Moim zdaniem u Lobo nie dziala bo jego iPhone to juz weteran wojenny. Tyle ile on przeszedl roznych zmian oprogramowania ze ... po prostu sie zbuntowal
wiesz że zaczyna myśleć tak samo, ale to jest raczej nimozliwe ponieważ restore calkowicie go czyści
Panowie mam pytanie czy jak zrobie restore do 1.1.3 a teraz mam 1.1.2 to czy ziphonem mam zrobic tylko actywacje i jailbreak czy poraz drugi musze zrobic geounlock?
uzyj paczki która dał MAv i bedziesz miał ściągniętego sima, pamietaj iż musisz mieć BL4.6
Ale mnie podsumowałeś Każdy kiedyś miał 9 postów... nikt nie zaczynał od 50
Czy ogólnie ten jailbreak działa na iPoda Touch? ew. czy można go jakoś przerobić żeby działał? Bo jailbreak 1.1.1 -> update 1.1.2 + jailbreak -> update 1.1.3 staje się powoli męczący... wole nie myśleć co się stanie jeżeli wejdzie następnych kilka wersji
EDIT: Matko... skoro nie wierzysz że to uruchamia ekrany to sam spróbuj a nie bzdury wygadujesz! Zainstaluj Summerboard 3.1-1 (w ver. 3.1.1 iPhone'a) i zobacz że wtedy Ci aplikacje nie 'uciekną'.
jesli chcesz wiedzieć czy zadziała idź do działu o iPod Touchu i umieś tam pytanie, nikt tutaj nie chce ponosić odpowiedzialności za zepsucie Ci iPod-a i nie jest to dział do tego
Edit: cytat, i koniec rozmowy o iPodach tutaj Źródlo :
Zibri's Blog: ZiPhone Updated !
Hi
Thanks for the job
However, I tried to use the previous release on a 1.1.3 iPod Touch. (ziphone -j)
Ziphone stoped at 'wait 45"'
I disconnected the iPod after nearly one hour.It couldn't restart (freeze at apple logo).
Worse, it cannot be restored anymore ( error (1) or (1064) )
First - is the software supposed to work on an iPod touch ?
Second - any idea how I could make my iPod work again ?
Thx