Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPod Touch - nowe funkcje dostępne już od dzisiaj

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
254 odpowiedzi w tym temacie

#176 virgin71

virgin71

• 12 562 postów
  • SkądWrocław

Napisano 17 stycznia 2008 - 00:02

Znalazłem i zwyciężyłem:D http://www.myapple.p...highlight=konto
teraz mam konto, idę kupić gifta:D

#177 Grooby

Grooby
  • 913 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 stycznia 2008 - 10:29

Dodatkowe aplikacje do 1.1.3 mozna juz znalesc tutaj, instalacja jest banalnie prosta i nie trzeba nic placic, wymagany jest tylko soft 1.1.3 w ipodzie.

jesli komus pomoglem :) poprosze o +sik :)

G.

#178 vitalumiere1

vitalumiere1
  • 39 postów

Napisano 17 stycznia 2008 - 11:16

Dodatkowe aplikacje do 1.1.3 mozna juz znalesc tutaj, instalacja jest banalnie prosta i nie trzeba nic placic, wymagany jest tylko soft 1.1.3 w ipodzie.

G.

niestety to tylko na PC :(

#179 Grooby

Grooby
  • 913 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 stycznia 2008 - 11:19

Nie widze problemu :) znajdz poprostu jakiegos peceta, lub odpal bootcampa.... G.
  • amcieq lubi to

#180 vitalumiere1

vitalumiere1
  • 39 postów

Napisano 17 stycznia 2008 - 11:23

Nie widze problemu :) znajdz poprostu jakiegos peceta, lub odpal bootcampa....

G.

nie mam windowsa na Macu, wiec bootcamp mi nic nie da.
a jak podlacze do PC i odpale itunes, to nie bedzie tak jak w przypadku poprzednich ipodow,
chcial restorowac wszystkiego i synchronizowac z PC?

#181 Hexx

Hexx
  • 127 postów
  • SkądWołów, Wrocław

Napisano 17 stycznia 2008 - 11:27

q11111

#182 amcieq

amcieq
  • 361 postów
  • SkądLondon

Napisano 17 stycznia 2008 - 11:33

no wlasnie damn right, jakos moze sie boje ze zmiany bede nieodwracalne po podlaczeniu do peceta......ciemnogrod panuje w moim ipodowym swiecie ale jak nie wiem to nie bede ryzykowal, ale i tak dzieki wielkie za starania

#183 Hexx

Hexx
  • 127 postów
  • SkądWołów, Wrocław

Napisano 17 stycznia 2008 - 11:36

G.

Krok po kroku, ale nie zadziałało.
Restart ipoda nie pomaga.
Tak ma to wyglądać przed wyłączeniem iPhoneList.exe , a przed odpaleniem itunes i kliknieciem w synchronizuj ?

Dołączona grafika

---- Dodano 17-01-2008 o godzinie 13:59 ----
UWAGA!

Od wczoraj toczyła się niezła dyskusja na forum ipodtouchfans, ostatecznie ta metoda okazała się prawdopodobnie pomyłką. Zdementował ją jej twórca czyli ipodtouchmaster05
Musimy jeszcze poczekać!

#184 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 17 stycznia 2008 - 12:59

Mam nadzieje, że komuś się uda... Nie dam Stefanowi kolejnych "zielonych"...

#185 previl

previl
  • 81 postów

Napisano 17 stycznia 2008 - 14:17

Yes it appears we have made a huge mistake. I am really sorry and i will close this thread.

Oto ostatni post na temat tego sposobu :)

Nie radze nawet probowac tego sposobu - i tak nie zadziała. A juz sie cieszyłem, ze moze cos z tego bedzie :).
Czyli jednym słowem znowu ktos sobie robi jaja :/ Szkoda, ze nie doczytałem do konca przed updatem ... Jak to mawiaja - mądry polak po szkodzie :). Mam nadzieje, ze w najblizszym czasie ktoś to rozgryzie:)

Pozdrawiam serdecznie.

#186 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 17 stycznia 2008 - 14:25

Idzie może cofnąć do 1.1.2 i zrobić wtedy sławny JAILBREAK? ;)

#187 Hexx

Hexx
  • 127 postów
  • SkądWołów, Wrocław

Napisano 17 stycznia 2008 - 14:27

Sposób nie wydaje się szkodliwy, po prostu nie przynosi oczekiwanego skutku. Nie udało mi się natomiast zdowngrade'owac z 1.1.3 do wersji 1.1.1 mimo bardzo dokładnego video tutka. Czyli teraz pozostaje tylko oczekiwanie. Pocieszające jest to, że zauważyłem kilka poprawek w działaniu ITouch po update do 1.1.3. Cóż, człowiek się napatrzył na prezentację po 'january update' i teraz czuje niedosyt ;)

#188 previl

previl
  • 81 postów

Napisano 17 stycznia 2008 - 14:29

Oczywiscie, ze "idzie":)
http://www.ipodtouch...ead.php?t=25473

http://pl.youtube.co...h?v=YakjwxB3nQU

Pozdrawiam serdecznie :)

#189 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 17 stycznia 2008 - 14:29

Touch wyłącza się szybciej. Jest też mała zmiana w dodawaniu zakładek z Safari. To menu (iPhonowe brzydactwo)... Nic innego nie zauważyłem...:/

#190 Hexx

Hexx
  • 127 postów
  • SkądWołów, Wrocław

Napisano 17 stycznia 2008 - 14:37

Touch wyłącza się szybciej.
Jest też mała zmiana w dodawaniu zakładek z Safari.
To menu (iPhonowe brzydactwo)...

