Argument Effe. Kupilem x i to on musi byc najlepszy. Ja arumentow w moim przypadku przemawiajacych za 8 podalem wystarczajaco i to dlatego wybralem ten telefon. Kiedys dopracuja x i w tedy go kupie.
Nie to, że X musi być najlepszy, on jest najlepszy ze wszystkich iPhoneów i tego nie ma co kwestionować. Rozumiem, że przez sporą cenę dużo ludzi jednak wybrało iP8, który jest bardzo dobrym telefonem, ale jednak to kopia iP7 praktycznie niczym się nie różni.
X masz kompletnie inną bryłę, bardziej nowoczesną i elegancką. FiD jak dla mnie dużo wygodniejsze od TiD, którego i tak już Apple nie będzie rozwijało.
Na siłę pisanie i przekonywanie siebie, że iP X jest be a iP8 cacy jest delikatnie mówiąc śmieszne.
Nie martw się jednak arnold-h, sam na początku byłem sceptycznie nastawiony do X i kupiłem nie czekając iP8, którego używałem 2 miesiące. Dałem jednak szanse X i wg mnie praktycznie w każdym aspekcie zjada iP8 na śniadanie. Jedynie cena zabija, ale dzisiaj już można spokojnie kupić X za ok 4k.