Ej, a gdzie jest zapis o tym ograniczeniu szybkości? Czytam warunki oferty i nie mogę tego znaleźć. Na Google coś znalazłem z zeszłego roku, ale w starej ofercie.
https://www.t-mobile...selectedToggle=
O tu, 'prędkość do'.
Finalnie poszedłem w T-Mobile, ale nie na DG, tylko po prostu 'prywatnie'. Nie robi mi wielkiej różnicy to 60 zł w koszty, więc git - a w ofercie indywidualnej nie ma takiego limitu.
Żeby nie być bardzo offtopic, co do Plusa: poszedłem dziś do salonu, siedziała sobie jedna Pani, zero klientów i innej obsługi. Powiedziałem, z czym przychodzę i zapytałem, jak to jest. Usłyszałem 'no co mam panu powiedzieć, no... ciężko jest. MMSy się psują po każdej aktualizacji, a 5G to nie wiem, nie sprawdzałam, mam iPhone 11 prywatnie i nie brałam nowszego, bo też słyszałam, że nie działa'. Przynajmniej szczerze i bez ściemniania.
Mnie to by tez wkurzało, ale mam lte od Orange w domu i netflix 4K chodzi bez problemu. Dlatego troche mnie śmieszy to prześciganie sie na transfery. Dla mnie ważniejszy byl limit i mam 1000 giga transferu bez spadku prędkości.
Ja po prostu chcę mieć 5G 'bo tak'. Transfer LTE mi też wystarczy w zupełności, a limitu dostałem 200 GB. Średnio w miesiącu zużywam aktualnie koło 7, więc no.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.