 16:42

no to niedobrze. ja ostatnio u mojego brata wgrywalem cos przez ifuntastic, musze sprawdzic jaka wersje on ma u siebie, jak cos dam znac jaka roznica.

#86 zioper

zioper
  • 261 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 13 October 2008 - 23:38

Kupilem trail najtanszy (zamiast 5 $ zaplacilem 2$ bo wkrecilem gosciowi ze nie znam angielskiego), i wychodzi na to ze aktywacje przeprowadza tworca, przy czym uzywany jest adres e-mail. Za bardzo sie nie znam ale chyba ciezko to obejsc i trzeba kupic :/

#87 rami

rami
  • 184 posts

Posted 17 October 2008 - 06:20

darmowy, zarowno na osX jak i windows jest DiskAid: DiskAid - Transfer Files betwen your Computer and your iPhone or iPod Touch. Disk Mode for your iPhone and iPod Touch.

#88 JEDI_V-03965dee98

JEDI_V-03965dee98
  • 2630 posts

Posted 17 October 2008 - 11:52

Zainstalujcie iFuntastic w wersji 500r500 czy cos takiego,dziala wszystko,wyzsze wersje sa czesciowo platne

#89 EKCI

EKCI
  • 655 posts
  • SkądWrocław

Posted 24 October 2008 - 21:45

Mógłby mi ktoś polecić jakiś program do możliwości przesyłania (nawet du żych) plików między iPhonem a PC przez USB? Używam TotalCMD ale on jest zawodny.. Potrafi skopiować plik bez połowy informacji..

#90 Cout

Cout
  • 11 posts

Posted 25 October 2008 - 10:45

Wie ktos czemu iPhone PC suite nie wykrywa mi iPhone`?

#91 m3lon

m3lon
  • 2 posts

Posted 27 October 2008 - 13:56

Mam ten sam problem co wiechu i reszta przy podlaczeniu iPhone w iPhone PC suite i Iphone browser wyskakuje mi blad. Pomocy

---- Dodano 27-10-2008 o godzinie 16:05 ----
Mam tak samo jak wiechu i reszta. Podlaczajac Iphone w iPhone PC suite i Iphone Browser wyskakuje mi blad. Co robic?

#92 lisiniec

lisiniec
  • 19 posts

Posted 29 October 2008 - 15:34

MNIE mnie tez sie dzieje to samo ze wyskakuje błąd...:-(

#93 AASF

AASF
  • 8 posts

Posted 29 October 2008 - 15:37

Kto ma iFuntsatic jeszcze w wersji bezpłatnej? Tzn. to co podaje Jedi_V, huh?

#94 lisiniec

lisiniec
  • 19 posts

Posted 01 November 2008 - 12:09

i jeszcze jak włączam iTunes to mi sie iPhone resetuje.....

#95 lisiniec

lisiniec
  • 19 posts

Posted 01 November 2008 - 21:11

no widze ze nikt nie chce pomoc :((

#96 dynamitri

dynamitri
  • 22 posts
  • SkądLondyn

Posted 02 November 2008 - 18:06

wow, widze ze wiecej ludzi ma ten sam problem.

WinXP, iPhone 3G, 2.1, jailbreaking zrobiony krok po kroku jak w tutorialu na

http://www.myapple.p...a-quickpwn.html

i zarówno PC Suite jak i iPhone Browser wywalają się przy odpalaniu, dając opcję "Debuguj" (która na dobrą sprawę nic nie daje), jak i "Wyjdź", oraz - widoczną pod spodem w okienku programu - informację, że iPhone nie jest podłączony

co ciekawe, po skillowaniu procesu Apple Mobile Device, programy się uruchamiają (już coś), ale iPhone'a podłączonego jak nie widział, tak nie widzi :roll:

ktoś ma jakieś sugestie?:confused:

pozdro =)

---- Dodano 03-11-2008 o godzinie 08:00 ----
OK - przeglądając ten wątek zobaczyłem, że należy wgrać NET Framework 3.5. Zrobiłem to, zainstalowałem - nadal to samo, na PC Suite i iPhone Browserze, przy starcie programu, wykrzacza się, dodatkowo nie widząc podłączonego iPhone'a w ogóle.

iPhone 3G 2.1, WinXP, jailbreak zrobiony wg. http://www.myapple.p...a-quickpwn.html - ktoś ma jakieś propozycje co zrobić, żeby móc przeglądać pliki na iPhonie w jakikolwiek sposób?

W przeciwnym razie jailbreak robi się, moim zdaniem, lekko bez sensu... :confused:

#97 lisiniec

lisiniec
  • 19 posts

Posted 03 November 2008 - 10:47

dynamitri u mnie jest dokładnie to samo - niby wszystko ok a nic nie działa bo błąd wyskakuje..... w życiu nie widziałem bardziej uchyniętego oprogramowania do połączenia telefonu z kompem... wielkie mi mecyje telefon kabel USB i komp i powinno hulać jak talala a tu niccccccc....

#98 bushman.editing

bushman.editing
  • 4115 posts
Posted 03 November 2008 - 19:50

dynamitri u mnie jest dokładnie to samo - niby wszystko ok a nic nie działa bo błąd wyskakuje..... w życiu nie widziałem bardziej uchyniętego oprogramowania do połączenia telefonu z kompem... wielkie mi mecyje telefon kabel USB i komp i powinno hulać jak talala a tu niccccccc....

A nie możesz podłączyć iPhone'a i zarządzać przez iTunes?
Przecież oficjalnie nie można podmieniać plików...

Czepiasz się, a sam nie rozumiesz dlaczego to tak właśnie działa.

#99 lisiniec

lisiniec
  • 19 posts

Posted 03 November 2008 - 21:55

iTunes? tam sie da wgrac pliki. np. zdjecia - ale jak mam np. usowac wgrane zdjecia??? jak mam zarzadzac plikami wgranymi przez iTunes? nie da sie!!! a z iPhona tez nie ma funkcji kosza... porażka

#100 DaeL

DaeL
  • 23 posts

Posted 05 November 2008 - 16:23

Mam ten sam problem co kilka osob powyzej - przy podlaczonym iphone'ie programy sie wykrzaczaja. iphone ma zrobionego jailbreaka, zainstalowalem tez .net framework

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users