MacBook Pro zalany jak włączyć klawiaturę ekranową na wszystkich kontach, plus pomoc sprzętowa
Posted 03 April 2018 - 11:17
Jeśli chodzi o pytania sprzętowe to dodatkowo nie działa mi klikanie w gładzik (samo poruszanie myszką działa), co to może być?
Kolejny problem to nie mogę wyłączyć maca z przycisku power (przytrzymanie), a włączyć da się bez problemu. Może mieliście taki przypadek?
Czy jest jakiś program diagnostyczny, który sprawdzi co zepsułam?
Gwoli ścisłości wytarlam go wilgotną szmatką i zamknęłam, po kilku godzinach otwarłam i był wilgotny... Generalnie musiał się zapocić, ale po tylu latach użytkowania już mu wystarczyło... Dzięki
Posted 04 April 2018 - 13:57
Trochę ryzykujesz odpalając komputer z zalaną klawiaturą IMHO, ale abstrahując: podłącz normalną, zewnętrzną klawiaturę na USB.
Posted 04 April 2018 - 15:40
Czy jest jakiś program diagnostyczny, który sprawdzi co zepsułam?
Tak. Serwis. Wycena naprawy gratis…
Posted 04 April 2018 - 23:05
Wymieniliśmy klawiaturę, pozostał tylko problem z Trackpadem. Myślicie, że do wymiany?
Posted 05 April 2018 - 10:01
Idź już do tego serwisu, niech Ci profesjonaliści powiedzą. Gdybanie na forum nie pomoże.
- Queen likes this
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users