Nic innego nie zauważyłem...:/

U mnie wcześniej były problemy z obsługą niektórych plików JPG (dużych). Nie ładowały się, lub ładowały błędnie. Teraz wszystko śmiga.

Oczywiscie, ze "idzie":)
http://www.ipodtouch...ead.php?t=25473

http://pl.youtube.co...h?v=YakjwxB3nQU

Pozdrawiam serdecznie :)

Rozumiem, że testowałeś tą metodę? Ja również. Problem pojawia się w momencie gdy używam iphuc.exe

a konkretniej po wpisaniu:

filecopytophone WTF.s5l8900xall.RELEASE.dfu
cmd go

i odczekaniu 10 minut brak reakcji... Ale ok wyłączam iphuca, odpalam itunes, ale ... itunes wyświetla błąd kiedy próbuję zrobić restore z pobranym plikiem w wersji 1.1.1...
Restore działa tylko na fabrycznym oprogramowaniu.

#191 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 17 stycznia 2008 - 14:41

U mnie od początku działało... Czekałem na coś lepszego niż kosmetyczne i płatne zmiany...:/ Rozczarowałem się...:(

#192 Hexx

Hexx
  • 127 postów
  • SkądWołów, Wrocław

Napisano 17 stycznia 2008 - 14:49

U mnie od początku działało... Czekałem na coś lepszego niż kosmetyczne i płatne zmiany...:/ Rozczarowałem się...:(

Cóż, ITouch jest sam w sobie tak dopracowaną zabawką, że i bez tych zmian,(które swoją drogą pewnie za parę dni będą działać i u nas) kładzie konkurencję na łopatki.

Ja nie jestem zawiedziony ;) Ale wiadomo - apetyt rośnie w miarę jedzenia ;P

#193 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 17 stycznia 2008 - 14:55

Bardzo czekam na funkcję notatek, które są niestety tylko w płatnym... Nie po to kupowałem w iSpocie iTouch'a, by teraz płacić za takie bajery... Wiem że nie ma tego u konkurencyjnych odtwarzaczy, ale przecież Apple wychodziło zawsze przed szereg... Kolorowe, futurystyczne obudowy MAC'ów i wiele, wiele innych rzeczy... Przynajmniej ten app do notatek powinien być wpakowany "za free". Pogodę moge sobie sprawdzić na Safari pod odpowiednią zakładką. Z mail'ami też nie ma tak dużego kłopotu... Tylko te NOTATKI:p

#194 menik69

menik69
  • 322 postów
  • SkądNDG

Napisano 17 stycznia 2008 - 14:56

Ja zauważyłem, że niektóre guziki np. "Teraz odtwarzane" płynnie pojawiają się podczas przechodzenia między menusami.

#195 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 17 stycznia 2008 - 15:00

Ja zauważyłem, że niektóre guziki np. "Teraz odtwarzane" płynnie pojawiają się podczas przechodzenia między menusami.

Sam nie wiem... Nie zwróciłem uwagi, jak było w 1.1.2, ale teraz chodzą całkiem dobrze;) (jak na Apple przystało);)

#196 Aryman

Aryman
  • 678 postów
  • SkądEdinburgh

Napisano 17 stycznia 2008 - 18:06

ja tez

#197 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 18 stycznia 2008 - 12:12

Czy wpadło już może komuś jak trick odblokować te aplikacje z 1.1.3?? ;)

#198 oley_20

oley_20
  • 616 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 18 stycznia 2008 - 12:37

zakupilem ten soft mimo wczesniejszego gadania..... brak cierpliwosci kosztowal 20 dolcow (itunes card i stare konto w itms) ale warto bylo. wyglada na to, ze soft faktycznie jest na ipodzie chodz przez ulamk sekundy widzialem jak itunes cos sciagal ze storu.

#199 Mieszko

Mieszko
  • 93 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 stycznia 2008 - 12:48

zakupilem ten soft mimo wczesniejszego gadania..... brak cierpliwosci kosztowal 20 dolcow (itunes card i stare konto w itms) ale warto bylo. wyglada na to, ze soft faktycznie jest na ipodzie chodz przez ulamk sekundy widzialem jak itunes cos sciagal ze storu.

Sadze ze laczy sie tylko aby sciagnac jakis klucz aktywacyjny no i aby sprawdzic czy faktycznie zaplaciles

#200 Hexx

Hexx
  • 127 postów
  • SkądWołów, Wrocław

Napisano 18 stycznia 2008 - 13:11

ma ktos do odsprzedania taka karte 20 dolcową?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych