Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Pogrążony w Żałobie :(

• Please log in to reply
31 replies to this topic

#26 Witos

Witos
  • 4400 posts

Posted 25 February 2009 - 11:10

Fanatyzm jest zły , a ty i autor wątku , chyba jesteście fanatykami :)

Dokładnie to samo można odnieść do takich wypowiedzi jak Twoja ;)
Poza tym skąd na rany fanatyzm jest zły. Ja jestem fanatykiem budowania modeli okrętów, czy to źle ? jestem fanatykiem jazdy na rowerze, czy to źle ? a w końcu jestem fanatykiem użwania systemu OS X, dlaczego ktoś mi mówi, że złe ?
Czepcie się swego pseudo obrońcy poprawności.

#27 Smoczy

Smoczy
  • 4066 posts
  • SkądPrzemyśl

Posted 25 February 2009 - 11:32

Zawsze mi sie marzył iBook G4 12" tym bardziej Ci wspolczuje. Tez jakos nie przepadam za Intelami. przeciez PowerPC z zalozenia bylo lepsze... no RISC no fun ;)

Ja tak czy owak przymierzam się do PowerBook G4 12 cali,zmieści się niemal wszędzie,a i obudowa sporo potrafi wytrzymać w porównaniu do ich plastikowych odpowiedników,zresztą,nie bez przyczyny procesory RISC cechuje większa wydajność,nie bez powodu dominują w konsolach (PS3 dla przykładu:) )

#28 Witos

Witos
  • 4400 posts

Posted 26 February 2009 - 19:05

Fanatyzm – postawa oraz zjawisko społeczne polegające na ślepej i bezkrytycznej wierze w słuszność jakichś poglądów... Zainteresowane np. Apple jest dobre , ale fanatyzm może nas sprowadzić do bankrutstwa itp.

W takim razie nazywanie tego fanatyzmem jest kompletnie nietrafione i niepoprawne. Należy to zjawisko inaczej nazwać, ponieważ fanatyzm zupełnie nie pasuje.
W tej sytuacji nazywanie tego fanatyzmem jest podszyte niechęcią, najczęściej zazdrością lub zawiścią.

#29 hubiii

hubiii
  • 1341 posts
  • Skądwroclaw

Posted 27 February 2009 - 12:34

dla mnie to tylko narzedzie pracy... co prawda mam clamshella g3 i przerobie go ramke na zdjecia .. tytanic.. czeka na wymiane albo zlomowanie jak sie juz calkiem popsuje niedlugo zona zastapi go mb..szkoda sie zastawiac zlomem w domu ..poza tym stare komputery beda coraz mniej wydajne.. nawet goopi YT juz na Tytaniku klatkuje;( witos... moze uzaleznienie? :D od apple :D heheh

#30 Witos

Witos
  • 4400 posts

Posted 27 February 2009 - 18:17

Dla mnie przywiązanie jest odpowiednim słowem. Można by, jak za dawnych, młodych lat ogłosić zabawę: kto powie o nas fanatycy ten jest głupi ;) Druga zabawa: kto powie o nas wyznawcy ten jest głupi ;)

#31 ademiu

ademiu
  • 984 posts
  • SkądPoznań

Posted 28 February 2009 - 23:45

Nerdy:lol:

#32 Witos

Witos
  • 4400 posts

Posted 01 March 2009 - 03:40

A to niby dlaczego ? dlaczego dziwactwem jest prostowanie tego co powinno być proste a jest krzywe ?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users